Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

A Nagy Döbb :)

2008.06.18. 13:31 Ajey

Kezdetben volt a szó :) Ma már ezt mondják a tudósok is! Ahogy egyre közelebb jutnak a NagyBumm-hoz, az Univerzum kiáradásának dinamikáját elemezve már azt mondják, ez az egész folyamat sokkal inkább hasonlít egy kozmikus gondolathoz...! Nem elképesztő?? Az egész kezdeti hirtelen tágulás, és benne az anyagosodás + az áramlások, ahogy egyre közelebbről nézzük, már egyáltalán nem hasonlít többé egy kaotikus robbanás mintájára!!! És ezt a kis tudósaink mondják, ahogy egyre pontosabb képet sikerül kapniuk a kezdetekről... sőt, igazából már felfedeztek egy nem túl lineáris reflexiót is, ahogy a tágulás 'visszapattan' ugye, kezdünk zsugorodni, mint az ember 30 év után... :) Ez pedig nem mást jelent, mint a természetben (és a történelemben) mindenhol tapasztalható ciklikus fejlődést. Hát nem csodálatos? :) De.
 


És ezt a yógik meg lelétforgatagozzák! :))) lol. Hehhe, akkor vayon mi lehet ezentúl??*

 

Aki egyébként ezt a hanggal teremtést Tényként még mindig nem tudja elfogadni, az nézze meg ezt a videót, és döbbenjen le:
 


 




döbb.

 

Épp ez a hangja a teremtésnek: döbb. :) Az egész egy nagy döbbenet..! :))) Azt mondják, Shiva a mridangáján dobolva teremti az univerzumot, miközben táncol. Ez az egész jelképes is, meg nem is. A teremtés valóban táncra perdítő élmény, az univerzum összhangja pedig valóban az "Óm". Ha összeadjuk az összes világban hallható hangot a légyzümmögéstől az atomrobbanásig, az pontosan kiadja az Om-ot.
 
Ha van egy kis szaktudásod, próbáld ki pl. a vincsesztereden található összes zenéddel és hanganyagoddal! Ha veszteség nélkül összesűríted, akkor megkapod azt a hangot, amire koncentrálva elérheted a teljes lelki elégedettséget. Mennyivel egyszerűbb, mint kiskanállal végigmenni az egész univerzumon... :)
 


 

Ha meg nincs szaktudásod, akkor meg menj fel éjszaka Budapest fölé egy hegyre, és fülelj! :) A város zaja egy roppant tömény morajlásba olvad. Pont mint amikor zajlik a jég. Ez a kozmikus háttérsugárzás is, ami a tévén jön, ha nincs adás... Ugyanez zajlik az agyadban, millió gondolat formájában. Ami közül amúgy egy sem igazán a tiéd, mind csak a kozmikus / társadalmi háttérsugárzás :) Egy áramlás. Az egész tested születésed óta egy nagy  kavargó áramlás. Nincs 7évnél idősebb sejted.
 


*És ezt a yógik meg lelétforgatagozzák! :))) lol. Hehhe, akkor vayon mi lehet ezentúl??

 

Minőségbeli különbségű lét? Ahol nem mennyiség, hanem MINŐSÉG van? Sűrű, tömény, intenzív, egyszerű csönd? Az örök változás és változatosság?
Hát kábé, de hiába...

 

Tapasztalat kell!!!
Méghozzá rögtön! Te is Meditálj a Nagy Döbbön... ;)


 

ÓM NAMÁ SIVÁYA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr45516420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása