Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

MUNIRÁDZSI - MINDENKÉPP!

2011.06.26. 11:50 Ajey

 

 

MUNIRÁDZSI ! - MOSZKVA !! - ÚJ BABADZSI !!!

 

Shri Muniraj Maharaj ki Jai !!

Munirádzs 1928-ban született Chilianaula vidékén és 1971-ben találkozott Babadzsival.

Azonnal tudta, hogy megtalálta az ő Guruját, amikor találkozott Babadzsival.
Számos nagy mesterrel és szenttel találkozott már előtte, de itt egy mély Guru - tanítvány kapcsolat indult azonnal.
Srí Munirádzs szorosan be lett vonva minden építkezésbe az évek alatt Hérakánban, küldve minden építkezési anyagot lóháton, és később teherautón.
Mindenki, aki jött Babadzsit meglátogatni Hérakánban, Srí Munirádzsi házán vagy a boltján keresztül ment, és profitált az ő Babadzsi felé irányuló önfeláldozásából, a szervezetéből, ami az Ásram felé utaztatta az embereket.
Hasonlóan, minden táplálék az ásram számára, ami nem helyben nőtt, minden az ő boltján keresztül jött, hindu kereskedőktől a PatelChowk-nál, mintegy szolgálat Babadzsinak, mindannyiunknak.
Ez a szolgálat az első naptól tart, egészen máig.

1978 ?-ban Srí Munirádzs Szádu Babával együtt (Dr. VVS Rao) tervezett egy gyönyörű nagy templomot készíteni Babadzsinak.
Sokak Segítségével és adományaival, 1979-ben az ÁnandPuri Ásram fel lett avatva Chiliyanoulá-ban.

Nagy rendezvényeken Babadzsi gyakran tette Munirádzsit egy ülőhelyre és mondta az embereknek, hogy hajtsanak fejet neki.
Számos embernek mondta, hogy Munirádzs az ő gurujuk.
Láthatóan zavarba jött ezeken az alkalmakon.
1981-ben Babadzsi elküldte Srí Munirádzsit Szádu Babával világkörüli útra, hogy számos Havan-t és Aarti-t levezessenek és hogy összekapcsolják a Babadzsi központokat.

Amikor Babadzsi MahaSzamádiba lépett 1984-ben, a legtöbb ember Srí Munirádzs útmutatását kereste, hogy hogyan folytatódjon Srí Babadzsi mozgalma.
Most 27 évvel később láthatjuk, hogy Hérakan és ÁnandPuri Ásram mérete megháromszorozódott és külföldön szintén sok új gyönyörű ásram és központ jött létre Babadzsi nevében.
Sok száz ember jött szerte a világból és vett spirituális útmutatást Srí Munirádzstól, aki szerényen vezette őket az úton Srí Babadzsi lótuszlábaihoz.

Különösen az ő személyes gyakorlatában ő mindig is a példaadás fénye volt. Folyamatosan növelve az ő részét, és soha, semmilyen körülmény közt nem hagyott ki egy napot sem.
Ez felmutatja az ő mély és szilárd kapcsolatát, amivel az Isten felé rendelkezik.
 Shrí Munirádzs Maharádzs ki dzséy !

1984-től egy alapvető kérdés az emberektől Munirádzshoz; Mikor jön Babadzsi vissza? Egészen idáig egy alapvető választ adott; "Hova ment Ő , Ő itt van" vagy "Meg tudod találni ŐT a szívedben".
Egy pár évvel ezelőtt Munirádzs elkezdett építeni egy új házat Babadzsinak Chiliyanoulában, mondva hogy jobb ha felkészülünk Babadzsi visszajövetelére.
Aztán végre 27 évvel később jött a hír idén, hogy Babadzsi újra megnyilvánult.
Talán egy, talán több év, de aztán jön a hívás, az email vagy az SMS, ami körbecikázza a világot, hogy Babadzsi ott ül az Ő ászanján újra Hérakánban.

Bármikor, bárhogyan legyen is, ez a legfontosabb, hogy kiépítjük a kötelékünket Babadzsihoz a szívünkben, hogy tudjunk vele kommunikálni ott.
Ez intenzívebbé és szebbé teszi a VELE való együttlétet fizikai formában is.
De amikor ez a hír megérkezik, a legtöbben azon fogtok gondolkozni, mikor tudok az első géppel Indiába repülni.
Különösen ezekben a zavarbaejtő időkben, amikor az ismert vallási koncepciók és a kormányok nem biztosítanak békés alapot az életünkben, fontos, hogy fenntartsd a napi gyakorlatodat, hogy bebiztosítsd az Istent életünk minden aspektusában.


Srí Muniradzsnak szembe kell néznie sok fizikai kihívással ebben az életben, ez nem vált könnyebbé 82 évesen számára, de a Babadzsi felé való elhivatottsággal még mindig túlszárnyal mindannyiunkat.

Nézd, ő mennyire elhatározott ebben a jelenlegi kondíciójában, hogy még mindig menjen (legvalószínűbben utolsó út ez Számára a külföldi országokba) Oroszországba.
Ez új terület neki és ahogy láthattuk idáig a növekvő számú hívőket a világ azon részéről, egy fontos küldetés Babadzsiért.
Remélhetőleg csatlakozni tudsz őhozzá ott ezen a küldetésen hogy együtt Babadzsi nevében (újra)ültessük a Szanátana Dharma (Örök Vallás) magját a világ azon részén.
 

Fogadhatjuk ezt az üzenetet Srí Munirádzstól lelkesedéssel, közömbösséggel, fenntartásokkal vagy "majd meglátjuk"-hozzáállással.
Ez a választás egy hatalmas lehetőséget rejt a spirituális növekedésünkre nézve és a kapcsolatunkra Babadzsival.
Maradhatunk a "komfort-zónánkon" belül, a kétkedő ingadozó elménkben, vagy lehet hitünk. Babadzsi mondta: "MINDEN A HITEN MÚLIK".
Hittel megerősítheted a belső kapcsolatodat VELE most ! Ezzel a hittel elmélyíted az imáidat és pudzsádat most, ami az életed javára válik azonnal.
Ez fel fogja lobbantani az odaadásod és cserébe megszünteti a fájdalmat, amit tapasztalunk a mindennapi életünkben.
Bármit is válassz, Babadzsi nem fog kevésbé szeretni téged, az Ő szeretete feltétel nélküli.
Talán megtartod az életed olyannak, amilyen, vagy kihasználod ezt a pillanatot ezzel a nagy hírrel és életedet Isten szimfóniájává teheted, a fogadtatás balladájává, vagy egy rózsaszirom-úttá, amin Babadzsi visszatérhet.

Inspirálódj Srí Munirádzsi ezen üzenetétől és állj mellé az erőfeszítésében hogy előkészüljünk szíveinkkel és elméinkkel, ásramjainkkal és központjainkkal, csodálatos feltételekkel hogy Babadzsit fogadjuk!

REGISZTRÁCIÓ:
http://www.haidakhandisamaj.ru/cenyengl

 

*** Bhole Baba ki Dzséy ***

PHURÓ !

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr693015619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tilopa74 2011.06.27. 20:42:25

Hálásan köszönjük Shri Munirajji!!!
Szükségünk van a Tisztító Fényre!!!
Légy minden percben velünk soha ne hagyj el bennünket!!!
OM Nama Sivay!!!
süti beállítások módosítása