Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

In Search of Babaji: "Ajay - Abszolút Győzelem :)"

2008.10.08. 07:08 Ajey

AJAY!!!!!! Ádzséy! Yééééa! :)

Srí Srí Muniraji-tól ezt a nevet kaptam! Már nagyon régóta vágytam a Hindi névre, az utsó évben felvetődött bennem több is: Shanti (Béke/Písz), Narayana (Isten univerzális vándorló, zenélő formában), a többit + leszelektáltam, de már ezeket is majdnem. Aztán rám nézett egy már félig megvilágosult :) és ajánlott nekem 1 AnandaPrikash-t (a Fény Élvezete), aminek nagyon megörültem... :-) Áááhhh, nade "Ádzséy"...!!! Botrányjó. Úgy érzem telibetalált! Egyszóval sokáig kerestem a megfelelő nevet, gondban voltam. Vágytam rá, mert egy név megadja az ember igazi identitását, a világgal való kapcsolatát, életvitelét. Gondolj pl. 1 kedvenc művésznévre (bár mostanában nagyon felhígultak, és semmitmondóak lettek). Nekem a 'Prodigy' volt az abszolút kedvenc,  csodazenével + Om namo Narayanenayéval... :) Még Neo is erre pörgött a mátrixklubban :))) Bydaway: Neó - Renbó13! :) A Sztálinszobrok ellen... :)) Megvan? :) Sebay... Tóbiás! Tobzódunk itt a jó nevekben :) Nade "Ajay"..! No comment! Nomen est Omen!!! :-)

Egy német, Manmoan, akivel Muniraji teraszán ülve vártuk tegnap a személyes interjút, 18 évet kellett, hogy várjon a nevére!!! :) A listára kerültek válthattak pár személyes szót Babaji fő tanítványával, aki már felszabadult lélek, és többé nem része a Mátrixnak (legalábbis saját beleegyezése nélkül)... Amúgy Manmoan (a név Krisna egyik tulajdonságát jelenti, az, aki a szívéből emeli föl a gondolatokat) közben elmesélte, hogy megérte várnia, mert a nevének áldásával mély magabiztosságot és kiegyensúlyozott Identitást kapott. (Innentől kezdve már úgy éreztem, mint aki most készül mexületni... :) Meg hogy még nagyon régen tagja volt Magyarországon egy vidéki Ashramnak (aminek a jele 3szög + 5pentagramm :), de már a nevét sem tudja, mert túl elvakultak voltak, így otthagyta, cserébe ezért a kívül-belül ugyanaz, favágó-vízhordó, szeretetteljes és nyitott társaságért, amit maga Mahavatar Babaji hozott létre! Truth, Simplicity, Love az alapja a tanításnak, ami az összes világvallás közös metszete... Ez az őseredeti vallás, az univerzum teremtésétől a pusztulásáig. Sanatana Dharma! Ezért található itt mindenféle ember Krisnától Krisztusig és Krisztiántól Tolléig. :)

OM NAMA SIVAY! :-)

 

Feltettem a kérdéseimet Muniraji-nak, kezdve azzal, hogy mi ez az iszonyat nyomás, zavarodottság, és talajvesztettség(!), amit a jelenlétében oly intenzíven érzek. Aztán persze lágy szeretetteljes pezsgőfürdős lebegéssé forrja ki magát, de ehhez aztán kell 1 yópár mantra... :))) Arra gyanakodtam, h. ez bizony az őt körülvevő irdatlan energiamező, szeretet, mint védőburok, mint tisztítő tűz... De ő csak ennyit mondott gyermekien mosolyogva: "A kezdetekben ez előfordulhat (a nyomás, zavarodottság), de később elmúlik. Nincs jelentősége a dolognak." Valamit nagyon belekódolt, mert azóta nem is érzek ilyesmit... :) Csak pozitívat!

Pár egyéni jellegű kérdés után még megkérdeztem, hogy miújság a folyamatos fizikai jelenlétű Gurummal, mert úgy érzem jól jönne... :) Erre csak azt mondta, megtörténhet, ha vágyom rá. A rezgésével viszont egyértelműen közölte, hogy már folyamatban van! :)

Utsó kérdés: név! Yéa. Erre várnom kellett 1 kerek percet az örökkévalóság tengerében, miközben Ő az ablakon kitekintve vizsgálta a sorsomat / jellegemet. Aztán 1pillanat alatt az univerzumból lematerializálta, kimondta a számomra a világon a legtalálóbb nevet: "Ajey". Persze nem materiális, ugyanúgy spirituális hangzású, mint a mantrák. Egy konkrét szubsztanciát (dolgok / események forrása) jelöl: Győzelem. Mindenek feletti győzelem, mert nem csak Jay, hanem Ajay (kezdet és ok nélküli Jay). Jó kis név, nem igaz?? :) Hát telibetalálta a lénye(ge)met! Sok dolgot sikerre vittem már életem során, voltam győztes sportban, művészetben, tudományban, érzésekben. Test, jobb agyfélteke, bal agyfélteke, szív... :) Remélem ezeknek teljes mértékben ura is leszek, és abszolút győztes az Egóval szemben! (Namostakkor mekkora egoista vagyok...? :)))

Lényegtelen, amég végzem a dolgom, Karma Yoga, ami a legfelsőbb szintű yóga ebben a korban! Srí Muniraji azt mondta, ezt kell tennem, hogy megvilágosodjak... Az "Óm Namá Siváy" ismétlése munka közben összeköt a Legfelsőbbel, és rájövök, hogy igazából minden tökéletesen működik magától... Még az is, hogy ezt az infót továbbpasszolom! :)

Szóval így nézett ki az interjú Srí Munirajival, aki Mahavatar Babaji legjobb tanítványa (mint Lahiri Mahasaya, Yogananda Gurujának a Guruja). Babaji rajtuk keresztül adja át a legtökéletesebb yógát az emberiségnek... Méghozzá napjainkban!!!

Naés hogyan jött össze MuniRaji Babajival...?? :)
Interjú: http://www.babajiashram.org/hua/news/Muniraj.html

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr91702301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daffit 2008.10.08. 14:40:06

Hello Ajay!

Üdvözlünk újra köztünk! Rég vártuk már a visszatérésedet! :D

Furcsa voltál először haj és szakál nélkül, nem igazán ugrott be, hogy ki ez a személy :?

Élményedi ránk is hatással van! Kérdésem, hogy más vallásúak vannak é ott, ahol te vagy?

Dave voltam

Norbert 2008.10.09. 10:36:12

Szia Arnold, orulok hog megismerhettelek, aszem az egyik kekturas kepen lattalak is, 20m-rol fenykepezve. Szoval nem ismernelek meg az utcan az tuti :)


Figyu Sanyi!
Az energiakavarodasokat azert erzed, mert a nagyfonoknek sztem minden csakraja nyitva van es dol belole az anyag. Tavaly mikor elmentem egyszer ilyen akupunkturas dofkodesre, utana Anta mondta hogy tiszta furcsa mellettem ulni olyan mintha valamifele energiamezobe kerult volna.
Persze ez "mesterseges" csakranyitas volt, aztan be is csukodott mikor elmult a kezeles hatasa :(

Van egy kerdesem: a nagyfonok mit mondana miert elunk? Az rendben, hogy felfedezzuk ezeket a dolgokat es "felebredunk", ettol mi marha jol erezzuk magunkat meg a kozvetlen kornyezetunk.
Akkor tulajdonkeppen magunkert elunk?

Tudod, jonnek keresztenyek, hogy ilyen szolgalat meg olyan szolgalat, meg elhivas meg ilyesmi.
Ha pici az egom, akkor en magam mar nem vagyok igazan fontos. Ez jo dolog.
De akkor mit csinaljak?Elvezzem azt amive valtam?
Es a tobbiek? Vagy azoknak is csak maguktol nyilik ki a szeme? :))))

Kicsit agymenesszeru lett ez a szoveg, Sanyi talan erti mire gondolok....
Lehet megis privatban kellene?? :))) hmmm......

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.09. 11:59:30

Ááá, Cső Dééév!
Drága djermekkori országvilágos czinbim! :)

Jajdejó újra köztetek!!! :) A haj és a test elszáll, de a Szó örökre megmarad! Amúgy semmi bay, csak gyakorlom a 'meghalást'... :)))

Igen, itt mindenféle vallású emberből jelen van legalább 1. Ez persze azért is igaz, mert ahány ember, annyi vallás!!! :) Ez totálisan igaz erre a helyre, nincs 2 ember, akinek pontosan ugyanaz az elképzelése lenne a Létezőről! Ill. még a létezésen is túliról, mert a nemlét is része :))

Teljesen megfoghatatlan, totál megismerhetetlen, úgyhogy esély nincs rá, hogy holmiféle szavakkal, vallásokkal beskatulyázhassuk!!! :)

Épp ezért minden vallás teljesen megfelel, Az tudni fogja, hogy mit keresel... :)))

Hehhehe... Babaji egyik festményén az összes fő világvallás jelképe, szimbóluma szerepel, mintegy kört alkotva. Emberből meg aztán van itt mindenféle... Még gyakorlott exheroinista és exhitetlen is!!! LOL :)
(Na az ő sztorijukat is érdemes lenne megírnom! :)

ÁldásBékességShalOmNamaSiváy!
Ajay

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.09. 12:45:03

Csőőő, Norciii!

Fú, örülök, h. itt ismerkedtek! :) CyberAshram :)
Ya, valóban, mindketten voltatok a kéktúrán!

Na igen, a sugárzás! Korábban is hallottam már, hogy a nagy mesterek közelsége igencsak zavarba ejtő lehet... Tuti, h. a mexokott elmekapaszkodókonstuálmányaid fény hatására eltűnnek :)
Aztán amikor már benned is fénylik vmi a qvanagy sötétségben, akkor már felemelő, de a lángot naponta táplálni kell, mert különben igen könnyen kialszik.
Aztán+ ha megerősödött, már mindent brutálisan elemészt. Akkor már te leszel az a spirituális mester, aki körül égnek az egók! :)

Nagyfőnök azt mondja, alapvetően nincs oka a létezésünknek, just 4 fun...! :))) És ez viszont brutálisan a lényeg! Ha nem élvezed, nincs értelme az életednek egész addig, még meg nem találod a boldogságot, így viszont már megint van értelme: megtalálni az Állandó Boldogságot! Hmmm...?! ;)

Sat-Chit-Ananda: Igaz Gyönyörteli Létezés mindennek az alapja és forrása, még a szenvedésnek is... a többi csak Rizsa! :) Nem érdemes másra figyelni, csak erre.

Igen, tdképpen csakis a Viccért élünk! Az élet hosszú-hosszú folyamata is arra a Poénra hasonlít, ami igen mélyről szakad föl benned! :))) Egy szorult helyzetből hirtelen a végtelenségbe... Ugyanez játszódik le pl. orgazmus esetén, vagy bármiféle más testi érzéki élvezet esetén is. Szorultság -> Szabadság..! Mint a péntek esti parti... :))) Ugyanez megy nagyban is. A munka = Áldozat, a jutalom a Felszabadulás... érezted már nem 1*, nem 2*... csak képzeld el Egyszerre Végtelenszer! :))) Úgysem fog sikerülni! ;)

Addig + Karma Yoga,
Work is Worship,
Arbeit macht Frei!!!

OM NAMA SIVAYA! :)))

Daffit 2008.10.09. 14:42:31

Ave!

Mostanában sokat gondolok arra, hogy ez a világ amiben élünk (Itt Mo.-n, de amúgy a "modern" világ), mennyire nyomasztó és felesleges. Küzdünk, hogy több pénzt keressünk, nagyobb és szebb házunk, autónk legyen, jobban elismerjenek a munkahelyen és úgy a nagyvilágban. Mindez persze felesleges, hiszen nagyon rövid időn belül itt fogjuk hagyni és a következő életünkbe semmit nem viszünk ezekből.

Az az élet, amit te most ott folytatsz nagyon inspiráló. Kiváncsi volnék, hogy mi hiányzik a legjobban vagy hiányzik-e valami egyáltalán. Úgy tudom elképzelni a helyet, ahol vagy, mint egy napos őszi délutánon, mikor egy kis forgószél játszadozik a levelekkel. Színes harmóniát alkotnak, a szél testesíti meg az erőt és energiát, mégis így az egész a hatalmas erejével nyugtató és békés.

Na megyek csinálok egy chai teát ;)

Norbert 2008.10.11. 09:22:48

Sanyikam!

Akkor leszel franko, ha mar odaig is eljutsz, hogy megkerdezik hogy hivnak, mire Te megkered a haverjaidat, hogy segitsenek mert nem tudod :))
Mint mikor Mozes felmegy a hegyre a tablakert a csipkebokorbol meg megszolal Isten, es Mozes kerdesere "hogy ki vagy Te?" aszondja, "vagyok aki vagyok".

Indefinit :))

AhamAshmi = Én Az Vagyok... 2008.10.11. 11:04:02

AhamAshmi: I am EveryOne. With and Without Names... No-One and No-Thing so Every/One and Thing... :)

Anandajay (A Ragyogás Élvezője ;)

Ajay 2008.10.14. 05:16:14

Cső Dávid! :)

Hát köszi, most úgy érzem, nem hiányzik semmi... kb. mint mikor a moziban nézek egy tökéletes filmet, és nem kell pisilni. Sőt inkább szinpadi jelenetet játszok... Amúgy érdekes, hogy minden színész meg élsportoló tökéletesen átéli a pillanatot, kvázi megvilágosodottan! Csak az a baj, miután lejönnek, mindig visszaesnek a barmoxintjére. :) Az az igazi kérdés (és a gyakorlat tárgya), hogy hogyan lehet benne maradni...!

Az intenzíven békés életmód és a rendszeres napi programok ezt 100%-osan támogatják!
Egyszerűség + Igazság = Szeretet! és Harmónia... Erre figyeljetek oda Ti is, mert aztán jöhet csak az Igazi Spiritualitás!

Legelőször pont ezt éltem át, mielőtt SríMunirajival találkoztam... India káosza után az egész környék Intenzíven Békés volt, a nap sütött 100-zal egy hatalmas fa zöld lombján keresztül, mögöttem Isteni templom, kis bogarak zümmögtek keringve, és közben MuniRajira várakozva ismerkedtem egy helybéli tanítvánnyal, akivel vidáman élveztük azt amire meg is hívott: egy kis Sabji-t Chájjal... Hmmm... ;)

És csak ezután jött a legjava! :)

Szóval igen, pontosan ahogy mondod, a Békés Erő (is) Abszolút-Yelen-Van..! :)

Shanti ki Jay! :)
Ajay
süti beállítások módosítása