Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Univerzális történet

2008.06.11. 22:58 Ajey

 
 
 

 

 

Az Univerzum létezése olyan, mint egyetlen hatalmas történet - egy végtelen oldalú regény. Ezen belül az egyéni életünk pedig egy mondat, egy ponttal a végén. (((Csak már elfelejtetted, miről is beszéltél a legelején...:))) Ez a mondat végi pont egy fordulópont (Bindu – A köztes lét titka), ami tartalmazza a teremtés összes aspektusát, értelmét és energiáját. Ezen a ponton áthaladva az egyén mindig megéli a Tudatosságot, találkozik Istennel. Ilyenkor,  csodálattal eltelve Teremtője iránt - rendszerint meg is fogadja még az anyaméhben, hogy többé nem kerül a kusza szövegek, az anyagi világ hatásai alá, és csakis a Csoda felé törekszik. Aztán amikor kidugja a fejét, a zord, szenvedéssel teli, Istentelen világba, joggal sír föl. Neee, már megint  ez az anyagi világ…! Menet közben mégis belekeveredik, belegabalyodik az összevisszaságba, majd meg fullad. Egész élete során szenved a viszontagságoktól és viszontalanságoktól, s ha nincs lelki ereje, elbukik… Pont. Ez így van sajnos.
Ez az egész egy történet, melyben minden pont tartalmazza az egészet/teljességet, amibe visszatér az aktuális mondat, aztán kiárad a következő mondat. Lényegében ez az a ‘reinkarnációs játék’. J A jelen világban a szöveg-elésünk pedig úgy néz ki, hogy mindenki mondja/kiabálja/üvöltözi a magáét és csak kevesek éneklik/zengik Isten dicsőségét, ami a legcsodálatosabb szépség és élvezet. Az emberek így mindaddig kudarcra és egymás hülyeségére vannak utalva, amíg egy Hang nem kezd lüktetni mindenki szívében és lelkében. Ha ez bekövetkezik, akkor eljön a Tökéletes harmónia.

Az नम: िशवाय ez a végső Hang.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr88515610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása