Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Hérakán - NAVARATRI (folyt.) !!!

2011.05.17. 09:52 Ajey

 

PUDZSA

 

 

SAPTA SATI

Közvetlenül a templomi Pudzsa (szertartás után), a Yagna/Havan, szóval a Tűzceremónia előtt, Srí Munirádzsi felszabadulást adó lótuszlábainál, közös SzaptaSzati felolvasás volt, extrém sebességgel.

 

A SzaptaSzati egy könyv, végig mantraversekkel, ami a legszentebb írás kerek e világon, de még azon is túl, kábé a Védákkal egyszintű (ami viszont a legősibb legszentebb... :). Babadzsi főpapja írta közvetlenül, aki Babadzsi Földi hangja, ő írta a Mahabharatát és a Ramayanát is, aki nem más; mint VyászaDéva, az Univerzum Költője.
 
Babadzsi Szívéhez szól, közvetlenül az Istenanyához. 250 oldal és 20 perc alatt felolvastuk! Valóban extrém sebességgel hadarva (nincs rapper -és ebben bizos vagyok- aki utánozni tudná egy Pandit pap gyorsaságát. Aki a videót nézi, az egy egybefüggő, dallamos ÓM hangzást fog hallani, templomi visszhang effekttel, és úgy fogja magát érezni, mintha mennyben járna.
 
 


Furcsa álmom volt ezzel kapcsolatban. Mintha kedvenc együttesem, a Prodigy (Hotride) zenéjét hallottam volna, csakhogy alatta a mélyen vibráló, hihetetlenül tömörré alkimizált basszusfolyam mintha egy repülőgépmotor zbúgása, robajlása lett volna felszállás közben, mélységesmély, tudatos eufórikus katarzist okozva. Őszintén, szívből elcsodálkoztam és megvizsgáltam -akkor már éberálOMban, mi ez és hogy honnan Ered, éshát bizony a SaptaSati sűrített/tiszta/belső hangja volt ez, ahogy Isten elárulta nekem, rögtön abban a szent Pillanatban! :)) Úgy felkeltem Tőle, mintha ágyúból lőttek volna ki...! :-) Roppant energikusan és vidáman, kábé, mint egy feltaláló, aki felfedezte az atombombát!
 
Az írás különben illegálisan elérhető a Babaji.hu oldalon, ha Isten azóta még le nem vette onnan! :)
 
 
CHAI ISTEN KERTJÉBEN
 
Ezután a SaptaSati Mantraolvasás után, egy rövidke chai-szünet után, amit Isten gyönyörletes kertjében szolgálnak fel,
 

a Ganga folyón átkelve, a perzselően tűző déli nap alatt,   

 következik a Yagna "Tűzceremónia" az árnyas Gufa oldalon... ahol Babadzsi legelőször megjelent, "Testté" manifesztálva Önmagát - amely különleges "test" nem is az 5 elem terméke, de mind az 5 elem megtalálható benne! Kozvetlen a Yagna elott a 9 templom meglatogatasa kozben igazi Vrindavani Sadhu-k zenelnek, a Ramayana-t jatsszak! :-)

 
 
HAVAN - TŰZCEREMÓNIA
 

 Thus spoke Sri Raghuvir before Havan start:

Bhole Baba ki JAI!

Today we worship the Divine Mother Shailputri.

Our mind can not comprehend how fortunate we are to be here now in Sri Babaji‘s place with Sri Muniraj still able to preside over this Divine ceremony. Spare no effort Brothers and Sisters to take full benefit of the fact that you are here by following the recipe of Sri Babaji for purification and Divine bliss.

Sri Babaji has spoken little; he has often warned us about the Kranti, a huge change which was soon to unfold on earth through war and destruction. We all can clearly see that time is speeding up and the moment  of which the Lord has been warning us, has arrived.

Sri Muniraj has asked me to tell you this now and to remind you of Sri Babaji‘s core teachings by repeating OM NAMAH SHIVAY, living a life in Truth, Simplicuty and Love, and to practise Karma Yoga. This is your lifeline to the connection of His Divine light in these dark times that are now unfolding. Now the moment is here Brothers and Sisters; focusing daily on your own and the misery of the world and crying out for help does not really aid His Divine plan nor will it help your own spiritual progress.

Most of us see the worldly turmoil only on TV-screens and in newspapers but it will not be long before it reaches all corners of the world. You are here because Sri Maha Avatar Babaji wants you to be here and has taken interest in your well being. What a great fortune. Let us get into action by being truthful to ourselves and the world. Sri Muniraj is particularly warning us of the distractions and luxuries that the world is offering and that  living a life of simplicity will now smooth the transition into a lifestyle that will soon happen for most of us. Here at Haidakhan Vishwa Mahadham we can get a feeling of what simplicity is like, and see how the local people live. There is so much to learn about things we have forgotten.

By seeing us all as one, one humanity, one Divine being, of which we are part, we are practicing LOVE. GOD IS ONE and we are part of it. So why focus on the differences between others, feel separation and not  experience tHIS Harmony. Here and now eat little, sleep little, talk little, this is very benificial for these nine days. Singing, praying and being present at all the various ceremonies throughout the day will secure your bliss in these days. Spending time in tea-shops and chatting away on useless subjects is wasting the golden opportunity that Sri Babaji is offering you here now. The time is now, wake up and strive, take full responsibility for your life and walk in His Divine Light.

BHOLE BABA KI JAI !!!

 
 
Magáról a Yagja Tűzceremóniáról nem is kívánok írni, mert még csak körülírni is lehetetlen (ha még azt is mondanám, hogy olyan nehéz lenne körülírni, mint egész Nagy-Britanniának a tagolt tengerpartját betűkkel, minden kavicsot beleértve, hullámzással, árapállyal, éves vízszintkülönbségekkel, meg korszakos vízszintkülönbségeket is figyelembe véve, meg úgy egszerre még államformailag is és mindenféle más szempontból körülírni is, még akkor is nagyon messze járnék még a körülírás nehézségének körülírásával kapcsolatban is!). NINCS a Navaratri Yagyához fogható Energianagyság. A NAP? Még nagyobb. Ugyanis benne van a NAP ragyogása, a felkelő, delelő, lenyugvó, a Hold símogató fényének szomjoltó hatása, a GURU; mint Isten reprezentatívája, a Guru követői, (követőinek hűségének nagysága, mennyisége, tündöklése, ragyogása, odaadása, teljes figyelmű koncentrálása), az összes idesereglett embertömeg, az asztrálvilágból idesereglett tündérek, angyalok, félistenek, démonok (egy kicsit beszarva, messzebbről), és Maga ISTEN, Durga Istenanya formájában, akit ezalatt hívunk és imádunk. Durga megöli az összes démonunkat, ezáltal megtisztítva minket és lehetőséget adva nekünk megpillantani ŐT, Igaz, Formátlan Formájában. AZT leírni kábé lehetetlen, érdemes a fentebb említett SaptaSatit olvasgatni ennek érdekében! :-) Az egész könyvön keresztül szent mantrák százai dicsőítik, magasztalják a lehetetlen Magasságokba ŐT, az Istenanyát, aki megjelenik a Yagja Tűzceremóniánál.
 
A DVD, akinek elküldtem, további segítséget nyújt elképzelni, miért is nem tudom itt "körülírni" ezt a PONTOT! :-)))))))))))
 

 

a Yagya végi Aarti - Fenyunnep:
 

 
OM Hrím Shrím Haidakhandéshwaryé Namaha! :-)
 
OM Hérakhandéswari Máta kííí Dzséy!!! :-)))
 
  
 
BHANDARA - EBÉD
 
A Yagna "Tűzceremónia" után Bhandara volt, ebéd. Egyszer mi szolgáltuk fel, kábé ezer embernek (a fantasztikusan finom) (ingyenebédet)! Iyenkor a környező falvakból is összegyűlnek az éhenkórász gyerekek, és családostul, falustul, hegyestül, vidékestül, hegyvidékestül áldják Hérakánt. Amúgy mindenhonnan vannak, pl. a soknapra lévő dél-Indiából, meg amúgy az összes földrészről (nem, eszkimók nem jöttek), továbbá többféle bolygóról, csillagrendszerből és galaxisból! Istenek nem jöttek, mert ők már eleve jelen vannak itt. Sőt, emberi formában is jelen van 1-2, barátkozható, ölelhető formában! Látszólag semmi sem különbözteti meg őket többi embertársainktól, együtt esznek velünk a földön a Földön, a földről, a földön ülve, mint mi. De közelebbről megvizsgálva nagyonis nagy a különbség. Zavarbaejtő tud lenni a jelenlétük, néha elviselhetetlenül, néha pedig éppen hogy őrületesen vonzó. Tükrök. Van köztük szikrázó hófehér tükör, de van köztük veszélyesen félelmetes fekete tükör is, plusz a teljes szivárványspektrum kimaradt színei, árnyalatai, mintái és színkombinációi. Mind mind téged tükröz torzítatlanul, de más-más szemszögből. Ők a félistenek. Isten pedig Totálisan Teljesen Tükröz vissza Téged. Vicces egy ilyen tükörrel szemben ülve ebédelni például. De óriási kaland! :-) Tessék kipróbálni... :-)
 

  
Ebéd után pár óra chaishopos, alvós lazulás... a döglesztő melegben! :-) Meg kell emészteni a kapott napot, ráadásul 2 darabban, mert igencsaxirupos az Energy!!! Azért ilyenkor még lehetőség van ismerkedni, kihonnan jött és miként hívta ide Babadzsi őt ezzel a kaczifántos történetével együtt, csak egy példa: az egyik kedves Görög barátomnak már megvolt a jegye Indiába, már épp zárta a tengerparti kis szigeti éxerboltját, hogy a repcsihez siessen, sőt, már be is zárta, aztán visszament még valamiért, de nem akarta, hogy bárki is visszatartsa a sietésben, ezért tényleg csak besurrant észrevétlenül, és.... akkor kopogtak be neki az ablakon, hogy nézze meg Hérakánt majd Indiában! A legutóbbi bolgár szobatársam jegyet Kapott valakitől, mert gyógyíthatatlan viszketősszenvedős bőrbetegségével már fél életében hiába járt orvosokhoz, meg már természeggyógyászok is hiába gyógyítgatták, itt elmúlt neki a Navaratri első 3 napja alatt. Az Orosz koxos cimbi meg meg akart halni (saját kezűleg), és azelőtt még adott magának egy esélyt, "hátha Indiába újra értelmet talál majd magában(,) az Életben!". Itt meg Babadzsi visszaadta neki a Lelkét. Persze azóta nem hallottam felőle... :-))) hehehehehe, dede, állítólag azóta újra volt itt, ráadásul pont a görög cimbimmel :-)))
 
Ízek, Sztorik, Szerelmek után újra Málenkij Robot, egy kis KARMA YÓGA. Önzetlen Szolgálat. De ezúttal télleg kicsi, meraz Ünnepség alatt nagy a zsúfolódás, egykis szemétszedés, takarítás az Emberek után :-))) Az Embereknek végzett szolgálat egyben szolgálat és áldozat Istennek! :-)
 
 
ESTI AARTI, ESTI DARSHAN
 
Munirajji Darshanat - Latvanyat az esti Aarati - Fenyunnep Enekles, Babadzsi Dallal valo Dicsoitese - es Bhadzsanok transzbaejtos eneklese kozben kaptuk meg. Szamomra felelmetesen Igaz,,, Gyonyoru,,, es Megnyugtato... volt Egyszerre!!! :-)
 
 

 
Pedig csak bekesen ult a szekeben... :-)
 

 
 
A kommentekbe illesztettem ket rovid, tomor, meghokkento elmenybeszamolot, amit cimbiknek irtam az elmenyrol!
 
 
 
 
Munirajji Darshan utan mindig a felfokozott hangulatu, tularado, extatikus, de tudatos! szeretetenergiatol sokan folugrottak es transztancolni kezdtek... BABAJI, Siva, Nataraja, az Univerzum Iranyitoja, a Tanc es Tancoltatas! Ura tancolt bennunk! Foleg az utolso napon! :-)))
 

 
 
 
 
Amit a teljes 9 napos Navaratri alkalmából megkap az ember, az össze nem mérhető semmilyen, a világból megkapható dologgal (/kristállyal/növénnyel/gombával/állattal/emberrel/szeretettel)!
 
Ugyanis ezt Örökre megkapja az ember! Jézus azt mondta, ne olyan kincseket gyűjtögessetek, amiket a moly megrághat, vagy a rozsda megehet és idővel elenyészik, hanem örökkévaló kincseket, amiket soha nem vehetnek el tőlünk! Belső kincseket.
Ez a különbség a külső világ és a belső világ közt. Materiális <--> Spirituális.
 
Szóval a Szív békéjét, Kényelmét kaptuk meg! Bármi is történjék kívül ezentúl ez megmarad, Nyugodt Szívvel viseljük és legbelül teljesen elégedetten. Az nem jelenti azt, hogy ne hatnánk a külvilágra és teljesen hidegen hagynánk, éppen ellenkezőleg! Isten hatása átsugárzódik a külvilágra is, bármit is teszünk, vagy bárkivel is beszélünk. Szavaink és tetteink gyógyítólag hatnak. Békét és nagy megelégedettséget sugároznak. Ellentétben a reklámokkal... :) Változást idéznek elő az emberekben, mégedig pozitív irányba. Mégcsak meg sem kell szólalnunk, elég a JelenLét! De tesszük a Dolgunkat.
 
Szóval a szív Békéjét és Kényelmét kaptuk meg, Babadzsinak Hála! Hagy ízlelje meg más is ezt a fenséget! ÓM Namá Siváya! :-)
 
Ennek viszont árama van, ára! Az Igazság árja! :-)
 
Bhólé Baba ki Dzséy! 
 
ÓM Namá Siváya!!! :-)

 

 

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr562902632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.15. 13:44:54

Vagy 2 hetig beteg voltam, szukoltem, mint egy kutya, mire ez a mocsok vatikani demon, vagymi kiment belolem. Soksok nagymennyisegu tamasztikus szutyok volt bennem, elkepeszto mennyisegu tamasz. Otthon ez nem tudott volna feloldodni. Azt hiszem Sri Munirajiek oltek ki veglegesen belolem. Mikor meglepve rajuk neztem, hogy valami sulyostol megszabadultam, lattam hogy KaliShani fekete szigonya vegein szokatlanul piros kumkummal jeloltek az aznapi fergeteges demonpusztitast, amibe az enyeim is beletartozhattak elegge erosen... :-)))))))))))))))

Ez itt nekem olyan, mint Arjunanak a VishwaRupa Darshana. Az osszes Isten jelen van itt, a maguk teljes valojaban. Sri Muniraji-hoz a tegnap esti Darshanon ugy igyekeztem viszonyulni, hogy konyoruljon rajtam, alazatossagban, el ne pusztitson, ugy villogott es izzott a szeme, mint a haragvo Sivanak, olyannyira hihetetlenul eros volt, hogy elkepeszto nehez volt a szemkontaktus az egom szamara. Ugy ereztem langba borul a fejem, mikor hianyzott a teljesteljes alazat es farkasszemezesse kezdett volna fordulni a gyonyorkodes. Brahma, Vishnu es Siva teljes erteku valojaban van jelen Sri Munirajji Dattatreyaban! Eddig alig lattam ezt. Nem ebbol a vilagbol valo. E vilag valo belole. Aztan amikor odaertem es fejethajtottam, raneztem, es rammosolyodott. Edesen, mint egy gyerekre, ram, mint a sajatjara. Az osszes eletem borus es aggodalmas napjara mosolyodott ra a napocska ebben a pillanatban. Nem is tudom olyan szepen leirni Azt a pillanatot... :-)

Isten mas formai is jelen vannak itt, Kali pl. (testben) es Hanuman, SuryaNarayana, az Istennok es a Tobbiek. ViswaRupa teljesen: ez a Herakhan Vishwa Mahadham. Folyamatosan ugy erzem, mint lecsoval, de ilyen hosszutavon ezt megnehezebb turni, felfogni es feldolgozni. Ehhez kell az Alazat. Epp ezert. Alazat nelkul nem lehet kibirni ilyennagyon hosszutavon. Itt minen nap annyi mint otthon egy het. Sot inkabb ugy erzem hogy minden nap orokke tart es az ido jelentektelen es iszonyatos fontossagu egyszerre.

MahaMaya ki Jay! :-)

Otthoni letemet egy egymeteres 5centi vastag vascso vegen at nezve es hallva a valosagot, iszonyatosan bekorlatoltan eltem meg, itt full panorama van a szivemben, a teljes univerzumra nezve :-)

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.15. 13:45:29

Nagyondurva! :-)
Különben több 10 millió évet is várhatunk lassútűzön a felemelkedésre!!!
Ha most nem sikerül!

"You all may think devotion is fun. But one day you have to jump into the Great Fire!" -Babaji

"Go beyond Water and Fire, and Great Great Storms! You must become Brave and Courageous like Lions!" -Babaji

Nagyon Atom energiakat kapunk itt Herakanban!

Mindegyikotoknek meg kellene ezt tapasztalnia! Elobb vagy utobb ugyis mindenki megkapja, de minel kesobb, annal fajdalmasabb!!! :-) En itt az elejen rogton kigyulladtam es elkezdtem szenneegni, lassan elszenesedni, osszeszukulni, es bezarodni... aztan vegul minden eromet osszeszedve, Krisnara gondolva vegul sikerult a siratos Bhajanoktol elerzekenyulnom es husito, cisszeno konnyeket csoppintve kikohintettem egy adag fustot az utolso szenvedesembol, aztan mar csak izzottam es parazslottam, finoman fustologve...

Mindezt Az esti eneklos, Muniradzsi Darshana (élő látványa) kozben, Babaji intenziv jelenletenek koszonhetoen... Mikozben ilyen szellemben leborultam a lábaihoz, pont akkor nézett félre (namondom vonzo lehet a karmám...), mert kigyulladt valami elektronikai cucc az erosito... es csak annyit mondott, halkan, finoman, édesen, vigasztalóan, együttérzően, mélyen zengős ÓM hangon: BURNING... (égés)
Nagyon fajdalmas volt az ujjaszuletes a total kiuresedett, erzeketlen, elszenesedett hamvakbol, amit a nyugat halalos "mellekhatasanak"?, Fohatasanak! velek...

Egyet javasolok: Menekuljetek..! :-) Ettol a halalos, befasulos, beszukolos, bezarodos, elszivtelenitos "mellek"hatastol...!

Torjetek at! Emelkedjetek! PHURO!!! OM Nama Sivay!!!
Szivetek kerges falait olvasszatok egysegge! Forr-A-Dal-OM!!! :-)

Sziveitek Igazsagahoz ragaszkodjatok, es egyedul csakis abba kapaszkodjatok!

Annyi sok a Hamis Tanito! Ne maszlagoljatok...!

Ne gyerekeskedjetek! Ne ezozgassatok..

OM Nama Sivay! Ez a legosibb Mantra.
Idotallo. Valtozatlan. Ismetelhetoen bizonyithato.
Erosebb, mint az Atombomba. Nagyobb potencialu, mint az Atomenergia. Nem pusztit. Felolvaszt. Vedelmez.
Jelszo. Username? Lenyegtelen! :-)

Ez! Isten! Kegye! (Olyan nagy, hogy mindenki megkapja, aki elfogadja!) Vegyetek es Egyetek!!!

ÓM NAMÁ SIVÁY!

Bhole Baba ki Dzsey!

tilopa74 2011.05.17. 11:12:32

Mélységesen meghatnak élményeid! Éreztette a homlokom előtt valami hömpölygő érzés, hogy most írtál nekünk!
A soridat olvasva áramlottak belém a homlokom előtt és a fejem tetejéről az áltlad küldött csodás áldások!
Most még szinte beszélni sem tudok, nincsenek gondolatim,lezáródtak! Csak befogadok! És a könnyeimet engedem érvényesülni! Hála Neked!
OM Nama Sivay!
Bhole Baba ki Dzsey!

tilopa74 2011.05.17. 21:04:30

Köszönjük Neked, hogy Herakanban -(Otthon )lehetünk! OM Nama Sivay!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.18. 07:06:46

@tilopa74: Babaji Muve az egesz... :-) En csak igyekszem Ot a legkisebb ellenallassal, a legkisebb elferditessel es a leheto legkisebb leszukitessel atengedni... :-) Informatikus letemre, egyfajta szupravezeto szerepet toltok be O es az emberek kozott. Spiritualis Szupersztradat, es Bekotoutakat Epitunk Hozza! :-) Egyutt. Ez a Karma Yoga. A legmagasabb szintu Egyesules Ovele.

Erdemes elolvasni a Bhagavad Gita KARMA YOGA fejezetet (a netrol, megvan magyarul is)! Ott le van irva minden, hogyan megy az Istennel Kozos Munka (a magyarazatok nem lenyegesek, azok majd belulrol jonnek...)! :-)

Bhole Baba ki Dzsey! :-)
OM Nama Sivay! :-)

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.18. 07:15:01

@tilopa74: Amit leirtal a 3dik-szemen es a Koronacsakran keresztul kapott Babadzsi energiarol, az igaz. Tenyleg teljesen igy mukodik a Kapcsolat, mi is ezt tapasztaljuk itt nap mint nap. :-) Gratulalok!

Csak nagyon keves ember kapja meg ezt a Lehetoseget! :))) Elj Vele!!!

Ismeteld az O Nevet viszonzaskepp minden nap jo sokat, es ez a Kapcsolat egyre inkabb stabilizalodni fog! :-)

OM Nama Sivay! :-)

tilopa74 2011.05.18. 13:01:58

Most egy káosz tombol bennem! Intenzíven "működnek" a csakráim! Nagy hatással van rám minden, főleg az a pár perces mantra amit küldtél! Ennyire kihathat az érzelmeimre?
Köszönök Mindent!
OM Nama Sivay!

tilopa74 2011.05.20. 07:27:09

Babaji a Minden! OM Nama Sivay!
süti beállítások módosítása