Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Babaji - Az Úr Erői jönnek, hogy megváltoztassák a világot

2009.06.28. 10:24 Ajey

 
 
1982. MÁRCIUS 25. - Hérakán
 
Herakhan Bhagwan (Babaji) és minden hívő:
 
Az Úr Erői jönnek, hogy megváltoztassák a világot, és a sattva guna (jóság ereje) által mindent megváltoztatnak. Nincs szükségük bármi külső segítségre. Ő semmi speciális jelentőséget nem ad ennek a változásnak, amik ezekből az Erőkből erednek, ez olyan mint egy játék vagy egy előadás a Számára. Ez az Ő természetes, spontán működése. Ez épp olyan, mit egy ártatlan gyermek, amikor összegyűjt sok dolgot hogy játsszon velük, és például épít egy játékházat hogy aztán lerombolja.
 
Van pár gyermek, aki nem szeret játékokkal játszani, hanem inkább az anyukájához ragaszkodik - mint Chiao (egy kislány a találkozón). Ők mindig nagyon aggódva ragaszkodnak a mamájukhoz. Azokat az embereket, akik ilyenek mint ezek a gyermekek, hívőknek (Bhaktáknak) hívják; ők azt választják, hogy Istennel maradnak. Isten azért jön, hogy beavasson minket a Karma Yógába. Azok akik ezen a világon élnek, ami a cselekvés mezeje, nagyot vesztenek, ha nem dolgoznak, nem haladnak, tétlenek maradnak. Minden atomban ezen a Földön a Brahman mindenütt jelen van. Ezért, tudva ezt, ha valaki éjjel-nappal dolgozni próbál, könnyen megtalálja Istent.
 
Azok, akik látják a hatalmas Istent a Napban, Holdban, csillagokban, földben, levegőben, tűzben és vízben, és mindig csak Őrajta meditálnak, sikerességet szereznek az életben, és ők igaz hívők. Az Úr eljött, hogy igaz tudást adjon nekünk, de a tudás megértése túl van az emberi kapacitáson. Évezredek bűnei pusztultak el, amikor Pranam-ot (meghajlást) csináltatott velünk Magának és amikor Ő a Szent Érintését adja. Ő azt várja minden emberi lénytől, hogy széppé tegye ezt a világot.
 

Bhole Baba ki Jay!
(Éljen az Egyszerű Atya)

Óm Namá Siváya :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr351213094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása