Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Ora @ Labora :-)

2008.12.18. 19:52 Ajey

Ora @ Labora!

Imádkozzál és Dolgozzál!

A Jövődért! És a JelenLétedért...

Ez a legmagasabb yóga!

 

Tevékenykedj keményen, önzetlenül küzdj, termelj, hiszen ez emelt ki az állati sorból is anno, amivel megnyerted az emberi testedet! Ugyanez fog kiemelni az emberi sorból is! A munka áldozat! A Munka Megváltás. Le kell dolgoznod a karmádat...

 

Fontos az, hogy milyen szellemben végzed a munkádat. Más az, aki a családjáért dolgozik keményen, meg más az, aki a testi vágyaiért. Különböző magasságú tudatossági szinteken tudsz dolgozni. Magasabb az, amikor magáért a munkáért és a tevékenység öröméért dolgozol, benne vagy a "flow"-ban. Ilyenkor már nem te tevékenykedsz, hanem szinte kívülálló passzív élvezője vagy az eseményeknek. Egy magasabb tudat nyilvánul meg a testeden keresztül, aki folyamatosan teremt. Benne vagy a jelenben, nem gondolkozol a jövőn, vagy húz vissza a múlt, bár tudatában vagy annak is. Csak nem érdekel, mert nem túl valóságos. A múltad is folyamatosan változik a mondjuk a memóriasejtjeid pusztulásával, vagy attól függően, kinek meséled vagy milyen szempontból és hangulatban. A jövő meg ugye nyitott. Azt a jelen teremti...

A jelenségvilág, ami téged körülvesz, illúzió minden szempontból. Múlékony, törékeny, változékony mint az időjárás. Az egész világ egy nagy élőlény, aminek részei vagyunk mi is. Az univerzum... Is csak egy kis része... Nevezzük el mondjuk Óm-nak. Neki sok-sok végtagja van, amivel egy egy univerzumban tevékenykedik (mint pl. emberiség), azt élvezi, teremti, vagy esetleg pusztítja, mert már nem kell neki. Soxép virágoskertje van. Namost lehet neked a tudatod a virágoké, egy darab halott kőé, vagy a kertészé, de az a legjobb, hogyha a legfelsőbb létezőé, az Élvezőé a tudatod! (A gonosz virágtolvaj nem pálya... :) Óm Namá Siváya! Ezt pont így tudod elérni. Miközben kertészként tevékenykedsz a virágtested jólétéért, az univerzum urának tudatával élvezheted mindezt, Egyben! Magát a Virágot, mint a gyönyörűszép életed, a kis Követ, ami a lábadnál hever, a Kertészt, élvezetes gondozó és oltalmazó tevékenysége közben, miközben süt a nap vagy esik az eső, (de akkor mondjuk éppen chai-t iszik a chai shopban, és kertészlányokkal ismerkedik)... Maga az Univerzum Urának Tudata az, aki mindezt teremti és élvezi, ezért Gyönyörrel, Tudással és Élvezettel teli! Sat Chit Ananda...


Bármit is teszel, ha közben ÓmNamáSiváyázol, előbb-utóbb eléred ezt az állapotot! Abban a pillanatban Te leszel a Kő, a Virág, a Kertész, és Ő! Én ezt a Nektárt megkóstoltam Hérakanban (kertészként is!)... miközben dolgozol, rájössz, hogy nem dolgozol: örökké szabadon és függetlenül Élvezed a Létet. Az Óm a Legfelsőbb Élvező Tudata, amiből a részek, végtagok és a szerepek kiáradnak, a Namá Siváya pedig megadja mindazt a tudást, ami elvezet Oda! De csak kemény munka árán... :-)

 

[Babaji a Virággal]


Ő márpedig rossz ember nem lehet...

 

Ora et Labora!

Imádkozzál és Dolgozzál!

A Jövődért! És a JelenLétedért...

Ez a legmagasabb yóga.

 

Tevékenykedj keményen, önzetlenül küzdj, termelj, hiszen ez emelt ki az állati sorból is anno, amivel megnyerted az emberi testedet! Ugyanez fog kiemelni az emberi sorból is! A munka áldozat! A Munka Megváltás. Le kell dolgoznod a karmádat...

 

Óm Namá Siváya


Ajey

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr62830358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aafonya 2008.12.18. 20:13:08

Perfekt! Moksa for everyone, le a Mayával!

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 20:53:05


ÓmNamáSiváYééééaaaa!!! :))))

Le a Lepellel! :-)

Yééézusss is ezt akarta, mint KarmaYógi :) meg A kis Buddha is... Karma Yogananda főleg :-) Nem kis erőfeszítésükbe került megvált(ozt)atni a világot!

"Jn 16 33 Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot." -Jézus

Moksát Karira Mindenkinek!

MahaMaya ki Jay!!!
Vivá la MahaKranti!! :)
Óm Namá Siváya!
;-)

đarage 2008.12.19. 17:33:53

Mukti meg nekemis mirőlvanxó?! :>
..próbálnék cellemeskedni, közben meg bolcsi karcsit kívánni minden halandó és örökkévaló, tudatos és gyarló természetű cimborámnak egyaránt! :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.20. 03:00:05

DrágaDarage! :)

Moksha = "Felszabadulás";

// Request to Yéézuska:

cout >> "Sarve Bhavantu Sukhina
Sarve Santu Niraamayaa
Sarve Bhadraani Pashyantu
Maa Kasbchid Dhukhbhag Bhavet.";

cout >> "May all be happy
May all be free from disease
May all realize what is good
May none be subject to misery."

// Reply from Yéézuska:

do {
KarmaYoga();
cout >> "OM NAMA SIVAYA";
} until Moksha;

Van olyan gyors a Te vasad, hogy lefut rajta a végtelen ciklus még ebben az életben?? :)

ne aggódj, Áfonyával kértünk Neked is Karira 1 úúújat! ;)

...éssztem tuti kapsz (a csöpp yó karmádér' is), merleértékelé$ van világvége miatt ,)

RU ready 4 da LIFE 2.0?

cout >> "Mission updated..."

-----------------
MATRIX TERMINATED
-----------------

Merry CHRIST ENERGY MASS! :)

Óm Namá Siváya!

đarage 2008.12.20. 10:52:42

Hát így már mindjárt világos!!! Hát miért nem egyből ezzel kezdted?! :D (még egy apró kényszerfeltételt megjegyeznék, csak a nagyobb kohézió miatt: Moksha == Mukti állítólag)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.21. 12:18:21

Tökkkéééletesss... :)

Om purnamadah purnamidam
(This is Full, That is Full)
Purnatpurnamudachyate
(From perfection perfection comes)
Purnasya purnamadaya
(Take away perfection from perfection)
Purnamevavashisyate
(Perfection remains...)

Om shantih shantih shantih

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.21. 12:41:03


Satsanga satsanga után!!! :-)

Nagyon élvezem ezt! Már a harmadik napja, hogy folyamatosan, egész nap egyik csoportból a másikba keveredek, hogy az igazságról beszéljünk, hallgassunk! :)

Ilyenkor velünk van Babaji, Krisztián és Tolle.

Sokan vagyunk és igazán mélyek. Ilyen találkozáskor általában nem vitatkozunk, nincs miről. Nem panaszkodunk, nincs ott, aki panaszkodjon. Akkor mi marad?? Energiacsere... Tér... Szívhullámok... Csáy. :) Inspirált beszéd és csodálatos erejű belső felismerések! Amik megújítják az életünket.

(Most épp Áfonyáékhoz megyünk Csabbal meg Darázzsal :)

A Valóság közös felismerése... Szatszanga!

Kit érdekel???

:-)

aafonya 2008.12.22. 09:08:05

"Mukti meg nekemis" nekem leesett :]

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.24. 16:00:33

Gauri Shankar
Pitam Ashrama


Ez egy Igazi Közös Akarat-Tudat:

Asoxatszang alkalmával mondtátok - egymástól függetlenül - hogy páran szeretnétek önfenntartó közösségben élni. Ásramban! Én erre azt mondom, hogy zsír. Egyesüljünk, és üljünk össze ezen meditálni. Mivel ez az Új Föld egy lokális megnyilvánulási pontja már megjelent az elménkben, küldjünk neki energiát közös meditációval, és hozzuk le a Földre karmayógával. Hozzunk létre egy kis földi mennyországot! Mennyfalvacskát.
Ez nekem is a YóIsten utáni első vágyam, mert egyszerűen a yóistent ebben a szutyokban nem lehet megtalálni...
Közös erővel hozzunk létre egy kis szigetet ebben a materiális lecsóban! Készüljünk fel, meditáljunk rajta jó sokat, oldjuk fel a gátlásainkat és az alaptalan félelmeinket ezzel kapcsolatban. Az élet nem szenvedésre lett kitalálva! Küzdjünk meg Érte! :-)))

Live for Truth,
Live Simply,
Live Love!

;-)


Ne felejtsünk el mindannyian Megvilágosodást + Ásramot kérni a Yézuskától! ;)

A fenti cím egy gyönyörű Mantra, ami ezt jelenti: Brilliant Joyous, Energy Spot Ashram. Élvezetes, Ragyogó Energia Ásram-Sziget. Meditálj Ezen!

Boldog Karit,
Óm Namá Siváya!
Ajey
süti beállítások módosítása