Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Kneel B4 Your GOD!

2008.06.20. 03:13 Ajey


Hogy a vincsid Összhangja jobban kiadja az Om-ot :), valamint a teremtés soxínűsége érdekében:

Mexületett a 3CD-s "Kneel B4 Your GOD!" című album! Az egész Sívának felajánlva készült, Karma Yóga gyanánt! :-) Az alábbi lejátszókon hallgathatjátok, illetve le is tölthetitek!

A letöltést automatikusan "Download" fájlnévvel menti, tehát át kell nevezned mp3-má, hogy lejátszható legyen, pl. "Kneel B4 Your GOD!.mp3"

Ya, és ha nem jött le a kerek 80 perc (előfordul), akkor töltsd le újra!
 

  BHUR
Lejátszás
OM                 
BHUVA
    Lejátszás 
  SWAHA  
Lejátszás



Az 'zen(e)mesékhez' tartoznak illusztrációk is, ezeket a lejátszó melletti albumképre kattintva nézheted meg! (Picasa Web Album)

Az egész 3-as felosztásban készült, a 3 létsík/világ alapján:


BHUR

Az első a durva fizikai test világa, hát ebben a szerzeményben meg is jelenik annak minden öröme és fájdalma, a természet(e) soxínű dinamizmusával... az egészet a teremtés áhitata hatja át, hogy azért a durva formális testünkben se legyünk túl el-veszettek, és hogy a felsőbbrendű ízre emlékeztessen!


BHUVA

A második világ az érzelmeké/gondolatoké. El is szabadultak az érzelmek, gondolatok rendesen... :) Kissé szabadabb, légiesebb, kötetlenebb lett, mint a Bhur. Úgy is mondhatnám, formabontóbb :) de mégis összefügg egy magasabb dimenzióban. Ezt a részt a belsőnkben tapasztalhatjuk leginkább, érzelmeinkben úszva, gondolatainkba kapaszkodva. Egyre erősebb, felemelő (emlékeztető) érzelmek; valamint észérves, ütős, magvas tanácsok jellemzik - korunk Gurujaitól!

A Bhuvá-hoz készült egy YouTube videó-összeállítás is - mert tulajdonképen a nagy része ezek közül lett összeválogatva: https://www.youtube.com/view_play_list?p=8A1CF290EA72857D 

 

SWAHA

A harmadik (lelki) világ portálja/zenéje pedig szavakkal már nem megfogható. Bár az elején és a végén mégis van egy-egy intró/outró, amit nagy jógik mondanak az Egészről... :) Hát, soxerencsét! Az egész egy nagy ááááálom...! :) Illetve kábé az a csúszós mezsgye, mikor már majdnem alszol, de még tudatos vagy... Hagyd magad elúszni, és mint pici cseppet eggyé válni a kozmikus Lét-Tudat-Üdv Óceánnal! )

 

Ezek összhangja lenne tehát a "Kneel B4 Your GOD!" mix. Mindenképpen itt a helye, segítségével többdimenzióssá válik az Adás! ;)

 

ShivaSweets

Az alkotás hevében és gyönyörében született mégegy "Síva-Cukorkás" gyűjtemény, a számomra borzasztóan édes-kedves Ízekből. Ez már a tudattorta krémjének/habjának a tetején lévő marcipáncseresznye... :)

ShivaSweets Lejátszás

 

Na ennyi elég is az ízelítőkből, úgyis mindenkinek a saját tapasztalata és élménye számít; amit szeretném is, ha idekommenteznétek: 'Neked milyen élményeid fűződnek a zen(e)mesékhez?' :)
 

 


A Gayatri Mantra - az album koncepció mantrája...
(A Védák anyja)

 
Om Bhur Bhuvah Svah
Tat Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dhimahi
Dhiyo Yonah Prachodayat
 

Om. Mindhárom világban, a földiben, az asztrálisban és az égiben;
Meditáljunk a fényes isteni napon, ami mindannyiunkat beragyog.
Táplálja az aranyló fény az értelmünket, és vezessen utunkon a szent helyre.

A tapasztalat összes birodalmában 'Az' a lényegi természet, a fénylő létezés az Egyetlen imádni való. Tapasztalja meg minden élőlény a finom és meditatív értelmén keresztül a megvilágosodott tudatosság erőteljes ragyogását!

"A Gayatri Mantra éneklése megtisztítja az éneklőt."

illetve

"A Gayatri Mantra hallgatása megtisztítja a hallgatót."

:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr36530094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.07.27. 22:40:10

Nagyon érdekesnek találom, hogy sokminden most esik le számomra is a zenékkel kapcsolatban, hogy mennyire kifejező és kerek lett ez az egész, mert sokminden (a java része) bizony nem szándékosan, hanem 'magától' rezgett össze a zenemesékben. Mintha az egészet nem is én csináltam volna, hanem csak úgy megnyilvánult rajtam keresztül, mert én végig passzív voltam, csak hagytam, hogy kifejlődjön. Igazából a Karma Yóga pont ezt jelenti: kötődés nélküli önfeledt tevékenység, azaz hogy nem vágyunk a tetteink gyümölcseire, csak 'just 4 fun'... Ha az ember Istenért cselexik, akkor történnek ezek a jó dolgok. Bármit (akár 'rosszat') tegyünk is, mindig tartsuk az elménkben az Óm Namá Siváyá-t! Hatására lazább és kedvezőbb lesz minden körülmény, nem érezzük a világ súlyát a vállunkon!
süti beállítások módosítása