Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

In Search of Babaji: Chilianaula

2008.10.01. 07:46 Ajey

Kepekk: http://picasaweb.google.com/krisnaloka/1AnandpuriChilianaula#

Nagyszeruen, fantasztikusan erzem magam itt, bar meg mindig nem Herakanban vagyok... :) Ez Chiliyanaula, ahol a Navaratrit (Shiva fesztival) unneplik minden osszel nem csak a Herakaniak, hanem a vilag minden tajarol jonnek ide. Argentin, Amcsi, sok Europai, fokent Olaszok, Nemetek meg Oroszok, de van itt Filippin, Japan, Arab, sok Indiai, a legjobb haverom Holland, ya meg 1 Izraeli. A lexinesebb, legegyiniesebb tarsasag a Foldon! Mindenki nagyon karakteres (mint a felistenek:)... Csak a lexerencsesebbek jutnak ide ;) akiket Babaji hivott, mert ez itt a vilag legszentebb zarandokhelye. Minden vallasnak ez a kozepe, de kevesen tudjak, mint ahogy kevesen ismertek (el) Jezust is, meg Krisnat meg Buddhat. Kb. 400-an leszunk osszesen. Ketseg kivul ez 1 kis mennyorszag, en is erzem, hogy harapni lehet itt az energiat. Minden nap 4.30-kor kelek, 11-kor fexek, kemeny munkat vegzek, de egyaltalan nem erzek faradtsagot. Karma Yoga - a munkavegzes, mint Aldozat - a kozponti gyakorlat. Neha erzek 'faradtsagot', gyengeseget is, de az, mint utolag kiderult a Ketsegekbol fakad. Miutan ezt elmondta egy Spiritualisan fejlett srac, rogton elmult es kicsattant belolem a jokedv. Tenyleg szoktam "szomoru" is lenni, de ez a boldogsag - szomorusag csak Babaji feny - arnyek jateka (hindiul Liiila), ami letori az egonk rossz reszeit. Itt egesz nap ez megy. Konkretan a napi program:
5.00 - Chandan: a vilag Spiritualisan egyik legfejlettebb "embere", (azaz Muniraji, a Foldunk legesLegBekesebb embere, azaz Babaji=Krisna legjobb tanitvanya!) enekles kozben a homlokunkrol eltorli a negativ karmakat (kamfort es szantalt tesz ra), es kinyitja a harmadixemunket (egy piros ponttal, es rizsszemet tesz ra, ami a lelek tisztasagat jelenti).
6.00 - Havan: tuz aldozat, amikor a bennunk eeego tuzet, lelki energiat, a szivben rejlo Istent tiszteljuk. Ilyenkor a (-) karmaink elegnek, es totalisan kiegyensulyozodunk, a sajat kozeppontunkba, es az univerzum kozeppontjaba kerulunk.
7.00 - Aarti: kozos enekles az (Elpusztithatatlan) templomban, mint az oviban, csak Istennek, hogy gondoskodjon rolunk. Kozos erobol hatalmas energiatolcser formalodik, ami a templomban felfele aramolva a torony tetejen levo haromagu szigonyon at (Trident, ami a koncentracio fegyvere) kijut az univerzumba. Az Isteni energiarezges mint hivoszo, az antennan keresztul kiarad, es eljut minden tiszta szivbe. Igy hivodtam ide en is... :)
Enekles, valamint meditacio kozben ez az energia aramlik egyenenkent is folfele a gerincunkben a csakrakon at a koronacsakraig, ahol a tudatossag kiaradva egyesul az univerzummal, Istennel.
Tehat van kozos meditacio, meg egyeni meditacio is.
8.00 - Karma Yoga: ez a munka, mint Isteni aldozat az elsorendu yoga. E nelkul az ember nem tud fejlodni, egyszeruen lehetetlen. Ezert napi 5 orat ket darabban eros fizikai munkaval aldozunk, mikozben az Om Nama Sivayat enekeljuk. Total jo, mert menet kozben ugy erzed, hogy semmi nehezseg nincs az eletben. OM NAMA SIVAY! :) En konkretan eddig falat festettem Muniraji hazanal, vakolatot szkreccseltem, satrat epitettem az elpusztithatatlan templomnal, Babaji tigrisboret hordoztam, amin meditalt es teritgettem ki a napra, es a legszentebb epuleteket szepitgettem. Igazan szerencses vagyok :) Ez teny.
13.00 - Prasadam: azaz kaya-yoga :) a legfinomabb, Istennek felajanlott eteleket eszem, amik puszta fogyasztasatol mar sok egy ember 'veletlenul' megvilagosodott a tortenelem folyaman. Termeszetesen bananlevelbol preselt eldobhatos talcakon ;)
Kaya utan pihi, chai shop, gift shop, stb. Fenykepzes ezerrel - a huncut kismajmokat, akik sokan vannak es cipoket lopkodnak, a 7 es 8000 meter magas havas hegyeket, ami napi kilatas, a kerteket, amik meg a Kashmiriaktol is varazslatosabbak, a felhoket, amik reggelente alattunk vannak, es estenkent rozsaszinexivarvannyal, es a rozsaszin Himalaya-hegyekkel olyanok, mint a parolgo puncs jegkrem... :) A csodaszep lanyokat, akik olyanok, mint az Isteni szepsegu Draupadi (Sri Laxmi - szerencse Istenno reinkarnacioi), akik szines varazslatos ruhakban es selymekben kozlekednek kozottunk, hol aldast, hol feladatot, hol chai-t es Prasadamot osztva nekunk. Tegnap a Karma-Yoga Gurum megkerdezte, egy lany valo lenne hozzam, miert nem hazasodok... :) Mondom, mert nincs az az Erzesem, es Egyet ertett. Az eredendo eroteljes szexualis energiat itt Kundalini-ve transzformaljuk, ami a gerincen a csakrakon at folfele aramolva vegul az Univerzum Anyjat veszi felesegul... :)
Mindazonaltal az evben 2x, epp most a Navaratri utolso napjan szoktak lenni a hazassagi ceremoniak.
19.00 - Esti Aarti, ami olyan, mint a reggeli, csak masabb... :)
Ilyenkor nem celszeru az Asrambol kimaszkalni, mert tigrisek vannak. Egyik evben kozvetlenul Aarti utan az egyik Yogit meg is ettek.
20.00 - Prasadam.
21.00 - Meditacio
22.00 - Csend, alvas.
Ez a megvilagosodas leghatekonyabb napi strukturaja. Ettol nem letezik hatekonyabb, ezt Babaji adta nekunk...
Igy telnek a napjaim, epp ezt kerestem, es meg is talaltam... :)
 
Minden nap annyira botranyosan egyedi, intenziv es hosszu, hogy a kalandokat meg sem probalom igenyelni hogy leirjam... :)
 
Sok csaladtagomat, haveromat, es korabbi ismerosomet fedezem fel az emberekben, es ok is viszont, ez bizonyara karmikus...! :) Nagyon vicces, h. hianytalanul megvagytok itt mind, ugyhogy igy mindig gondolok ratok! Es bizonyara titeket is eler az adas, mikor 'veletek' beszelgetek... ;)))
A csodasztorikrol meg majd kesobb, ha lesz idom, most megyek bottal orkodni (karma-yoga) :


Bole Baba Ki Jay!
OM NAMA SIVAY :)

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr68690157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norbert 2008.10.01. 10:33:03

Zsir vagy Sanyi! :)

Figyu! Tolle-komform a kurzus? :)

arnold 2008.10.01. 11:49:56

Akkor most Chiliyanaula != Haidakhan? Mert ez úgy néz ki, mintha már 'ott' lennél, mégsem látom sehol ezt a 'címkét' hogy Haidakhan...
Still érdekes, mondjuk a hajam nem vágnám le =D
MEGdo( ö )bb( en )antő

Tigrisek meg nem tudnak fára mászni, úgyhogy...:)

csók!

Norbert 2008.10.02. 05:05:31

Szia Sanyi,

Gondolkodtam a blogba irjam-e amit most irok vagy emailbe, aztan inkabb most ide irom, legfeljebb kiutalnak innen akik olvassak :)

Nem tudtam aludni es motoszkalt a fejemben par dolog.
Eszembe jutott ez a koronacsakra amit irtal es leesett, hogy a kereszteny abrazolasokban a szentek feje folott a gloria is valoszinuleg a nyitott koronacsakra abrazolasa lehet. Erdekes igaz?

A masik: az agykontroll is azert mukodik, mert alvaskozeli allapotban vagy a leginkabb mentes az egotol -igy a legtisztabb allapotban-, ezert tudsz teremteni es alkotni "Isteni uzemmododban". Ez is jo mi?

Csak ugy leirtam, mer ez jutott eszembe :)

Norbert

AnandaPrikash (the Joy of Light) 2008.10.02. 06:41:01

Szeva, Norbee! :)))

Yayde yo, hogy ide irtok.. szerintem is abszolute igaz mindket tapasztalati tenyszeru megallapitas!!
Vicces, hogy ezt irod, mert en PONT ezt a 2 dolgot erzekelem itt a leginkabb!! ->

1) Koronacsakra: az itt tapasztalhato hi-energytol ugy izzik a buram, mint 60W-os TungsRAM 100on... kulonosen Yagna (tuzaldozat) utan! elore szoltak is, hogy az intenziv energia kisebb elme-orvenylest okozhat, hat ugy is ereztem, mintha a elegettek volna az agyam felet, de hastennek a rosszabbikat... :) utana 100%-os papir-erzest(!) tapasztaltam. Alapvetoen erre vagyik minden alkohol- es drogkedvelo, csak nem tud rola! OzoraBackFlash, de sokkal nagyobb mertekben :)

2) Ya, az Agykontroll is akkor mukodik, ha nincs ott az Egod! :) Alvaskozelben, (nyeles kozben :), mantrazas kozben, csodalkozas kozben... :)
Mi itt csak 4-5 orakat alszunk (olyan is van, aki nem alszik!). Ez azzal jar, hogy az ego 'lusta mukodni', vagy nem tudom, de teny, hogy ki van kapcsolva :)))
Lebomlanak a hosszu evek alatt felallitott korlatok, a regi koncepcio-konstrualmanyok, es az elme nyitotta valik minden ujra, amit addig esetleg elutasitott. A gyermeki elvezetu szeretet-teremtes, pl. kezzel festes-eves, szeretetteljes enekles az univerzumnak mind-mind tisztelges Onmagad (rejtett) Nagysaga elott, es emlekeztet a benned jelen levo Istensegre!

Yee, es milyen erdekes, ebbol az egotlan allapotbol kifolyolag itt egyaltalan nincs piszkalodas, askalodas, hanem csak csupa moka kacagas! :)
Ya, es ezaltal nem vesz el az energiank!
No ego -> tobb energia -> megkevesebb ego -> megtobb energia... :)
Nemcsak pozitiv visszacsatolas, hnem lancreakcio is egyben!!!

Ez igy konnyen EgoAtomkatasztrofahoz vezethet :)))


Ya, 3) Szivcsakra! A szentkepeken a mellkasukat is fogjak kemenyen, mintha uranercet reggeliztek volna, ugy sugarzik szerteszet a szeretetfeeling a szivcsakrabol!!! Erzem ezt is intenziven. Mintha kitagult volna az eletelvezetterem az Ashram (es a Fold!) osszes lenyere! LAVYA!!! :)

Tipp: Pliz, Ne utasitsatok el 'szokatlan' dolgokat, plane ne Magatokat!!!

OM NAMA SIVAYA!!!
...mert ez Te vagy ;))

AnandaPrikash (the Joy of Light) 2008.10.02. 06:59:23

Hehhehe ya, a 'kurzus' amugy Tolle-komform-of-'course'! Itt is ismerik es elismerik, a karma-yoga gurum pl. 100% nemesitett Tolle es SzPT keverek!!! ;))

Amugy erdekes, hogy innen minden gurut es tanitast ismernek es elfogadnak. Jezustol kezdve Prabupadan, Yoganandandan, Krisnan, Buddhan, Mozesen at Nu-Age-Tollen keresztul mindenkit! Attol a ponttol ahol tartasz eppen, itt 'konnyeden' tovabb tudsz lepni es (az) Egybe olvadni! :)

('konnyeden' = fel kell adnod mindent, magadat, az elkepzeleseiddel egyutt, mert csakis _Rad_ van szukseg!)

OM NAMA SIVAY!!!
allando valtozas

Norbert 2008.10.02. 10:38:11

Milyen gyakran netezel? Van ott helyben internet lehetoseg?
Mikor mesz tovabb? Egyaltalan tovabbmesz Herakanba?

Norbert 2008.10.02. 10:43:41

Persze, hogy elismerik a tobbi "tanitot", mert ugyanazt nyomjak. De errol mar dumcsiztunk sokat.

Regen az internet meg repulogepek meg egyebek elott, kenytelenek voltak a Fold kulonbozo pontjaira szuletni ilyen alakok, hogy mindenki kapjon a "tudasbol".
Akkoriban lassan terjedt am az info, ha terjedt egyaltalan :)

AnandaPrikash 2008.10.02. 12:50:34

Csooo Arnooold!!! :)))

huuu, lavya!!!

yaya, Chiliyanaula != Haidakhan, de a nep magja egyenlo. Ilyenkor Navaratri fesztivaljan Herakhanbol mindenki ide jon, nem marad ott senki. Itt Babaji elozo testevel tevekenykedett es itt avatta be Lahiri Mahasayat, Babaji legelso 'mezei'emberi tanitvanyat. Rola Yogananda ir, mint a Guruja Gurujarol :)
Szoval itt tortentek a hatalmasnagy tortenelmi beavatasok!!! :) Szoooval... 1kicsit... dobbenet... :))
A MUNDAN, azaz hayvagas is resze a beavatasnak, ilyenkor a koronacsakrabol kinovo univerzummal kapcsolatot tarto kis adatkabelek regi rossz rezgeseinek veget vettett egy, a 80-as evekben Babaji altal beavatott indiai (fu a nevere nem emlexem). Mostmar vesztesegmentesen tok kapcsolodni az Akashara! :)

Ezzel mintegy elvagva a regi kotelekeket, fordulopont keletkezik az eletben. (Egy eletben legalabb egyszer ajanlott ez mindenkinek!)
Tovabba a teljes meghodolast/onatadast jelenti a Guru elott... aki viszont cserebe atveszi rolad a felelosseget, mindaddig, ameg az uton jarsz. Ha letersz, minden megint a nyakadba szakad. Ameg koveted, a felszabadulas konnyed es gyonyorteljes, misztikus utjat elvezed, de miheyst letersz, ujra szenvedsz! Problemak, bonyolultsag, nehezseg, faradtsag, letortseg, 'azeletegykuzdelem'-erzes... stb. nem erzed, hogy fejlodnel, sot egyre inkabb belebonyolodsz a korulmenyekbe, a korulmenyek alarendeltjeve valsz... na?
Ezert fontos a Guru.
Ha esetleg vki nem erzi egy fejlettebb leny kovetesenek szuksegesseget az eletben, az vszinuleg azert van, mert nem szenvedett meg eleget... :)

Bole Baba ki Jay! :)
OM NAMA SIVAY

AnandaPrikash 2008.10.02. 13:18:18

Cso, Norbi!

Itt, Chilinaula-ban (Ranikeht) van Internet, viszont gyakran van aram + viz szunet, de net az van allandoan :) azaz nem az a lexukebb keresztmetszet :)))
ez a heyzet itt Chilianaula-ban, de aztan Herakanban lesz-e net, azt nemtom... :)
Oda kb. 19.-en megyunk tovabb!

"Persze, hogy elismerik a tobbi "tanitot", mert ugyanazt nyomjak. De errol mar dumcsiztunk sokat."
- Persze, ugyanazt nyomjak, de jelentosen mas publikumnak, mas-mas stilusban, es intenzitasszinten. Pl. nem tartom valoszinunek, hogy Echart Tolle eloadasok utan valaki elkezd 360fokban latni, es tavoli dolgokat, esemenyeket erzekelni. Mert az szerintem meg kozelebb all a pszichologiahoz, mint Istenhez. Egy Guru jelenleteben (puszta kozeleben) pl. elofordul, h. hirtelen hihetetlen magassagokba repulsz. Az meg pl. itt mindennapos jelenseg, hogy azt mondod: na oke, felteszem Guruji-nak a kerdeseimet, aztan meg mielott odaernel(!) hirtelen tisztan es vilagosan 'megvalaszolodnak'... ezek ugyanis ketelyek = demonok, amik emesztik az embert nap, mint nap. A Guru pedig szo szerint azt jelenti, ketely/sotetsegoszlato!

Ez a kulonbseg Guru es Tanito kozt.
Esakkor kepzelj el egy Avatar-t! (Babaji)


"Regen az internet meg repulogepek meg egyebek elott, kenytelenek voltak a Fold kulonbozo pontjaira szuletni ilyen alakok, hogy mindenki kapjon a "tudasbol".
Akkoriban lassan terjedt am az info, ha terjedt egyaltalan :) "

Nah, epp ez az, hogy info. Az info csak az agynak kell. Az csak ragogumi. Mit is mond az agy? Hol az info, megtobb info, mi meg az erdekes, ahaaa, naes a kovetkezo? Meg, meg! Meg! Meg! Meg!
Egyik tanitot habzsolod a masik utan... Vegtelen tortenet.
Ezzel szemben a fizikai 'jelen'-let, energiamezo teljesen mas. Sokkal tobb. Latod, hogy ez a valaki valami teljesen mas vilagban mozog. Sokkal otthonosabban, magasabb szinten el, gyokerezik. Nem befolyasolja ot a latszolagos kornyezet, ura sajat maganak. Mikor egyutt elsz egy ilyen elolennyel, szuksegszeruen te is elmelyulsz. Lassan-lassan megvilagosodsz! :)

Norbert 2008.10.02. 15:25:45



Ez a 360 fokban latas, meg tavoli dolgok, esemenyek erzekelese az AK-ban egy ismert es hasznalt dolog, azt tudod-e?
Persze ez is szerintem egy dolog a sok kozul.

Egy alapveto kerdes motoszkal allandoan bennem, amire Sanyi mint elofutar fog valaszolni, nem most, majd, idovel, kesobb persze:
vajon elerheto-e itt, az ami ott?

Gondolom erted a kerdest :)
Erre majd akkor valaszolj ha mar tudod a valaszt.

arnold 2008.10.02. 20:05:24

nagyon örülök, hogy ide írjátok a személyes beszélgetést is! én is így fogok tenni, és ha szabad kérnem, bárki aki idelátogat az írjon ide, hogy mindenki láthassa, mondhatnám kommersz-keletiesen hogy adjátok fel az egótok :) de nem teszem, mert nem vok guru :)
---
Sanyi :) Bármit mondasz/teszel, ne feledd hogy gyökeresen mások vagyunk, ami neked a szabadságot, az másnak a szenvedést adhatja.

Guru dolog tetszik :D de a fene nagy egóm úgyse engedne :D meghogy a fejem kopaszra vágják (gyönyörű rasztáimat =))...ehhe, eszemben nincs =)Tényleg; Ott muszájly levágni mindenkinek? Vannak-e kötelezően előírt szabályok? és ha azokat nem tartja be vki akkor villámot szór rá a jónép? mi a protokoll? :p

Norbit ismerem?!!?

^_^

arnold. 2008.10.02. 20:50:52

ya! juteszembe! majd elfelejtettem. erotikus szex rizsa ide-oda. dugni hogy dugnak? gondolom a lifesttyleos kamionnak nincs checkpointja minden himalayya völgyben :P

vagy sex/gyerek arány 1?:D esetleg birkabél?:)

úgyse hiszem el h mindenki átkonvertálja és kilöveli az űrbe a golyójából feltörekvő energiacsomagokat :D:D

Najo:D a kérdésem alapja komoly! csak én vagyok olyan, mint a soraim. :D

Csók!

AnandaPrikash 2008.10.04. 05:22:17

Hehhehehe, naaagyon oszinte! :))) nem, hat alapvetoen mint a vilagon sehol, itt sem tudjak betartani a total colibatust. Az ashramban persze megprobaljak, de vannak parok is! Az igazsag az, hogy az univerzummal valo szeretkezes sokkal nagyobb elvezet. Ezert egyszeruen nincs ra _szukseg_!!! Mindenki hosszantarto univerzalis orgazmust elvez. Raadasul utana nincs bealvas :) Nem oromperceket kergetunk, hanem orokelvezetet. Az ashram neve eleve AnandPuri = TokeletesElvezet, ebbol mi hianyzik meg? :)

AnandaPrikash 2008.10.04. 06:00:11

Ya, en is dijazom a 'szemelyeskedest', bar lehet noname-be is csapatni (grafologiailag ugy is felismerheto)... :)

A: "Sanyi :) Bármit mondasz/teszel, ne feledd hogy gyökeresen mások vagyunk, ami neked a szabadságot, az másnak a szenvedést adhatja."

Igen, igazad van, bar Egy a mi kozos nevezonk, es sok annak a kozos tobbszorose... :)

Nem kotelezo a Mundan! Mint ahogy villamok sincsenek, max. kihules...

A: "Norbit ismerem?!!?"
Norbi, ismered Arnoldot?? :)
Norbi: yobarat ex-kollega, Arnold: yobarat ex-koll-liga :) Pacsi-puszi-msn... ;)))

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.04. 06:25:40

N: "Ez a 360 fokban latas, meg tavoli dolgok, esemenyek erzekelese az AK-ban egy ismert es hasznalt dolog, azt tudod-e?
Persze ez is szerintem egy dolog a sok kozul."

WOW :) Erdekel az algoritmusa, bar nem nagyon vagyom ra. Ezek a 'sziddhik' csak a tudatossag mellektermekei! Ugyanugy hatraltathatnak is, mert ennek is van 1 jo + 1 arnyoldala...

Erre kapasbol tok neked valaszolni: "vajon elerheto-e itt, az ami ott?"
Persze, semmi sem lehetetlen, csak sokkal nehezebben! Egy Aldott helyen / ember mellett kb. vegtelenszer konnyebb es gyorsabb!!! Bar a pokol kivaloan felebreszti a Vagyat, es ha mar kellokeppen fel van tuzelve, eronek erejevel rant ki onnan! (Ahogy a mellekelt abra is mutatja - bocs, de telleg csak magamra tudok hivatkozni, a tobbi csak hazugsag lenne)

OM NAMA SIVAY!!! < - matrix pw.
süti beállítások módosítása