Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Herakhan - Navaratri

2011.04.13. 17:58 Ajey

 OM Nama Sivay! :-)

 

 
Betegen érkeztem Navaratrira, majdnem lemaradtam. Sőt, előtte olyan rosszul voltam, hogy azt hittem holtan találnak a szállodaszobában, mert nem működött a telefon sem... Dehát, Babadzsi végső soron nem kegyetlen Isten! :-)
 
 Ez a legfontosabb ünnepség, Istenanya 9 éjszakája, melynek során leöli a démonjainkat és megáld minden kegyével. Ha jól viselkedtünk és jól viseltük a folyamatot, valóra váltja minden kívánságunkat, még a legkisebbeket is. Azért nem annyira egyszerű egy ilyen folyamatot kibírni. Hajnal 4-5-kor kelés, hideg fürdés lehetőleg a hegyvidéki Ganga folyóban, koncentrált meditálás Istenen, az Ő szent nevén (OM Namá Siváy - ez a legősibb, legtisztább, legidőtálltabb és legerőteljesebb, amit maga Babadzsi ajánlott), Chandanért kell  hosszú-hosszú sorban állni Babadzsi szent Templomában, miközben Isten szent neveit énekeljük halkan és meghitten, profi zenei előadók hangszeres kíséretében (ami főként dob - kétoldalú, harmónium, ami a szent ÓM hang különféle modulációit fújja dallamosan)...
Ez mind nem is olyan szörnyű, sokkalinkább transzbaejtően kellemes. A hajnali sokkfürdő kiszippant a test-elme bötönéből, még szegény ellenkezni kezdhetne, a befelé tekintő meghitt transzfürdő pedig tovább lebegteti a lelket, felfelé, befelé, Isten felé, a Kozmikus Szívbe szív be... A sor végén ott áll az utolsó akadály / a Kapuőr / Szent Péter, avagy ahogy Babadzsi viccesen nevezte, az Ő "Passport Viza Officer"-je: Srí MuniRádzsi. Személyesen Ő adja a Chandant a szerencsések homlokaira. Ehhez azért korábban kell felkelni! :-) Ő Babadzsi első számú tanítványa, a legmagasabb szintű yógi, a legtisztább ember a Földön. (Chandan = homlokra kent szent hűsítő kenet és dísz, a harmadik szemet is jelöli egyben).
 
Ezután egy órás mantraéneklés a felkelő nap idejében, ami a felemelkedő tudatosságot, a Fényt jelenti, a Királyok Királyát, a sötétség felett mindigis győzelmet arató Istent. Ezek a mantraénekek Isten mindent elsöprő dicsőségéről szólnak, a legkülönfélébb tettek formájában, Babadzsi Felszabadító tevékenységeiről, amit a Földön művelt, mégpedig az Összes Létező (és Nemlétező, mozgó és mozdulatlan, Élő és Élettelen, Jó és rossz) Lény javára! Zengjen hát az Ő Dicsősége!!! :-) Éljen! ...Igazából ezek a tettek ráadásul Univerzális jelentőségűek. Démonok legyőzéséről és az Isteni Játékosságról szólnak. Úgy győzi le sorra a legrettegettebb démonokat, mint gyerek a játékkatonákat. Ilyenkor rendre az összes félisten és angyal összesereglik, csodálattal és félelemmel telnek el, szájtátva nézik és nagy áhitattal, amit az Uruk művel. Ők ugyanis tehetetlenek voltak már korszakok óta a démonokkal folytatott küzdelemben és folyamatosan Istenhez imádkoztak, mint mi itt a 9 nap alatt.
 
Nagy áldás ezen a 9 napon itt lenni Babadzsi, Isten Földi formájának ásramjában.
 
Az éneklés után ChaiShop, evés, ivás, böjti kaja (csak egzotikus gyümölcssalik, yoghurt, facsartnarancs, ilyesmik, chai tea, nescafé, cigaretta, de van aki még elvetemül és minden mást is megeszik, instant maggie, meg minden más nyugati kajákat :-).
 
Ezután egy óra Templomi Pudzsa (szertartás), rendkívül bonyolult (szoftvermérnökként végeztem, de itt minden mozdulatnak jelentőssége van és hatalmas nagy az állapottér - játszótér, mert igen sok különféle és nehezen hozzáférhető erőforrással, szent tárgyak és növények szerepelnek benne, nagy gonddal előkészítve és igen sokféle titkos mantrával megcímezve, felszentelve, az előkészített ősi szent oltárról nem is beszélve. És csak ezen kezdeti feltételek után kezdődnek velük az áldozati szertartások felajánlások, hozzá folyamatos mantrafolyamok, többféle sebességben és hangnemben, több szempontból és pandit pap által mondva és időzítve, különféle szerepű áldozópapokkal, őket körülvevő fontos vagy csak szerencsés emberekkel, akik az áldozópapok vállaira teszik a jobbkezeiket, a ballal a szívre, az ő vállaikra pedig a többi ember teszi a kezét, kábé százan összesen... közben mennek hátra a szent tűzkörök, a panditoktól, lengetve és továbbadogatva az emberek között, közben időnként szent vizet szentelnek hátra, visszafelé pedig jelképes, kicsi pénzfelajánlások mennek... vannak akik ekörül meditálnak, mantráznak, odébb a templomban pedig fennhangon folyamatosan énekelnek és a legkülönfélébb leggyönyörködtetőbb módon zenélnek).
Így áldozunk az Igazi Jólétnek, magának Istennek. Najó-lét-nemlét, Sat-Chit-Ananda, a Lét-Tudat-Üdv-nek!!! :-)
 
folyt.köv.
VIDEO

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr982823666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tilopa74 2011.04.14. 09:30:53

Mélyen érintenek az élményeid.Szavakkal ki sem tudom fejezni hálámat! Om Nama Sivay!
süti beállítások módosítása