Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

East Coast - West Coast :-)

2008.12.15. 12:16 Ajey

Nyugati Oldal

Keleti Oldal


 

Sziasztok, Kedves ButaPestiek! :)

Gondoltam, folytatom az úti-naplót, mivel 1 hete már, hogy újra itt vagyok Magyarországon. Ez is egy merőben új tapasztalat számomra éshát muszáj megosztanom Veletek!

1.) Az emberek élete itt túl zsúfolt.
Éppezért nem képesek befogadni azt, amit mondok. Azt gondolják, az üzenetem is csak eggyel több kacat, ami már nem fér el az életükben.

Ez kábé olyan, mintha egy borzasztóan zsúfolt és poros szobának kellene énekelnem, ami elnyomja a hangom - igen nagy hatásfokkal, és nem rezdül össze a lényeg. Égi Szimfónia magnószalagon...

2.) Az emberek lusták. Változtatni magukon. Pedig ha tudnák, hogy mindez csak 1 pillanat műve: Megérteni és Cselekedni! Ezek az emberek nem akarnak akarni. Ördögcsomó. Nulla. Lehetetlen. Ezek az emberek Ti vagytok.

Kábé olyan, mintha kényelmesen ülnétek egy jó forró fürdőben, csak már több órája, ami már nem is olyan forró, hanem csonthideg, és ragaszkodva reszkettek egy koszos pocsolyában.


Éppen ezért erős szimbólumokkal jövök, hogy ezt nehéz legyen nem észrevenni. Erős kontrasztot alkalmazok, hogy itt a borús esős felhős időben ne csak egy fénymaszlagot lássatok, hanem inkább tudjátok meg a Fény Irányát! Mert bizony az nem mindenhonnan jön, mint ahogy az télen látszik, hanem k*rvára csak EGY Pontból!

Lássatok...
 

 

Éljetek EGYSZERŰEN, keressétek az IGAZSÁGOT, és SZERESSÉTEK az Emberiséget.
Ha megpróbáltok egyszerűbben élni, automatikusan közelebb kerültök Magatokhoz! Közelebb kerültök az Igazsághoz, ami ISVÁRA csak Egy Pontból Világít, és rájöttök az Emberiség, az Univerzum és Isten lényegére: Tökéletes Szeretet...
 

ÉLVEZET! <- ez az élet értelme. Célja pedig: az Az Egy Pont elérése, ahonnan már nincs hova tovább... fejlődni.

Érrrtitekk???

Addig fel se adjátok! Cél: a Felszabadulás! Hát nem?? Addig minden más próbálkozás Kudarc! Ezért Tevékenykedjetek Keményen a Világban, Egyetlen Nevével az Igazságnak! ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!

Ez a Cél, ezt tartsátok a fejetekben: ÓM NAMÁ SIVÁYA

Minden más elmúlik és lényegtelen. Ez A Valóság. Minden más elmúlik és lényegtelen...

ÓM NAMÁ SIVÁYA, mert megérdemled...

Always ÓM NAMÁ SIVÁYA, ez bizonyíték, nem ígéret! :)

Ha folyton ez van a fejetekben, valahogy minden sikerülni fog... Tökéletességet éreztek, nem pedig Hiányt. Amit be próbáltok pótolni, Tömködni a Feketelyukat, magatok és más emberek felé történő elvárásokkal!! Az nem Szeretet. EzAz! ;-)

1etek Spenót! Kezdjétek el!

Éljetek (Vele)...

ÓM NAMÁ SIVÁYA
(én ehhez Adom a nevem!)
Ajey

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr92827833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:20:06

Hát hogy, hát hogy?? Elkezded most: ÓmNamáSiváyÓmNamáSiváy, és folytatod egész nap...

Egyébként örülök, hogy páran már 'elkezdtétek'... Kövi lépésként tegyétek rendszeressé – mondjuk buszozás közben!

Más Nevei is vannak a Szeretetnek: ÓUramIrgalmazzUramIrgalmazz, ÓmNamóNaráyanáya, Muszlim imák, a Légzés hangja, a Figyelem figyelése... viszont perpillanat más nincs itthon, ez a legeffektívebb, úgyhogy ÓmNamáSssiváyát fox Enni! :-) www.youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4

Mi a Biblia szíve, lényege? Az Ima.
Mi a Védák központi mantrája? Óm Namá Siváya.

Sőt, úgy hallottam, Jézus távozása előtt egy titkos Hindi szótagot tanított a tanítványainak. Ámen.

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:22:39

Amúgy a 'perpillanat más nincs itthon' - ez tényleg igaz: Isten aspektusai közül csak Síva él itt a Földön, a többiek mind a mennyben vannak meglehetősen elérhetetlenül...

Meditálj napi kétszer, és minden vágyad kielégül.
Nem másokon próbálod behajtani, hogy aztán csalódj...
Napi 2x fél óra csak ÓM NAMÁ SIVÁYA csukott szemmel.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:31:23

Lehet, h. nagyigényű lettem, az is lehet, h. csak türelmetlen az emberekkel szemben. De épp aznap találkoztam az 'igazival' – nem kérdezett, inkább elmélyülten hallgatott, vagy mesélt ő is a tapasztalataiból, amikről egyértelműen kiderült, h. ’kiválasztott’. Kölcsönösen érzékeltük egymás erős és nyugodt auráját.

Valóságosan látja a világot és benne az igazi értékeket és a kapcsolatokat! Küldetéstudata van. Képes megváltoztatni a világot. Igazi Véletlen Találka véletlenül aznap éjszaka, hogy panaszkodtam Ránk/Rátok, spontán 150 km-es random irányú könnyed esti kiruccanással. Kb. ilyeneket keresek Babaji segítségével.

És a Ti segítségetekkel!

aafonya 2008.12.18. 10:03:16

Om Hari, Om kari! :)

nem kell rájuk neheztelni. a lelkek alapvetően lusták, mert valahol mélyen tudják hogy az egész teremtett világ és sokszáz kalpa sokezer testetöltésnyi ideje áll a rendelkezésükre a megvilágosodáshoz. nincs is ezzel baj, ezér van ez az egész megnyilvánulás. csak magukat szívatják a folytonos visszajövögetéssel ebbe a szutyokba... de erre mindenki rájön 1x, aztán ha az utolsó zöldszemesostoros amőba is dzsívamuktivá konvertálódik, akkor kezdődik elölről az egész:) maha-lila jajjdejó

idővel úgyis megtalálják az említett szentháromságot: 1.Egyszerű életvitel-> ami majd elvezet az: 2. Az Abszolút igazság keresése -hez, ami pedig a: 3. Bhakti-hoz. nópara. DM idézettel: "it's just a question of time"

inkább ez a "szeretet ünnepe eza majáális", úgyhogy előre is kellemetes tudatosságteljes (lelki)békés karácsonyozást kévánnék a 3 wilág minden lakójának! és akkormár hadaggyak én is 1 kis rendhagyó ajándékot, ha szabad idéznem Gurumtól (Gurum-ból) talán a legszebb szútra-esszenciát. beszt of the (vagy from the) beszt, ámen:

"Amit teszel, amit eszel, amit áldozol, amit adsz, amiért vezekelsz, óh Kuntí fia, Nekem tett felajánlásként végezd."

"Így szabadulsz meg a tettek bilincsétől, melyek jó vagy rossz gyömölcsöt teremnek. Ha a lemondás jógájával fegyelmezed magad, megszabadulsz és hozzám érkezel."

"Nekem egyforma minden élő. Nem gyűlölök, nem szeretek. De akik áhítatos szeretettel tisztelnek, azok Velem vannak, és Én velük vagyok. "

"Legyen akár a legnagyobb gonosztevő, ha Engem szeret, mást nem imád, szentnek kell őt is tartani, mert a helyes utat járja."

"Hamarosan megtisztul, és az örök béke útjára lép. Hidd el Kuntí fia, az Én hívem nem vész el soha!"

tam aham bhajami

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:14:57

Igen, a reménysugár mindig ott van...

Csak napozni benne nem lehet! :(

:)))

Nekem TŰZ kell! Másnak más...

Heves Isteni Szeretet.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:22:29


A lényeg Most van,
ami az idővel kapcsolatos,
mind illúzió...

Nincs Más, Most Van! - Spenót

Itt az Idő, Most vagy Soha! ;) - A.J.Petőfi

"Ha most megtagadod a Harcot, elvesztél...
...de dönthetsz belátásod szerint!" - Krisna

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:44:14


Ezek voltak a szívem első impulzusai, bocsi, nem bántani akarok, hanem inspirálni, azzal, ami engem inspirál. Kedves Emberek! Köszi Arnold Áfonya, nagyon vasak vagytok! :)

Értem én, lassú víz partot mos... az Univerzumnak van ez a közös felhajtóereje, ami csodálatos. San lassú, de szép erőteljes.. ez a Sanatana Dharma. Minden vallás gyökere és célja. Az Óceán, amibe minden eggyé Olvad. A szeretet hevétől. Most még szép nagy jégcsap-egó jéghegyek vagyunk, csepegünk lassan... én égetem, és a koncentráció tüzére hányom magam folyamatosan. Éles kardot rántok a tudatlanságomra. Néha kiterjed másokra. Minez így van rendjén, minden tökéletes. Boldogságomban teszem ezt. Az erő megnyilvánul, hagyom és Élvezem... :)))

ÓmNamáSiváya!!!
Változzzz...
Ajey :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:55:23


Bházzeg, na most sem ezt akartam írni... :))) csak túl egyenesen, szívből jött.

Szááámííít??? Na majd élőben úgyis szó nélkül mexeretgetjük 1mást... ;)

:)))

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 15:00:52


Addig is mindenkinek sok boldogságot!!! :)

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!

aafonya 2008.12.18. 15:00:56

ez mind így igaz, de sajnos már rég rá kellett döbbennem, hogy az embereket, a beépített védelmi mechanizmusuk miatt nem lehet erővel rávenni az Abszolút utáni keresésre, ez csak a saját belátásukon múlik... és az átlag zámbódzsíva csak akkor kap észbe ha már a körmére égett a gyertya...

de:

"Ahogy a tetteikhez ragaszkodó tudatlanok cselekesznek, úgy cselekedjék a bölcs is, de ragaszkodás nélkül, pusztán azért, hogy példát mutasson."

"Ne keltsen bizonytalanságot a tettükhöz ragaszkodó tudatlanokban, végezze minden tettét készséggel a tudó, de magát jógában fegyelmezve."

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 15:36:17


Köszönöm, ez tökéletessss!!! :)))
...azért látod, ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból! ;)

Nagyon örülök Neked, Áfonya! :-)

ÓM NAMÁ SIVÁYA
süti beállítások módosítása