Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Igazsag Egyszeruseg es Szeretet

2011.05.11. 17:37 Ajey

Szeretetozon! :-) Babadzsi aldasabol mostmar megnezhetitek a kepeket is visszamenoleg, amiket eddig trukkosen elrejtett eloletek! :-))))

Ne feljetek, jon a Katasztrofa, es a Vilag Feltamadasa! :-) Senki sem allithatja meg!!!!!! :-))) MuniRajji ma monda :-)

 

 

OM Nama Shivay!

Bhole Baba ki Jay!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr692896197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tilopa74 2011.05.12. 09:40:05

Kedves Ajey! Köszönjük,hogy felfedted az új Kincseket! Öröm volt nézni!
Sri Munirajji fényképét is köszönjük,olyan nyugalmat áraszt! Amikor a fényképeket nézem, olyan mintha a családom részei lennétek,ez olyan furcsa! Ezt az érzést a szavak nem is fejezik ki pontosan, amit ilyenkor érzek!
Megszeretném Tőled kérdezni,hogy ki az a "fehér bajuszos jóember", akit többször látni Babaji közelében?
A DVD-t még nem kaptam meg, gondolom sok idő amíg eljut hozzám.
Nem félünk, mert Babaji védelme egy másodpercre sem hagy el minket! OM Nama Sivay!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.13. 16:56:45

@tilopa74: :-)))

Pooontosan, poontosan, pontosaaan! :-))) hahaha...

Bocsi, hogy lassan valaszolok, de meg akartam keresni Neked egy idevago esetet :-)
Es epp most ahogy keresem ki a soxaaaz oldalas konyvbol azt a kis nyulfarknyi tortenetet, elsopankodtam, hogyan fogom en azt megtalalni, es rogton masodjara OTT NYILT KI. :-))) De ez ITT mindennapos. A Herakaniak gyorsan megszokjak ezt a Szokatlanul Szivesen Egyuttmukodo "Energiat"... BABADZSIT!!!!! :-) Nem energia O... Az Energia valo Obelole! :-)

THIS IS YOUR FAMILY

Facing with several family problems once, I was completely downcast. I wept a lot, feeling completely alone, and with the exception of my dog, felt that no one else really cared. At that lonely and isolated moment in my life, SHASTRIJI appeared to me - in a vision - in my house in Italy. I could see him clearly. He lifted his finger and pointed to the pictures of Babaji, Old Haidakhan Baba, Mahendra Baba, Haidakhandeshvari Ma, and Shri Munirajji, and informed me solemnly: "THIS is your family." Afterwards I realized the absolute truth of this statement - ONLY God is permanent and eternal. Everyone (and everything) else is like a fleeting appearance being witnessed from the window of a fast moving train."
- Meenakshi, Italy

Es hogy ki az a Bajuszos Bacsi? :) SHASTRIJI!!! :-))) O Babadzsi Foldi szinkronhangja! O irta szinte az osszes osi hindu szent iratot. O VISNU szemelyesen. A Fenntarto. A Sanatana Dharma, az Univerzalis ""Vallas"" Orok hirdetoje es Fenntartoja, BABADZSI Orok Szolgaja.

:-)))

Azt meg mar kulon nem fogod elhinni, hogy Eppen envelem is most vette fel a kozvetlen kapcsolatot! :-))) Nagyon megszerettem, es Egy csodalatos, zsiruj DVD-dokumentumfilmmel lepett meg!!!

Babadzsi Liiila! :-))) Jateka, aldasa mindez... :-)

Bhole Baba ki Dzsey! :-)))

OM Nama Sivay! :-)

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.13. 17:05:48

Ez a kedves Bajuszos Bacsi a DVD-n egyebkent egyfolytaban Babadzsirol beszel, az O csodajarol, a Ra valo univerzalis, szeretetteli vagyakozasrol, varakozasrol, a Vele valo talalkozasnak hihetetlen oromerol, Rola. Elkepeszto nyugalmat es beket araszt. O es Munirajji vegig a kozvetlen kozeleben voltak.

Munirajji olyan, mint egy vegtelen magas es mely Fenyoszlop, kevesse kozlekeny, mig Shastriji olyan mint egy vegtelenul szeles sik stabil Fenytalaj, es folyamatosan beszedes! :-)))

Majd remelem, ezt a DVD-kincset is latni fogod! :-)

OM Nama Sivay! :-)
Bhole Baba ki Dzsey!

tilopa74 2011.05.15. 08:08:34

Csodálatos, Hihetetlen, Sokkoló ! Úgy érzem, Szavaidból belémáramlanak az áldások! ( Alig bírom el őket, olyan súlyosak, most zakatolnak bennem mint egy gyorsvonat!!) Hálásan köszönöm Neked!
Hogy adjam tovább ezt az érzést, csak legyek, úgy ahogy vagyok?
OM Nama Sivay!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.15. 11:57:11

@tilopa74: Tokeletes :-)

Ez azt jelenti, Babadzsi jo ado-vevoi vagyunk. Nem tobbek! :-) Nem magusok, nem bolondok, hanem Babaji jo/rossz gyermekei! :-)

Majd O mindent elmond... :-))) Az energia pedig atmos, fertotlenit, megcsinal mindent helyetted, neked csak engedned kell... BABAJI VEGEZ MINDENT :-)

Ha akarsz kicsit segiteni, vagy le akarod vezetni, egyedul a KARMA YOGA mukodik. Az Onzetlen Szolgalat. Lenne par dolog, amit forditani kene pl. itt az oldalon, valamint nepszerusiteni az internetcimet, hogy minel tobben megkaphassak ezt az Isteni Kapcsolatot. Ugy erzem, igeny van Ra. :-) Elegge nagy igeny van Ra. :-)))

Foleg Magyarorszagon, foleg Ozdon lehetnek Ra Vevok... Hungary = Ehsegfold! Ketfele ehseg letezik, Anyagi es Lelki. Ezek egymassal ellentetben vannak. Magyarorszagon szokatlanul magas szintu az ehseg, a szukseg! Enni kell Adni az embereknek! :-) Babadzsi sokszor hivta a labahoz a hivoket, hogy gyere, Egyel. Pedig nem volt nala "semmi".

tilopa74 2011.05.15. 15:14:23

Igen, úgy érzem a KARMA YOGA "hívogat" a szívemben! Szeretném magamba befogadni- és végezni!( De még nem tudom, hogy kell!)

Ha olyat érzek éjszaka, mintha a testem belső lázban égne, ez szinte átölel, ebben alszom, fárasztó is - de jó érzés is egyszerre. Ez mit jelent?

OM Nama Sivay!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.16. 11:16:45

Wow, az nagyon jot jelent! :-) Csak annyi, hogy a tested meg ellenall ennek a hatalmas atalakulasnak. Egyre jobb es immunisabb lesz, vegul fenytestte valik (de szerintem csak a MahaKranti utan - ha meger(demel)juk! :) Erdemes sokat mozogni, sok vizet inni, konnyu eteleket fogyasztani! Meg persze kevesebb mergezo anyagot kell bevinni a szervezetbe.

Nekem is mindig ilyen szokott lenni, mikor total megtisztulok, mikor idejottem, 2 hetig ment a hasam, es majdnem teljesen kiszaradtam. Rendkivul legyengult a testem, mire feladta az ellenallast! :-) Utana mar olyan lett, mint egy meghunyaszkodott barany. Onnantol tudtam csak elkezdeni spiritualisan melyulni es odaado szolgalatot vegezni! Az elmemnek megnehezebb volt az atallas, meg vegul beadta a kulcsot... :-)))

Viszont: "Az igazi tisztulas akkor erheto el, ha a mantrazas szama naprol napra novekszik." - Babaji

Amikor jon ez a nagy energiahullam, fuggolegesitsd ki a gerincoszlopodat ha lehet, es kezdj el mantrazni, egyre sebesebben! Ne allj ellent, engedd at magad teljesen a folyamatnak... :-)

Viszont meg ne is eroltesd nagyon tulsagosan!

A Karma Yoga meg rendkivul egyszeru (de nem konnyu): Onzetlen Segitseg, Szolgalat, Munkavegzes. Ha kozben mantrazol, minden Azza valik! "8 400 000 kulonfele yoga letezik az univerzumban. Ebben a korszakban a Karma Yoga a legidealisabb." - Sri Munirajji

Ha ugyanugy tudnal segiteni forditani, mint a multkor, vagy a nepszerusitesben, az nagyon hasznos lenne, ilyen modon nagyon rutinszeruen lehet es nagyon szoros kapcsolatot kialakitani! :-) De barmi mast is csinalhatsz, amit igazan Jonak latsz! :-)

OM Nama Sivaya :-)

tilopa74 2011.05.16. 13:19:26

Köszönöm az útbaigazításaidat! Tudod sokszor történnek bennem,-körülöttem "valamik" de a jelentésüket nem tudom!
Hogyan segítettem Neked fordítani?
Hogyan kell népszerűsíteni?
Szeretném......szeretném.....! Légyszi segíts !
OM Nama Sivay!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.18. 07:34:30

@tilopa74: Szivesen! :-) Love-love! :-))) A jelentesekkel nem kell foglalkozni, nincs szukseg kifurkeszni agyilag, soxor azok is csak mellekvaganyok, sot, neha felrevezetesek... :-)))

Egyszeruen csak elvezd! :-))) Egy ido utan harmoniaba es egysegbe hozza a kulso-belso vilagodat! Vegul ugy fogsz elni, ahogyan mindigis igazan szivbol szerettel volna, es beteljesulnek a vagyaid,,, Utana felszabadulsz, es nem lesz tobb ujjaszuletesed. Kiveve ha tul sok vagyad van :-))) hahhaha... Egyszeruseg az ellenszer. Igazsag a megoldas. Szeretet a jutalOM. :-)

KY1: A kovetkezo bejegyzesek angolul lesznek, azokat lefordithatod es elkuldheted a " krisnaloka @ gmail.com "-ra! :-)

KY2: A nepszerusitest lehet interneten, facebookon, iwiwen, ismerosoknek eloben... :-)

EGYSZERUSEG! Ne agyalj rajta tul sokat, egyszeruen csak csinald, eredmenyert valo sovargas nelkul... Szolgalatkeppen. Ez a KARMA YOGA! :-)

Nehany mag (sok) ugyis termeketlen talajra hullik, Dont Worry! :-)

"BE HAPPY!!! :-)
It is an Order!" -Babaji

OM Nama Sivay :-)
süti beállítások módosítása