Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Fényportál

2008.06.11. 22:17 Ajey


Képzeljétek el, a héten kijött a könyv"em" a nyomdából, a végleges, fizikai formába belemanifesztálódva! :)

Azért nem tartom teljesen az enyémnek, mert amikor megjelent az elmémben, én úgy emléxem, ott sem voltam...

Babaji mondta egyszer (Teachings Of Babaji) a nyugati tanítványoknak, hogy Ő mindig a hívein keresztül dolgozik. Azokkal tud, akik feladva egójukat, teljesen átadják Neki magukat. Ilyen módon a hívők mindig spontán módon tapasztalják egy-egy dolog létrejöttét. Na ezt tapasztaltam én is, vicc...

Magáról A KÖNYVről röviden:
                  - ez egy Különleges Könyv! - nem is könyv igazán...
                  - egyik ember sem fogja ugyanazt olvasni!
                  - sőt, egy ember kétszeri nekifutásra sem fogja ugyanazt olvasni! :)
                  - mindenki a saját sztorijával találkozik benne!

*és nem utolsó sorban én, mint ember, gyorsan nem is vállalok érte felelősséget, mert a "Könyvnek", mint Eszköznek lehetnek mellékhatásai!!! majd a kommenteket ide kérem :)


Tehát a "Könyv" maga inkább egy eszköz, egy Portál. Igen, ennél jobb szót még nem találtam, mert... hogyan fejeznél ki egy olyan dolgot, amit kinyitsz egy meglévő állapotodban, és garantáltan egy másik állapotba kerülve zársz be? Hála Istennek a második állapot az sokkal jobb, mert tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. Nem csak testi szinten. Mindhárom világban: testi, szellemi/érzelmi és lelki szinten egyaránt.

"De Mi ez a portál? Mi ez a Könyv?
Egyszerű, nagyon egyszerű...ez ismét egy egyszerű emlékeztető...

egy "adatátvitel", közvetítés, magán a közvetítésen túlról, hogy EMLÉKEZZ...
és újra egyesülj az univerzális szülőenergia tudatosságával."
-
Babaji: SACRED MESSAGES For the Parents of the World

Szóval ez az a Könvy. Egy emlékeztető, amellyel az elméd és a tudatod visszakerül az alap, örömmel (és nem szenvedéssel) teli állapotába.

Ez a könyv - helyesebben portál - a Legigazabb módon szól Istenről. Viccesen, és kertelés nélkül!

A címe: ÓM NAMÁ SIVÁYA (csaxanszkritül...:). Mikor átadtam a három első szerencsésnek, tetszett nekik, nagyon örültek, csak első kósza belelapozásra kicsit töménynek (vagy semmilyennek?) találták, ezért igazolódott bennem az a kezdeti elhatározás, hogy végül 2 könyv lesz: az 1ik azért, hogy magyarázza a másikat.

Sőt, igazándiból legelőször csak a 'körítést' írtam volna, aztán bevillant, hogy inkább a Lényeget!!! - na ez csodálatos pillanat volt... :)

Ez a "másik" könyv, a 'rávezető' pedig frappánsan ezzel a bloggal egyenlő, amit olvasol - végül szintén ki lesz adva 3D-be is, a ti kommentjeitekkel! ;)

Már csak hab a tortán, gondolom, hogy ez lesz az Indiai (Haidakhani) utam blogja is :) (Szeptembertől, képekkel, videókkal dokumentálva !-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr12515555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása