Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Hérakán - az Úr Brahma sem tudja leírni a nagyságát és szentségét

2009.12.01. 16:57 Ajey

 1983-08-17 HERAKHAN, Babaji

Ma egy nagyon kedvező nap van. A mai nap egy nagyon boldog nap, az örvendezés napja. Mindannyian összegyűltetek itt a Himaláya lábainál, ahol a szent Gautama Ganga folyó folyik.

 
Ennek a partjain van ez a gyönyörű kert. Itt álltok emellett a szépséges természetes kiálló szikla mellett, amit gazdag növényzet takar. E hely pompája leírhatatlan, mint a szentély ragyogása a Kailásh Hegyen. Ez a szikla annyira szépen néz ki a növényzet lombjával és futónövényeivel - még láthatod is a farkvégét benne Hanumánnak (ekkor Babadzsi egy sárgás-vöröses-barna színű mohát mutatott Har Govind Babának a sziklán).
 
Ti akik itt vagytok ma, a legszerencsésebb emberek vagytok ezen a világon! Ahol ti most álltok, az a legkülönlegesebb helye a spirituális szadhaná-nak (gyakorlatnak).
 
 
Még Sashnag (a kígyó ezer fejjel és szájjal, fenntartva a Földet) sem tud beszélni ennek a  helynek a nagyságáról és szentségéről. Az Úr Brahma sem tudja leírni a nagyságát és szentségét; sem az Úr Vishnu az összes Isten és Istennő seregével.
 
Az Úr Ráma nevében, ez a hely egyedül az emberiség javára lett teremtve. Ez egy kiemelkedő jelensége, egy csodája és tüneménye ennek a világnak. A nap, a hold és az összes csillaggalaxis örökké készen áll ezt szolgálni. Azt remélem, a jövőben az Isteni teremtés e jelensége nagy gyümölcsöt fog hozni.
 
Az Úr Ráma nevében, itt egy évenkénti ünnepség lesz tartva Augusztus 16-án, közösen megemlékezve erről, mint az isteni megnyilvánulás helyéről. Itt van a születési helye az összes yóginak és a yógik istenségének, mint inspirációik forrása és célja, itt tartózkodik.
 
Mahadéva mondta egyszer Rámának ezt a tényt - hogy ez a hely minden betegségnek eltávolítója és minden mennyei élvezet adója.
 
 
Az Úr Ráma nevében, e Kor bölcsei/muni-jai nagy önfeláldozást mutattak ennek a helynek a megépítése érdekében. Az Úr Ráma nevében, mint ahogy Pramodavan volt Ráma gyönyörű kertje Ayodhyá-ban, úgy ez a kert az Úr Shíva gyönyörű kertje. Ennek a neve "Nadan Van". Ez az isteni teremtés, ez a kert nem egy szokásos fajta. Minden hívő verejtékén és vérén keresztül kellett megszületnie. Ezért olyan gyönyörűszép.
 
 
Az Úr Ráma nevében, ami ma itt van, az az eredménye a kemény munkátoknak és szadháná-toknak (spirituális gyakorlatotoknak), a kihívásotoknak a megnyerése. A természet alkotta nektek - legyőztétek a Természetet és megteremtettétek ezt a csodálatos kertet.
 
 
Az Úr Ráma nevében, Mahaprabhudzsi (Isten mint tanító) adott egy áldást ennek a helynek, hogy bárki aki iszik a "Ram-Dhara" szent vizéből és bárki aki jön Darshan-t (látványt) venni a dhuniról, vibhutit vesz (szent hamut) és bármilyen spirituális gyakorlatot végez itt, annak garantálva lesz a felszabadulás.
 
 
Ez egy írott kóddá vált. Ez az, amit Mahaprabhuji (Isten tanítóként) mond nektek. Ezért hívják ezt "Moksha Dham"-nak - felszabadulás szentélynek. Ez az Úr Ráma egy manifesztációja és egy zarándokközpont. Ez a bejárati ajtó az Úrhoz. Lakshmana (Ráma fiatalabb testvére) volt itt és Shesnag is (az ezerszájú kígyó, ami fenntartja a Földet). Az Úr Ráma nevében, most ezt nektek tanítom - mindannyiótoknak, akik fejlődést értetek el engedelmességben az utasításoknak és a spirituális gyakorlatok követésében.
 
JAI MAHAMAYA KI JAY!
 
Bhole Baba ki Jay! :-)
 
OM Namá Siváya

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr951566727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása