HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Végülis Ki Az Isten Ez A Babaji Egyáltalán?

2008.08.26. 23:32 Ajey

 

Ez a történet emellett egy könyvről is szól, melynek címe: ॐ नम: िशवाय. "Ez nem földi könyv, sosem adták ki a Földön, és a szörnyű katasztrófát megelőzően egyetlen földlakó se látta vagy hallott róla.

A könyv mindazonáltal szerfelett figyelemreméltó.

Valószínűleg ez a legfigyelemreméltóbb könyv, ami csak napvilágot látott a Kisgöncöl óriásikiadóhivatalainak gondozásában - bár a földlakók ezekről se hallottak.

Ez a könyv nem csupán hallatlanul figyelemreméltó, hanem elképesztően sikeres is: Népszerűbb, mint a Mennyei Házi Mindentudó, jobban fogy, mint a Hatvanhárom További Figura Súlytalanság Esetére című illusztrált kiadvány, és ellentmondásosabb, mint Oolon Coluphid filozófiai bombakéntrobbanó trilógiája: a Hol Tévedett Isten, a Még Néhány Isten Legsúlyosabb Tévedéseiből, és a Végülis ki Az Isten Ez Az Isten Egyáltalán?"

- Douglas Adams: Galaxis Útikalauz Stopposoknak

 

Ő Senki, és Semmi! Ha vki/vmi lenne, akkor már e világhoz tartozna. A világot Ő tartja fenn, de mégis független tőle. Csodálatoss! :)

Nem is köthető konkrétan 1 vagy több testhez, vagy megjelenési formához, bár vannak ilyenek, és azok nem különböznek Tőle: pl. Babaji, Krisna, Arunácsala (ez 1 hegy:). Ő egyszerre személyes, és személytelen: Óm Namá Siváya. A neve és a hangja is Ő.

Istennek nincsen formája, de Ő Szeretetként mindannyiunkban Jelen van. Isteni Fénye Örökké sugároz bennünk, csak az egónk húzza rá a függönyt.

DeHá'stennek van annyira trükkös, intelligens és kegyes; hogy időről-időre külsőleg is megjelenik, és segít lerántani a leplet:

 

HÉRAKAN - 1981. OKTÓBER  23.

"Október 23-án Babaji összehívott egy Általános Találkozót, amin 44 nyugati hívő vett részt, és néhány indiai a barlangnál, Herakhan Vishwa Mahadhamban. Babaji felkérte Shastriji-t és Lok Pal-t, hogy beszéljenek. Shastriji Babaji áldásaival nyitotta meg a találkozót és gratulált a jelenlévőknek, mert elég szerencsések voltak, hogy csatlakozhattak a Királyi Palota Találkozóhoz, amiket az Úr Síva tartott régen a Kailash Hegynél. Azzal folytatta, hogy Babaji legnagyobb lílája/csodája (Isten tevékenysége emberi formában), hogy jelen van Herakhanban, és az egész világon,  minden részecskében, élőben és élettelenben egyaránt.
Bármikor, ha a világ halálos problémákkal szembesül, az Úr emberi inkarnációt ölt, és eljön, hogy teljesítse az emberiség szükségeit és vágyait. Bár mikor az Úr emberi formában jön, kevesen ismerik föl Őt. Ugyanez volt Rámával és Krisnával, Krisztussal és Mohameddel. Csak azok számára lesz ismert, akiknek az Úr fel kívánja fedni magát. Megérzést kelt az elménkben."

  -Teachings of Babaji
 

Babaji legelőször Lahiri Mahasayának jelent meg fénytestben, akinek átadta a Kriya Yóga tudományát. Lahiri Mahasaya egyszerre volt Guru és dolgozó, családos ember. Élete így elsőszámú példaként szolgált a külső-belső (keleti-nyugati) tevékenységek Istennek szentelésére. Ő tanította Sri Yuktéswárt, aki pedig Paramahamsza Yogananda mestere volt. Yogananda elhozta a tudományt a nyugatnak, valamint Babaji hírével is megajándékozta a világot. Könyvében, az "Egy Jógi Önéletrajzában" részletesen ír Róla, az emberiség Örök Mesteréről.


Babaji Haidakhandi eljövetele meg lett jövendölve - mind az ősi szentiratokban, mind pedig a 20. században élő indiai szent, Mahendra Baba vagy Mahendra Maharaj prédikációja, jóslata által.

Kisfiúként, mihelyst kijött a középiskolából, Mahendra Baba találkozott Babajival, egy korábbi emberi formájával, aki yógikus tudást tanított neki hat nap hat éjszakán keresztül. Miután Babaji elhagyta, Mahendra Baba nem tudta, ki volt ő, vagy hol találná meg újra. Csak húsz vagy több év keresés és várakozás után vonzódott vissza a Kumaon-hegyekbe, ahol Babaji újra megjelent neki, egy távoli ashram zárt szobájában.

Babajinak ezen hús-vér megjelenése után Mahendra Baba, Babaji utasítására egy misszióba kezdett, hogy Shri Babaji emberi formájú visszatérését előkészítse. Sok éven keresztül ment Indiában, azt hirdetve, hogy Babaji vissza fog térni átformálni a világot, az emberek szívének és elméjének megváltoztatásával. Leírást adott Babaji leendő kinézetéről, beleértve a sebeket a jobb lábán és a bal kezén; azt mondta, Babaji 1970-ben fog jönni. Mahendra Baba felújított régi ashramokat és templomokat, épített újakat, és előkészítette az áldozati szolgálatot amiket most használnak Shri Babaji hívei. 

Sok ateista Haidakhan Baba hű követőjévé vált, miután kapcsolatba léptek Vele. Maharaj prédikációja beváltotta a jóslatot Haidakhan Baba emberi formájú újra-megjelenéséről. Jagdamba Istennő áldása és irányítása alatt Mahendra Maharadzs írt egy pár könyvet Babaji filozófiájáról és tevékenységéről. Ezen könyvek közül a legfontosabb a "Divya Kathamrit", ami ugyanabban a stílusban íródottm mint a tradícionális Puránák.

Ebben a könyvben le van írva, hogy adta fel magát minden Isten az Úr Sadashivá-nak, és kérte Őt, hogy menjen a világba megvédeni a jót és az igazságot. Végül Sadashiva beleegyezik, és Babajiként megjelenik a világban. Világbéli tettei ebben a könyvben lettek megjósolva. Ma Babaji minden jelenlegi cselekvése nagyon erősen összefügg azzal, amit Mahendra Maharaj leírt. Más könyvekben Mahendra Maharaj a filozófiai gondolatokat magyarázta, nagyon magas színvonalon, és valaki anélkül, hogy megértette volna a Védák és az Upanisadok végtelen jelentését, nehezen foghatja föl Mahendra Maharaj írásainak teljes értelmét. Mahendra Maharaj végül 1969-ben lépett a Mahasamadhi-ba. Mikor a testét a felvonulással a hamvasztáshoz vitték, hívők ezrei hullatták könnyeiket. Akkor a test keze magától felemelkedett, és megáldotta a hívőket. Erre a látványra még most is sokan emlékeznek Vrindavánban.

 

HÉRAKAN - 1981. JÚLIUS 3.

"Babaji nyomatékosította, hogy elérkezett az ideje, hogy a világ tudomására hozzák a jelenlétét, és az üzenetét az Igazság, Egyszerűség és Szeretetről. Azt mondta, egy bizottság lesz létrehozva hogy terjesszék az Ő szavát az egész világon. Babaji különösen Kínát, Oroszországot és Koreát említette, ahol az Ő szavát terjeszteni kell. Azt mondta, mindenkinek el kell vállalni ezt a munkát.
Babaji azt mondta, hogy az emberek nem értették meg hogy Ő megoldotta India táplálék problémáját, mióta megjött, és hogy egy hatalmas változás fog bekövetkezni a világban. A Mahabarata (az Úr Krisna kora) és a Ramayana (az Úr Ráma korábbi kora) ideje alatt voltak háborúk, amik napokig tartottak, de most a változás egy nap alatt fog bekövetkezni.
Babaji azt mondta, mostmár készen áll a Forradalomra, és hogy az nemsokára jönni fog."

 -Teachings of Babaji


Tehát nemsokára ítéletnap (MahaKranti), aztméxerintem megérjük, és ezexerint hástennek nem ítélethét, esetleg hónap, hanem télleg csak 1napos lesz a buli, tüzijátékkal együtt, tűzszekerekkel az égen, meg minden... yó műsor lesz, a pattogatott kukorica meg feltehetőleg magától fog kipattogni a kezünkben.

Ámde ne keseredjünk el, hanem inkább idézzük fel Krisna és Arjuna párbeszédét közvetlenül a Harc előtt, és emlékezzünk: aki ismétli Isten Szent Nevét (Óm Namá Siváy), így magától meghajlik Őelőtte teljes szívből, az nem lesz meghajlítva, sőt védelmet nyer! Atomtámadás ellen is véd! :-)

Addig pedig: gyakoroljuk életünkben az Igazságot, az Egyszerűséget és a Szeretetet, valamint dolgozzunk egymásért és osszuk meg a javainkat! Ez az igazi Kommunizmus :)

Dolgozzunk serényen Isten dicsőségére, az Óm Namá Siváy-t ismételve! KARMA-YÓGA!!!

Ez a szummája a legfőbb tudománynak: a legősibb (min. 5000 éves) Védikus tudományoknak is ez az esszenciája, meg a legújabbnak is. Ebben magként a Kelet is benne van, meg a nyugat is virágként (habár húsevő, igaz).

Egyébként újabban kimutatták, hogy a gondolatoknak is mérhető energiájuk van, meg rezgésszámuk. 500 dollcsiért már olyan 'gondolatolvasó' sisakot kapsz, hogy tudod vele irányítani a játékos karakteredet! De ez még semmi, bemérték, hogy a legkisebb rezgésszámú gondolatérzés a bűntudat! - a legmagasabb mexerintem az "Óm Namá Siváy"... :-) (Ehhez nem is kell tudomány, magad is kipróbálhatod, hogyan semlegesíti pl. a rosszkedvedet!)

Kimutatták, hogy ezeknek a rezgéseknek hatásuk van a környezetünkre: a víz csodálatos módon gyémánt-szerűen kristályosodik ki fagyasztáskor, ha pozitív gondolatokkal illetjük. (Videó 07:15) A növénykék kiszáradnak és elpusztulnak, hogyha offenzívan bánunk velük. Ezek mostmár tudományos bizonyítékok. Mi lehet vajon akkor szerinted az emberi kapcsolatoknál??

Óm Namá Siváy! Ez az egész annyira egyértelmű... Szinte papíron le lehet vezetni!

A Kumbha-Mélán, ami az az Indiai ünnepség, amikor 12 évente összegyűlnek a szent emberek milliói a Gangesz parjtán, olyan mérhetetlenül nagy az össz felfelé áramló energia, hogy a folyó egy helyütt visszafelé folyik!!! (Videó 02:16)

Óm Namá Siváya!

A Tibeti éneklőtálakat, amelyeknek gyönyörűszép transzcendentális hangjuk van, már nem csak meditációhoz és zenéhez használják a keletiek; hanem már nyugaton is (és már Magyarországon is!), kórházakban rehabilitációs célokra! Hatására könnyen helyreáll a test és a lélek harmóniája.

Óm Namá Siváya! :)

A sejtközi kommunikáció is az energiarezgések elvén működik. Műszerrel meg tudják már mérni, ha egy szerv vagy testrész sejtje rosszul rezeg. Ilyenkor a Tibeti tálak harmonizáló rezgésével átitatva elsajátíthatják a helyes működést. A betegségek mindig alacsony rezgésszámon nyomulnak, míg a különösen élettel teli dolgok rendkívül magasan!

Óm Namá Siváya!

Fontos ez pl. a táplálkozásban is. Ha igazán Élni akarunk és egészségesen, akkor friss, lédús és tápláló ennivalókat együnk! Amik nem a természetből nyerik a rezgésüket, hanem pl. a vegyi üzemből, a vágóhídról, azok rossz hatással vannak a testre, az elmére és a szívre, vegyük észre. Táplálkozás közben is emlékezzünk mindig az Óm Namá Siváy-ra!!!

A jövő legújabb hulláma már nem technológiai lesz, hanem holisztikus!

Előkészületben van egy új kor; a Vaskor után az Aranykor!

(Csak előtte még egy atomvillanásnyi MahaKranti,
nem lényeg.... :)

Most készíti elő Babaji a Spirituális Kort!!!


Óm Namá Siváya!!! :))))))

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden cselekvés, tárgy vagy műalkotás rendelkezik egyfajta hatásenergiával! A Szentírások olvasása közben érezhetjük ezt a bensőséges, hihetetlenül sugárzó és mély, inspiráló erőt. Ez a hatás figyelhető meg minden emelkedett szövegnél és Isteni kinyilatkoztatásnál. Yantránál*, Tantránál és Mantránál… Mind arra valók, hogy megnyissák belső energiaforrásunkat. Eszközök, amik segítenek életünkben, segítenek elérni céljainkat.

Az ÓM NAMÁ SIVÁYA a legtökéletesebb eszköz, mert nincsen súlya és mindenhová magunkkal vihetjük. Még a halálba is… :)
 

"Bárcsak mindenki rájönne, hogy az önmegvalósításnak létezik egy pontos, tudományos technikája, amellyel legyőzhető minden emberi szenvedés."
- Yogananda


Az ÓM NAMÁ SIVÁYA tanulmányozása elvezet a meditáció tudományának megértéséig, megismeréséig, és gyakorlásának képességéig. “Amikor a meditáló léte belsőbb szintjeinek mélyére hatol, feltárva belső életének ismeretlen dimenzióit, akkor szüksége van egy szisztematikus és tudományos módszerre, mely képes elvezetni őt a tapasztalás következő szintjére. Ezután képes túljutni a tudattalan elme összes rétegén és megerősíteni magát saját alapvető természetében. Szvámi Véda Bháratí a “Mantra és meditáció” című könyvében kifejti, hogy a világ összes spirituális tradíciója használ egy szótagot, egy hangot, egy szót vagy egy mantrának hívott szókapcsolatot, méghozzá abból a célból, hogy az ember, mint egy hídon, átkeljen rajta az illúziók ingoványán, és segítségével az élet túlpartja felé haladjon.” – Szvámi Ráma

Az ÓM NAMÁ SIVÁYA egy olyan eszköz, ami fogja a kezünket és elvezet Istenhez. A létforrásunkhoz. Ahhoz az apához- anyához, akitől tényleg származunk, így 100%-ban ismer és szeret minket. Aki szüleinxülője is. Mert ott minden Ő. Még mi is… :)

 

(18:57) Mentálisan szenteld nekem minden tettedet! A Legfelsőbb Célodként láss Engem. Emeld Felém értelmed minden ítélőképességét. Így szeretettel olvaszd Belém szíved minden érzését!

(18:58) Belém olvadt szívvel, az Én kegyemből minden akadályon túljuthatsz. Ha viszont az egó bármi (sóvárgó) gondolata miatt nem figyelsz Rám teljes hódolattal (az Én tudatomat a tiédbe olvasztva), (úgy) ismét le leszel dobva a saját pusztulásodba.

- The Essence of Bhagavad Gita, explained by Paramahamsa YoganandaAz ÓM NAMÁ SIVÁYÁ-ra, azaz az Úr nevére való emlékezéssel (japa) az elménket Őrá szegezzük, mivel az Úr neve az Úr maga. A kettő közt nincs különbség. Így ez jelenti a fent említett legtökéletesebb eggyéolvadást, ami végül gyorsan felszabadít és elvezet minket Istenhez.

 

HÉRAKÁN, 1981. SZEPTEMBER 14.

Babaji megnyitotta az általános találkozót mondván, hogyha valakinek van valamilyen baja vagy problémája, beszélhet. Számos kérdés következett, melyeket Babaji megválaszolt:
 


Kérdés: Mi a leggyorsabb módja Isten megismerésének?

Válasz: Japa.


Ez végülis elég konkrétül hangzik! Nem marad más hátra tehát, mint az Istenség Legfelsőbb Személyisége!!! :)))
 


Kérdés: Az Óm Namá Siváyá-t lassan jobb ismételni, vagy inkább gyorsan?

Válasz: Csináld gyorsan!


 -Teachings of Babaji

 

 

 

VÉGE :)

ÓM NAMÁ SIVÁYA

 

 

 

 

"A Galaxis Külső Keleti Peremének néhány liberálisabb civilizációja számára a GALAXIS Útikalauz már kiszorította a hatalmas Encyclopaedia Galacticát, s egyedül tölti be az összes tudás és bölcsesség tárházának szerepét, mert noha sok benne a hézag, és tele van kétes, de legalábbis üvöltően pontatlan adattal, két fontos vonatkozásban felülmúlja kevésbé szárnyaló elődjét. Egyrészt némileg olcsóbb. Másrészt borítóján a következő szavak láthatók, szép nagy betűkkel szedve: "

ॐ नम: िशवाय

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr1534327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.