Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

In Search of Babaji: "Elmegyunk Kashmirba" :-)

2008.09.15. 14:46 Ajey

OM NAMA SIVAY!!!

Fú, na igen, végre egy érdekes "blog"!!! :-)))

Most olvastam vissza és visszafelé, Keletről!

Kashmirból!!! :-) (Igen, hál'Istennek ins'Allah kijuthattam Indiába! YEA :)

Álomból a Valóságba...

Ez Teremtés, nem? De. :-)

Méghozzá folyamatos Teremtés, Fenntartás, Pusztítás - A, U, M = OM.
( + NAMAH SHIVAYA a 'Teljesség Kedvéért'... ;)

Szóval érdekes ez az "Isten Blogja"... mert kipattant ugye egy magból (ÓM NAMÁ SIVÁY), Felfutott, Kivirágzott (elmondta a magáét), majd Meghalt, és most hullajtja a levelét...!

...éééés??? ennyi? nem! most először vissza(felé) olvasva látom, a Termése újabb MAGOT rejt magában! (In Search of Babaji)

a vége szép virág lett, de a lénye(ge) az eleje. a magja. egy kijelentés, a szó.

az összes többi túl bonyolult; elmúlik... (az emlékezetedben) ragadd meg a tömör és erőteljes magot: ÓM NAMÁ SIVÁY!
és vesd Te is termőtalajra... a többit meg az értelem áldotati tüzébe (KriyaYoga), amiből termőföld lesz + energia...

...hát nem csodálatos?

hát igen, ilyen az élet.... :-) ami mexületik, elpusztul... alapot teremt vmi másnak.
kalandok, érzelmek, gondolatok, emberi kapcsolatok, minden! { BEGIN; PRINT "HelloWorld!" END; }

:-)))

 ...éééés??? MAG!
menet közben Új Ember, új Lehetőség születik!
(csókolom... :)

A-U-M = CSODA = ISTEN = OM NAMA SIVAYA


Kijutottam Indiába :)

 

U.i.: amúgy ma tudtam meg egy muszlimtól Kashmir egész Isteni történelmét... szerintem nem véletlen, hogy az árvíz miatt ide el kellett keverednem... :) Elmesélte töviről hegyire: itt született a Hinduizmus! ez a földkerekség isteni szépségű helye volt a bölcsője! Azóta innen már szerte-szét áradt és szakadozott követhetetlenül sokfélévé és soxínűvé. (A szúfizmus legelőször szintén itt öltött testet.) A hely a Mahabharata idejében (tod, Védák, stb.), 5000 évvel ezelőtt Isteni Krisnai jelentősséggel bírt...

Később itt írkálták azokat a Védikus Asztrológiai krónikákat, amik tartalmazták minden egyes mexületett ember sorsát: múltját és jövőjét. (Valahonnan rémlik tán, google:"Nádi Asztrológia", v vmi iesmi...) Jövőre nézve bizonytalan jóslatokat tartalmaztak ezek az iratok, de visszafelé az összes felmenőkön keresztül a legelső földi emberekig (tod kb. mint ahogy a Bibliában féloldal semmitmondó név, hogy kikinekakie vissza egészen ÁdámÉváig).

Szóval ezek mentek akkoriban... egészen addig a kombinatorikai robbanáspontig :) amikor már mindenki a városban ezzel kellett foglalkozzon, nehogymár a világon vki kimaradjon a szaknévsorból... :)))

Elhalványodott az eredeti vallás, és eeeekkor jöttek a mi kis barátaink, a dicső Dzsihádosok, ins Allah!!! :-) Na azóta muszlim Kashmir 85%-a... :-))) A hit újra lángra kapott és felerősödött. Ezért hallom most is este a szobámból, hogy az 1millió SriNagari muszlim egyszerre hangosan Ramadánozik, mint milliónyi hitfarkas telihold idején.

Hát mit mondjak... van egy feelingje! :)))

Biztosis, hogy még a holtak is feltámadnak, pláne az alvó lélek!

 

Arról meg hogy milyen is a hely vizualizációja valójában, írjon inkább helyettem Yogananda! :))) Yééééa!!!
(1: lusta vagyok áradozni, folyton bizonygatva, hogy ez nem túlzás;
2: nemrég esett le, hogy Ő, mint JézusKrisztus 2 is járt itt,
sőőőt, juteszembe: állítólag őrizgetnek itt 1 valószínűsíthető példányt J.K. testéből!!!
de csak ezért ne jöjjetek ilyen messzire, mert gyanus, h. élőben meg ott nyomul BP-en ;) 

Egy jógi önéletrajza
Szerző: Paramahansza Jogananda
"21. FEJEZET
Elmegyünk Kasmírba 

Vidám várakozás ült a levegőben, amikor Kasmír középső területei felé közeledtünk. Lótuszt nevelő, paradicsomi tavak, úszó kertek, tarkabarka, baldachinos lakóhajók, a sokhidas Dzshélam-folyó és virággal borított mezők suhantak el mellettünk a Himalája hegykaréjának gyűrűjében.

Magas, hívogató fasoron keresztül jutottunk be Srínagarba. Egy kétemeletes fogadóban vettünk ki szobákat, amely a fenséges hegyekre nézett. Folyóvíz nem volt, egy közeli kútról hordtuk a vizet. A nyári időjárás mindenesetre igen kellemesnek ígérkezett, meleg nappalaival és hűvös estéivel.

Elzarándokoltunk a város ősi, Szvámi Sankara emlékének szentelt templomába. A hegytetőn álló remetelakra pillantva, amely merészen magasodott az égbolt háttere előtt, eksztázisba estem. Lelki szemeim előtt megjelent egy hegycsúcsra épült lak egy távoli országban; Sankara magas temploma azzá az épületté alakult át látomásomban, amelyben évekkel később megalapítottam Amerikában az Önmegvalósítás Közösségét. (Amikor először jártam Los Angelesben, s megláttam a nagy építményt a Mount Washington gerincén, azonnal ráismertem kasmíri és egyebütt is rám köszöntő látomásaimból.) [...]

Több kirándulást is tettünk sikárán. Ezek a piros, hímzett baldachinnal árnyékolt kis hajók [sikárák] a Dal-tó bonyolult csatornahálózatát járják, amely vízi pókhálóként szövi be a tájat. Bámulatosak itt a rönkökből és földből tapasztott úszó kertek. Első pillantásra az ember alig hisz a szemének, hogy kerti vetemény és dinnye teremhet a hatalmas vízfelület közepén. Időről időre megpillantottunk egy parasztot, aki épp átvontatta földjét a sokujjú tavon, amelyet nem volt hajlandó a szárazföldre telepíteni.

A teraszos völgy valóságos földi Paradicsom. Kasmír úrnőnek hegy a koronája, tó a virágfüzére, virág a cipellője. Később, miután sok országot bejártam, megértettem, miért nevezik e tájat a földgolyó egyik legszebb vidékének. Rendre fellelni itt a Svájci Alpok, a skóciai Loch Lomond és a szépséges angol tavak varázsát. A Kasmírban járó amerikai utazót sok minden emlékezteti Alaszka és a denveri Pikes Peak kopár fenségére.

Ami a tájak közti szépségversenyt illeti, jómagam az első díjat vagy a nagyszerű kilátást nyújtó Xochimilcónak adnám Mexikóban - ahol a hegyek és a nyárfák vízi ösvények sokaságában tükröződnek, játékos halak suhannak itt tova -, vagy Kasmír tavainak, amelyeket szépséges szüzekként őriznek a Himalája zord magaslatai. Ez a két vidék tetszik emlékeim szerint a földteke két legvarázslatosabb helyének." -Paramahansa Yogananda

U.i.2.: nem hosszú ez egy kicsit utóiratnak? :)

U.i.3.: "voltál már úgy...? hogy nem tudtad, ébren vagy-e, vagy álmodsz?"

U.i.4.: "The Matrix has You!!!"

Khm :)
END.


Khm-khm :)
Just follow the white rabbit...


Khm-khm-khm :)
OM NAMAH SHIVAYA!!!

repeat
            OM NAMAH SHIVAYA!!!
while true;

OM NAMAH SHIVAYA!!!
(...while IT IS True!!!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr85664501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arnold 2008.10.01. 10:39:30

vááááááááááááááá. ISTEN ISTEN! nem tudom szavakkal kifejezni....veszettűl vágyok utánad :D
Whte true :D:D nagyon ötletes :DD meg az utalás Chrisre xD najó, olvasom tovább, haladok feljebb.

CSÓK!!!!
süti beállítások módosítása