Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Babaji - Szent szavak, teli nektárral jöttek ki az igaz Guruk száján, keresztülvibrálva a világon

2009.09.13. 15:18 Ajey

1982. ÁPRILIS 4.

 

 


Shastriji Baba jelenlétében beszél, aztán azt mondja amit Babaji mondott neki, hogy mondja:
A Végső Teljesség kegyéből, az Abszolút Isten (Brahman), Shrí 1008 Bhagwan Ashutosh (Aki hamar Elégedetté válik), Awadhardani (a Bőségesen Adó), Shrí Kashivishwanath (az Univerzális Isten, Aki Benáreszben lakik), Kaliashguhabihari (Az Egy, aki barlangban lakik a Kailashnál), Mahamuninra (a legnagyobb szent), Shrí Hérakhán Bihári (Aki Hérakánt élvezi), a Himaláya szépséges udvarában, India koronájában, a szent zarándok központban, Hérakán Vishwa Mahadhamban, ez a Szikhek szerveződése vagy összegyűlése sikerrel járt. Ez a szerveződés az univerzális jó és az egész világ javáért történt.

Messzi helyekről a nagy emberek - Guru Bhakták - a Szikhek között ideértek. Ezalatt a nagy lelki összejövetel alatt, Vaishakhi szent napján, az első nap a Vaishakha hónapban (Áprillis-Május) az Indiai naptár szerint, folyamatos felolvasása a szent Guru Granth Sahebnek (a Szikh szentírások) 48 óra alatt befejeződött, a kultusz minden rítusával és szertartásával.
Ez az élvezet tárgya és mi mind szerencsések vagyunk, hogy volt a lehetőségünk csatlakozni ehhez a szerveződéshez, oly sikeressé téve az életünk eme részét.

Szent szavak, teli nektárral jöttek ki az igaz Guruk száján, keresztülvibrálva a világon. Különösen amikor ez a hír Sach Khandba jutott el (az igazi Örök Lakóhelyre), úgy tűnt, mintha az összes Guru idejött volna, hogy hallhassa ezen szent könyv felolvasását. Guru Govind Singhji szintén itt ül és hallgatja.
Testük minden pórusából áldások áradnak ki minden élőlényhez.

Ez az erőfeszítés a világ javáért történt. A szent szavak a Guru Granth Sahib-ban hatalmas mantrák. Megfelelően előadva az áldozatot és felolvasását ezeknek a mantráknak, egy lény eléri a tisztességet, gazdagságot, élvezeteket, az üdvösséget, és minden más vágy betöltődését az életében. A lélek elkezd úszni az üdvösség hullámaiban és a világ sara eltűnik a szemei elől. Az igazi kívánsága Shrí Mahaprabhudzsinak (Babadzsinak), hogy a mi Szikh vallásunkbak, amit az igazi Guru Bhakták példáznak, fejlődhessen az egész világban. Ez egy szent Indiai kultikus írás, amiben az összes Védának és más szentírások esszenciája megvan. Az ő saját tapasztalataik édességének megízlelése után a nagy Gurudévák írtak ezekről a tapasztalatokról a világ javáért, és mint egy kincsleletet őrizték a jövő generációknak.

Ha mi meg akarjuk menteni az emberiséget a kötöttségektől, egótól, illúzióktól és más gonoszságoktól, akkor tudást kell szereznünk a szent Szikh Dharmából (vallás). Az isteni tulajdonságok mindegyike, mint a hazafiság, lelkiség, tudás, nem-kötődés, sb., tökéletes módon be van mutatva ebben a Szikh Dharmában.
Mit nem tud az ember elérni, amikor megadja magát az ő Gurujának? Shrí Mahaprabhudzsinak (Babadzsinak) az a szent gondolata van, hogy a forradalmat békésen kell véghez vinni. Mindaddig, amég nem tudunk lázadni a szíveinkben és az elméinkben lévő rossz tulajdonságok ellen, nem érhetjük el a céljainkat az életben. Shrí Mahaprabhudzsi  mindazokat az elemeket amik gyengítik a vallást el akarja távolítani és megszüntetni. Nagy hittel és szeretettel kellene lennünk a vallásunkhoz.

Nagy Guruk kedvesen úgy kezdték el ezt a kultuszt, mint minden vallásnak az esszenciáját. Egy szerveződés ebből a nagyszerű kultuszból már tart itt több napja. Shrí Mahaprabhudzsi kifejezi jókívánságait és áldásokat szór minden vallás virágaira. Kooperáljunk a Szikh vallással és fejlődjünk a tisztességben.

Az, akit Isten szeret, győzedelmes az élet minden szférájában. Tisztelet a Guru szent Útjának! Tisztelet a Guru  Győzedelmének!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr211379111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-barney- · http://barney.blog.hu 2009.09.16. 04:20:12

Namaszté!
Tisztellek és becsüllek LX mindazért aki voltál és amivé lettél!
Welldone!

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.09.16. 13:57:54

Babajié az érdem! :-)

Aki mindenkit átalakít, és az embert a saját képére formálja... :-)

Ez a Teremtés csodája!

ÓM Namá Sssiváya!! ;-)
süti beállítások módosítása