Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

In Search of Babaji: "YATRA - TérIdőUtazásokk... :-)"

2008.10.11. 14:08 Ajey

YATRA - Kirándulás Szent Helyeken

Yatra after Navaratri

 

Navaratri Vége!

El is ment a nép kb. 4/5-öde, Shakti/Shiva száma, ami együtt egy Bikaerős 9-es. :) Nandi, azaz Shíva Bikája pedig (amit az elpusztíthatatlan templom előtt láthattok) a vallást reprezentálja. Sajnos szegény csak 1 lábon áll manapság, a sötét Káli-Yúgában (ezért sokaxámára kicsit kötéltáncszerű a feeling... :) Viszont a 9 napos felfokozott Sívatűzünnepségtől mindannyian megtisztultunk, összeházasodtunk (uccsó nap a Wedding Ceremony), én spec. 'csak' Ambával, az Univerzum Istennőjével... :) így könnyebben befogadhatjuk a befogadhatatlant!!! :)))

Valmelyik este, az esti éneklős Aarti után Japán zeneművészek játszottak és énekeltek nekünk csodaszép Csend és Babaji-ihlette égi zenemuzsikákat...

 

Yatra 1: Dronaghiri

Tegnap elkirándultunk arra a szent helyre, ahol Lahiri Mahasaya először találkozott Babaji-val! Ahol a FényKristályCsodapalota materializálódott... :)

Varázskastély a Himalájában

"Az a fény ott egy aranypalota ragyogása, amelyet a páratlan Bábádzsí varázsolt ide ma éjszaka. Egyszer a régmúltban vágytál egy ilyen fényes palotára. Mesterünk most teljesíti kívánságodat, hogy megszabadítson a karma legutolsó kötelékeitől.[222] Ebben a pompás palotában kapod meg beavatásodat a krija-jógába ma éjjel. Testvéreid énekeket zengenek majd a köszöntésedre, azon örvendezve, hogy véget ért száműzetésed. Íme!" - Hatalmas palota állt előttünk, vakító színaranyból mesélte tovább Lahiri Mahásaja. - Számtalan ékkő díszítette, s szépséges kertek övezték. Nyugodt vizű medencékben nézegette magát. Az egész együtt páratlanul fenséges látványt nyújtott! A magasba tornyosuló boltíveken nagy gyémánt-, zafír- és smaragdberakások csillogtak-villogtak. Angyali arcú férfiak álldogáltak rubinttal ékesített kapuk előtt... Követtem útitársamat a tágas előcsarnokba. A levegőt betöltötte a tömjén és a rózsa illata, színes lámpák fénye izzott a sötétben. Hívek kis csoportjai üldögéltek a teremben, akadt köztük világos és sötét bőrű. Halkan énekeltek, és meditáltak, belső békéjükbe merülve. Öröm lüktetett a levegőben. „Csak legeltesd a szemed, gyönyörködj a palota remekmívű kincseiben, mivel kizárólag a te tiszteletedre került ide - jegyezte meg vezetőm, megértően figyelve ámuldozásomat. „Testvérem - mondtam -, ennek az építménynek a szépsége minden emberi képzeletet felülmúl. Kérlek, magyarázd meg nekem eredete rejtélyét!" „Szíves-örömest felvilágosítalak - társam sötét tekintetében bölcsesség fénylett. - Nincs semmi megmagyarázhatatlan ebben a materializációban. Az egész mindenség nem más, mint Isten gondolata. Az űrben kerengő Föld is csupán az Ő álma. Minden létezőt Ő teremtett az elméjében, ahogyan álmainkban mi is képesek vagyunk a teremtésre... Az Úr legelőször a Föld ideáját alkotta meg. Aztán létrejött az atomok energiája, majd az anyag. A földi atomok összetömörültek. A molekulákat Isten akarata tartja össze. Amikor Ő visszavonja akaratát, a földi atomok ismét energiává alakulnak át. Az atomenergia pedig visszatér ősforrásához, a tudatossághoz. Ekkor a Föld ideája eltűnik a létezők sorából... Az álmot az álmodó tudattalan gondolata szövögeti. Amikor a gondolatokat ébredéskor visszavonjuk, az álom és elemei szertefoszlanak. Az ember becsukja a szemét, és egy álomteremtést hoz létre, amelyet felébredéskor nehézség nélkül dematerializál. Az ember isteni archetípusos mintákat követ. Ugyanúgy, ha kozmikus öntudatra ébred, minden további nélkül dematerializálni tudja a kozmikus álom mindenségillúzióját... A végtelen, mindent beteljesítő akarattal összhangban Bábádzsí is tetszés szerint párosíthatja az atomokat, hogy azok tetszőleges alakot öltsenek. Ez a hirtelen létrejött palota valóságos, már abban az értelemben, ahogyan a Földet annak mondhatjuk. Bábádzsí a tudatából alkotta meg e gyönyörű lakot, az ő akaratereje tartja össze atomjait, ahogyan Isten akarata a földgolyót... Amikor ez az építmény betöltötte feladatát, Bábádzsí ismét dematerializálja"

- Paramahansa Yogananda: "Egy Jógi Önéletrajza"

Továbbá még a Ramayanában is szerepel a hely (az egyik legjelentősebb Ősi Védikus Eposz), ahonnan Hanumán elhozta az egész hegyet, mert nem tudta, melyik gyógynövény kell onnan... :) Ezek a gyógynövények éjjel világítanak és úgyszólván még a halottat is feltámasztják! Valakinek nagyon kellhetett ott a Harcban... :) Egyébként a Mahabharatai, atomkatasztrófához hasonlítható háborúk, meg ezek nem viccek. Kb. úgy kell elképzelni, h. a ma bányászott uránérc pl. az ősi hatalmas Risik mantraháborúiból maradtak vissza, mint mexilárdult, totál materializálódott energiák. Sugárzó Tudatukkal anno. úgy hasogatták a Földet, meg egymást, mint Songokuék meg Neójék... sapropó ezek a storyboardok, meg a fantasy-k is ezen csaták Akasha-lenyomataiból (Isteni könyvtár/tudattár v. Internet a hullámtérben) származnak! Minden megvan már előre, meg hátra... szép, mi?

Szóval ott voltunk, ahol Hanumán homokozott, meg Babaji-jék játszadoztak a Földdel és Népével... (balra) Én is akasztottam csengőt!

 

Yatra 2

Ma pedig egy másixenthelyen voltunk, egy CsodaGyönyörű temlomban amit kb. hasonlóan kell elképzelni, mint amivel Mahavatar Babaji ajándékozta meg Mr. Lahiri Mahasayát. A fala gyönyörű kőbevésett / festett képekkel, és a Védák szent szövegével van körös-körül kidíszítve, kívül belül pedig az Istenségeket megformázó varázslatos szobrokkal! (legfelső kép)

 Dattatreya

Mire beértem a légi-labirintus-szerű templom belsejébe, a csoportunk már javában zenélt  és énekelt egy teremben. Olyan ütemeket még életemben nem hallottam, amit a mindentudó Shastrijink produkált. (Ő a Védák, az ősi tudomány mexemélyesedése). A dobok lelki hangjától olyannyira 'sámán-transzba' estem, hogy érezni tudtam a körülvevő emberek cselekvő- és gondolati energiáit(!)... az is beleszámíthatott a tudatállapotomba, hogy az osztálykirándulós buszunk indulása előtt az egyik Varanasi Szádu (fenti fénykép) meginvitált a szobájába egy 'rendkívül finom' Ban-ra... :)

(...a Ban alapanyaga balra :)

 

Akinek énekeltünk az pedig nem más volt miiint... Srííí Muniraji! :-) Olyan stílusosan ült a hatalmas Dattatreya mozaik alatt, a pamlagon, békét sugárzóan élvezve a zenét, mintha Ő maga lenne Az... Dattatreya a háromfejű inkarnációja Brahma-Vishnu-Sívának. Ő a legeslegelső Tanítója és Yógija az Emberiségnek, aki közvetlenül Istentől kapta a tudományt. Namost...

Srííí MuniRaji = Dattatreya! emberi inkarnációja! Mint az köztudott... :) és Mahavatár Babaji = Isten! emberi inkarnációja...

Persze kevesen hiszik el, mint annó szegény Jézust meg Buddhát, de állítólag már több százezren leszünk Hérakanban, mire eljön másodszor. Csak akkor már vetni, hanem aratni jön... Aarati! :) Shiva Nataraja formájában eljárja a Tüzijátéxerű Táncát, amiben az emberiség Rothadó része elpusztul, az Élő része pedig felszabadul... Mindez napokig tartott a Mahabarata idején, korunkban viszont pár másodperc(!) alatt fog lezajlani.

 

Ha a csenevész vindózos applikációk is úgy akarják "RedButton.Click(double)"...

...márpedig úgy fogják, mivel a legtöpp pénz (a drogot/nőket megelőzve!) ebbe áramlik.

 

Ezt nekem nem mondta senki (az éles látásomon kívül), csak gondolj bele logikusan. Számomra egyértelmű...

Babaji ezt csak a 12 év személyes jelenléte végén árulta el az embereknek, hogy tulajdonképpen Ő ezért jött, ezt előkészíteni. Azelőtt 10 évig nem mondott semmit.

MahaKranti-nak nevezte a nagy eseményt, ami egyfajta fejlődési egységugrás / dimenzióváltás, ha úgy tetszik... Vigyázó szemetek Hérakánra vessétek, mert most rajtunk az Univerzum Szeme!

(Bocs az ijesztgetésért, ezt az infót le 'kellett' passzolnom, mindenki tegye oda, ahová Érzi... (én úgy éreztem, itt a helye!))

U.i.: Na de ne aggódjatok, senki sem fog elpusztulni, aki Hisz ((Istenben = Önmagában) = (1 = TRUE)); illetve ezt a Mátrix-jelszót nyomatja:

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!! ;)))

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr85708514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.13. 12:44:30

Hírek:

Tegnap este megtámadott 1 igen nagy és mérges pók, ám bátorságot (meg némi unundort) alkalmazva rabul, majd szabadjára engedtem... Ha jól láttam, Budapest felé vette az irányt.
Az Internet itt legalább olyan szaggatott, mint a Kántor-por: ha van, áram nincs, vagy mind2 gép foglalt...
Gépezés közben sajnos igen feszült/koncentrált és mantrafeledékeny vagyok... ezt beszéltük is itt egy Cisco-s mérnök sráccal, aki szintén hasonló cipőben jár hálózatépítés közben. Mondtam neki, mindenképpen kérdezze meg Srí Munirádzsit!! A koncentráltság alapvetően nagyon jó (total control over agy), de a feledékenység rossz. Ha nem sikerül felülkerekednem a gépek felett (Ajey), valószínű fel is fogok hagyni velük! :)
A koncentráltság amúgy igen jó, minden tudós és komoly mérnök ember tökéletes Kriya-Yóginak számít! Csak nem tudnak róla. Ezt Babaji mondta.
Viszont úgy érzem, nyíladozik már a 3. szemem, mert ha diszharmóniába kerülök önmagammal és a világgal, könnyen vissza tudok térni a "minden működik magától" állapotba, ha kicsit odafigyelek Rá. Általában pont akkor jönnek a dolgoxemélyekesemények, amikor épp megkívánom. Istenem, nagyon élvezem a harmadixemem!!! :)
Nemsoká 'hazatérhetünk' végre Hérakanba! Pár nap, és Jageshwar-on keresztül megyünk, ahol egy iszonyat ősi Síva-Lingam sugárzik ezerrel. Egy több mint 100 éves Sziddha-Szádu társaságában fogunk remélhetőleg vendégeskedni...
Azután már nemigen hiszem, hogy lesz netem! Ezért talán ez lesz a zuccsó bejegyzés, nem is bánom, mert már untam írkálni magamról a sok baromságot... (fő az ősszinteség, nem igaz? :) TRUTH = ami a szíveden az az elmédben és az a szádon! Puszi mindenkinek! :)))


AZ ÖRÖK HÍREK:

Jön a MahaKranti! (VilágVége) (igen, már megint!) (mint mindig...:) (Te mit gondolsz, vayon miért várják már annyian annyira? (kuruzslók-tudósok-filmesek;) bizony, mindez a MahaKranti-nak a kivetülése, 'megérzése'... :);
Mit lehet tenni?: repeat "ÓM NAMÁ SIVÁY" while True;
Életmód: TRUTH - SIMPLICITY - LOVE (+ KarmaYóga: önzetlen szolgálat az Embereknek), a Földi Mennyországhoz...


"A hajdani risik felfedezték, hogy ember és természet hangok segítségével teremthet kapcsolatot egymással. Mivel a természet az Aum, azaz az őshang megnyilvánulása, az ember bizonyos mantrák és szent énekek segítségével uralkodhat a természet erői felett.[106] A krónikák elmondják, hogy Miján Tán Szénnek, Nagy Akbar mogul uralkodó udvari zenészének a 16. században rendkívüli varázsereje volt. Ha a császár megparancsolta, hogy éjszakai rágát játsszon fényes nappal, akkor a megfelelő mantra eléneklése után az egész palota sötétségbe borult." -Paramahansa Yogananda: "Egy Jógi önéletrajza"

- Ajay (a Legyőzhetetlen! ;)

Norbert 2008.10.13. 15:11:26

Szia Te legyozhetetlen!:)

Egy uccso kerdest meg feltehetek?
A TRUTH-SIMPLICITY-LOVE harmasbol csak a kozepsot nem ertem teljesen.
Itt ugye nalunk az "egyszeru" ember egy megbelyegzes. Mit jelent ott az egyszeruseg es miert belyegzik meg nalunk az "egyszeru" embert?

Valami kulonbseg tuti van.....

Valami jeleket azer' kuggye' ma' meg magadrol!
Nem am csak igy lelepni a semmibe! Ha' helo'???!!!

Ajay 2008.10.13. 18:22:05

Yééa! :)
Kedves Norrrci!!!

Értem, értem: épp most lépnek le a haverjaim, az 1ik kedves Némettől 1 perce búcsúztam el... :) Nem fogok ám nem jelentkezni, csak 1 kiccsit ritkásan... :) Srí Muniraji meg már du.4-kor elment, azóta csak after-'leccsó'-party-feeling... :)
Este már csak tizenpáran énekeltünk az elpusztíthatatlan templomban, nagyon atmoszférikus volt!

A simplicity épp ezt jelenti: egy egyszerű életvitelt, ami nem bonyolítja túl a dolgokat, soxor csak lazán hagyja áramolni őket... Nem ragaszkodni konkrétumokhoz.
Egyszerűen Élni annyit tesz, mint: Egyszerűen csak Élni! :)

Aaaanyira egyszerű boldognak lenni, és olyan bonyolult 'bűnbe esni'!!!

"Egy egyszerű józan paraszt pedig minden pillanatában többre értékelendő, mint egy vérszomjas bizniszmen..."

ONS-TSL,
Ajay

arnold. 2008.10.13. 21:30:30

Gyönyörűűű vagy, és leszarom az egód :D *love*

Norbert 2008.10.13. 22:20:30

Yaye'!
Ugyanarra gondolunk.

Tudatosan egyszeru eletvitel.
Ha tudattalan eled az egyszeru eleted, abbol lesz a celtalan lezenges meg alkoholizalas es hasonlok....

Vajon mindenkinek egocsapdaba kell esni ahhoz, hogy rajojjon hogy az ego nem jo?
Biztos azert akadnak szerencsesek :))

Norbert 2008.10.13. 22:22:33

Ez jo duma Arnold!! :))

Mosma' en is abbahagyom itt a fejtegetest mer lassan kiutalnak engem innen :))

Ajay az Egoleg(y)ozos :) 2008.10.14. 05:56:00

Ááá, KedvesEmberek! :)))

Szívből örülök Nektek! Meg a közös játéknak, ami segít hozzájárulni a Big Drámához! :)

Bocsánat az Egómért, ami valószínű elő-előtör, mert (egyrészt még mindig van, meg) sokáig rejtegette magát, mintha nem lenne. Egyszer mindenkinexembekell néznie Önmagával.

Babaji erre azt mondta, ez olyan nehéz, mint egy töltött puska felé araszolni szemből.

Ez így is van, én soxor a halálomat éltem meg itt, főleg, mikor jöttem. A nyomás és talajvesztettség tulajdonképpen egóégést jelent. Mi más halhatna ugyan már meg?? :) Utána légies könnyedség és a felszabadulás extázisa köszönt...!

Éppenezért soha ne féljünk feladni az egóinkat, akaratosságainkat és tudálékosságainkat! ISTENNEK, az Univerzumnak, vagy WhatEver... All the Same!!!

ÓM NAMÁ SIVÁY!

Ajay 2008.10.14. 06:01:25

Figya, Arnold az 'Egyszerű'! ;)))

...ééés Gyönyörű! ;))) Ezek ketten mindig párban járnak. Na itt a kulcs a Mennyországhoz...! ;)

arnold. 2008.10.14. 12:58:54

Fantastic.

Ez a talajvesztettség, meg halálérzés ez kell!

Norbi, pedig fejtegess csak(, a palást mogott ugyis mindenki ezt csinalja :D)
Különbenis, ha mindannyian muszlinok lennénk, uncsi lenne...mindenben eggyetértenénk, blah :S (:D)

no ego no fun xD

smash1n 2008.10.14. 13:42:15

udv mindenki,

en arra lennek kivancsi pontosan, mi is az a "Ban", eszik-e vagy isszak...?:)

tovabbi kellemest mindenkinek!

Ajay 2008.10.14. 14:16:02

Hellóóóó, smash1n!

Eszik, eszik..!!! :> Fantasztikusan ízletes egyveleg, mint a péppé darált műzli! Csak előtte felajánlják Sívának! :) Ezzel tudatilag teljesen abszolúte pozitív setting-be kerülnek, nem pedig leccsó lehúzós örvényekbe...

Nem az a lényeg, h. mit csinálsz, hnem hogy milyen tudattal és szándékkal: így szentesíti a cél az eszközt! ;-)

Mint ahogy egy kapával is lehet jót és rosszat is csinálni! :)))

Üdv,
Ajay

dini 2008.10.14. 20:58:12

ajay!!
akárhányx olvaslak mindig elzsibbad a szám a sok mosolygástol és mindig akarok vmit irni de sose sikerült de most igen és köszi az élményeket amiket kaptam/adtál! Te is ott vagy már a nagybetüseim közt! =) (hug)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.15. 05:38:23

Drága Diniii!!! :)
ááá, Te is itt...!

Jajdejó, köszönöm! A dícséreted megpróbálom nem elzsebelni, hanem inkább áldozzuk fel ezta soxeretetetenergiát a 'Továbbra-Is-Fenntartható-Információáramlás-és-Fejlődés-Oltárán'! :)))

Hát ez most vicc nélkül véletlenül jött ki TI-FIFO-ra... :-) Ti: First In First Out: azaz Ti:InfóCső! ;) hmm, itzmedzsik... :)

Próbáljuk hát továbbra is (yólszituált infósok módjára) a többiexámára is elérhetővé Szolgáltatni a Fényt, az Alagút egyik végéről átsugározni a másikra! :)))

Üdv, Drága
FényCső-Klub! :)

Ajay ;)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.10.15. 06:14:11

17-étől már nem leszek itt, mert indulunk Hérakánba, az Univerzum Középpontjába!!!

Herakhan Vishwa Mahadham, szó szerint ezt jelenti. Final Destination! :)

Azt mondják, ott úgy forog az ember gyomra (Tűzcsakra), mint az Univerzum, és baltával sem lehet eltüntetni a mosolyt az arcáról...

(Na jó, Ganesha kisszekercéjével persze biztosan! :)

Ez Síva Mahavatár Babaji állandó lakhelye (már jópárezer éve).

Épp Diválira érkezünk, azaz a Fény Ünnepségére Október végén, amikor az Ashram egész völgye ki van rakva sokezer soxínű mécsessel!!! Csodálatos látvány lehet, ahogy az egész fényfalu felfokozott ünnepsége Teliholdkor tükröződik majd a Gautami Gangában...!

(Egyébként Jageshwar-on keresztül megyünk pár kedves cimborámmal, ahonnan a híres Tryambakam Mantra származik (gyógyít-regenerál, még-a-halottat-is-feltámasztja :)), nagy balesetek után szokták alkalmazni: ez az Életadó Mantra!

A hely energiája elképzelhetetlenül magas, két ősi SívaLinga van ott a Mahabharata korából + méxáznyolc kisebb + egy FényLinga...)

Yó kis kör lesz, nem igaz?? ;)

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!
Ajay

Ajay 2008.10.16. 06:58:53

Küldtem nektek 'bemágnesezett' Prasadamot, amit Srí Muniraji-tól kaptam!

Ezek látszólag finom kis cukorkák, és rendkívüli energiájú, Isteni rezgéssel átitatott felszabadító hatásuk van mindhárom testre! (Fizikai-Asztrál-Fény)

Szerencsés és Áldott az, aki életében ilyet kaphat!!!

ÓM NAMÁ SIVÁY!
Ajay

arnold. · http://ssz.hu 2008.10.16. 08:53:57

Mármint postán, vagy ...?! (lol?) :)

Ajay 2008.10.16. 10:18:26

Ya! :)

Darázs, Norci és Anta a kontaktügynökök! ;)
süti beállítások módosítása