Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Babaji az Óm Namá Siváya mantra erejéről

2009.04.17. 21:28 Ajey

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA
:-)
IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET

 

Ismét folytatódik Babaji, az Egyetlen Legfelsőbb Létező Tökéletes Tanítása, amely éppen Erre a VégKorra érvényes. Nagyon sajnálom a szenvedő, pusztuló, és felőrlődő embereket, akik sorra áldozatul esnek a Pusztító MahaKranti folyamatnak.

Babaji éppen erről az időről (és a megoldásról!) beszélt, és sajnálom azokat is, akik (még?) nem hisznek Neki. Dehát meddig várjanak? Amég a Pusztító Hengermalom mindent fel nem Őröl?? Sajnálom őket, mert vakok és hülyék. Nem hisznek, Nincs Hitük. Csak Lázadni tudnak. Maguk ellen. Nem szeretem őket.

Ehhez a folyamathoz valószínűleg az én haragom is hozzáadódik. Az utolsó mentőkötél íve, az utolsó időkre, íme:

Lássatok!

 

"Minden embert eltiltok az osztogatástól..."

  

 

1980. ÁPRILIS 18.

Srí Babaji néhány új szabályt fektetett le az Ásrammal kapcsolatban:
- Minden embert eltiltok az osztogatástól, ennivalót, ruhákat vagy pénzt illetően.
 
Ez egy elvárás atmoszférát teremt, és amikor hiánya van, akkor az emberek újra elkezdenek lopni az Ásramból. Nagyon sok dolgot elloptak. Bárki, aki azt kívánja, hogy odaadjon valamit, Gora Devinek kell először átadnia, így ő oda tudja adni Babajinak, aki látni fogja, hogy rendben megy-e a dolog.

- Mindenkinek tennie kéne érte, hogy megtanulja a szokásokat és a gyakorlatokat az Ásramban. Babaji sokszor elmondta, hogy mindenkinek aki az Ásramba jön, felelősséget kell vállalnia érte.

Projektek:
Srí Babaji azt mondta, hogy egy nap Ő majd építeni fog egy nyári vizipalotát a Sati Kund fa helynél.
Srí Babaji azt mondta, tervezte hogy épít egy 108 szobás vendégházat spirituális keresőknek és meditálóknak. A hely egy későbbi időben lenne meghatározva.
 

 

"Babaji aztán két példát adott a túlélésre..."

 
 
1980. ÁPRILIS 20.

Megjegyzés: Az esti aarati után Babaji hosszasan beszélt az Óm Namá Siváya mantra erejéről. Valamelyik meséje így hangzott:

"Boldog vagyok, hogy ti mindannyian a vallás útján vagytok. Ez felbátorít. A múltban úgy volt, hogy Európa bizonyos részein komoly tisztelete volt a tűznek.

Babaji aztán mondta: "Több, mint a fele az embereknek a pusztítás felé orientált" aztán azzal a történettel folytatta, hogy egy régi időben (Mahabarata időben) Ravana királyságának minden erőforrását egy olyan nagy és erőteljes bombának a megteremtésére használták, ami még azoknál is erősebb volt amikkel ma rendelkezünk.
Aztán néhány pozitív és kreatív erő összejött és teremtettek valamit, aminek még annál is több ereje lett, mint ennek a rendkívüli pusztító bombának. Megteremtették a mantra bombát.

"A mantra még mindig az egyetlen út."

Babaji aztán két példát adott a túlélésre, és azt mondta, azok, akik használják a mantrát, hasonlóképpen fognak megmenekülni.

Első példa: Amikor az Úr Krisna egy csatában volt, ahol már minden égett, egy sáska odajött imádkozni az Ő lábához. Krisna aztán levette az Ő sisakját és rátette a sáskára. Minden a mezőn elégett és meghalt, kivéve a sáskát, ami túlélte az Úr Krisna sisakja alatt.

Második példa: Egy lisztmalomban az összes gabonát megőrlik, ugyanúgy, mint ahogy az embereket a pusztító folyamatok. Egy pár szem azért menekül meg, mert közel van a középrúdhoz, ahol lepottyan és elgurul az őrlő keréktől.

"Boldog vagyok, hogy itt vagytok. Nem szabadna az időtöket vesztegetnetek, amíg itt vagytok. Legyen hitetek."

 

Szerintem ez az utolsó két példa és a mantra erejének demonstrálása és a Yóisten jófej védelme valami egészen elképesztően fantasztikus!

Aki azt hiszi, hogy ez csak egy költői túlzás húzás lenne, az hazudik magának.

Soha nem is fogja megérteni, hogy ez az egész miről szól, nem tud olvasni a sorok között, és így sajnos nem is fog megmenekülni. Csak rendkívüli szenvedések árán fog ráismerni a Valóságra.

Őrlődni fognak mind a Hit nélküliek a Kegyetlen Maya Nagy Hengermalmában, hengerüzemében, durvahengerműjében, multinacionális darálójában. Ők mindvégig hazudni fognak maguknak, munkaadójuknak, állat-állarcokat viselnek állásban, állásinterjún mindkét oldalon, multi-frontos mikro-háborúkat viselnek egymással, a családdal, politikai csoportokkal, más bőrszínűekkel, a gazdagokkal, a szegényekkel, ahol már minden és mindenki baj. Senki sem tudja, hogy ki kivel van, mindenki mindenkivel bizalmatlan. Ez a Hitetlenség világa, és a Maya Malma. Vedd észre magad.

És változtassál.

Anélkül is lehet, hogy az ember egy picit is szenvedne. A Jóisten Valójában kivételez mindazokkal, akik Hisznek Benne. Ez a Valóság. Ez az Ő Valósága.

"A mantra még mindig az egyetlen út."


Óm Namá Siváya :-)

 AJay
(Most igazat mondjak, vagy szépet?? :)))

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr441071681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.17. 23:27:19


Nem, hát azért szeretem is az embereket... :-)))

Csak most azon vagyok, hogy mindenkinek elmondjam az igazat!

Csak a helyes diagnózis után tudok kezdeni valamit Veletek, és én így látlak Titeket, ezt el is mondom Nektek!

Nincs olyan Ember körülöttem (magamat is beleértve), akihez ne szólna az írásom (tiszelet a nem létező kivételnek) valamilyen mértékben...

A pozitív az, hogy ismerve a diagnózist, jöhet a gyógyítás. Sajnos kábításmentesen, mert ez az a műfaj. Ne ámítsunk, ne kábítsunk senkit, éppen eleget kapnak! Attól ilyen kábáxegények... :-)

A cél a Tudatosság, ami kivezet a Problémából és nem létezik Tudatosság Őszinteség nélkül. Az első Öszinteségi lecke az, hogy szembenézünk: Probléma van. Egyén és Társadalmi szinten. Fizikai, Mentális és Lelki szinten. Őszintén vegyük észre:

Probléma Van.

A kiút légvonalban végtelen fénykilométer, de én tudok egy rövidebb Utat az Er(d)őn át!

Ne féljetek, gyertek bátran, mert én már (majdnem?) Legyőztem a Halált!... ;-)

Az Erő Legyen Velünk! :-)

Erő = ÓM NAMÁ SIVÁYA :-)
AJAY = "Mindenfölöttgyőzedelmeskedő..."
süti beállítások módosítása