HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

In Search of Babaji: "Ya Allah, Ins Allah!" :)

2008.09.19. 10:02 Ajey

"Isten szemében nincsenek kedvencek. Habár -fura ezt mondani- az Ő törvénye valahogy mégiscsak kedvez azoknak, akik határozottan keresik Őt. A komoly keresőxámára a kozmosz olyan, mint egy hanxer membránja. Rezonál a tudatosságával és nagy mértékben fokozza az erejét. Egy ilyen lélexámára csodák igenis történnek, bár sosem az édesen szentimentális, mosolygósan támogató módon, ahogy sok ortodox hívő képzeli."

Paramahamsa Yogananda - The Essence of the Bhagavad Gita

Igen, megtaláltam az ééértékes magyar ééékezeteket!!! :) Amúgy szerintem ez a Kashmiri dizájn nem is oan sokkal jobb, mint a yókis magyar Matyóhímzés! :) Értékes, és gazdag a mi országunk. Kelethez képest pénzileg, nyugathoz meg mélységileg, szépségileg!!! Különösképpen pedig a lány-lények tekintetében... ;)

Úgyhogy ne sóvárogjatok nagyon más hazáért/házáért, én sem azért jöttem el! Semmiképp sem menekvésképp.

Csak azért mondom, mert többen írtátok, hogy jönni fogtok! :) Hozzám hasonló vektorokkal (és a Mátrix-szal) megáldva... Gyertek :)

Leszek én a felderítőtök... ahogy Norbi mondta :)

"Ami valójában történik, az sokkalinkább olyan, mint ami Kurukshetrán (test = harcmező a Bhagavad Gitában) történt, amikor Krisna (a mindenki szívében jelen-lévő jelenlévő, azaz Felsőlélek) beleegyezett, hogy Arjuna (az Ember) fogathajtója legyen; azzal a feltétellel, hogy Ő maga nem fog aktívan részt venni a csatában. Arjuna boldogan elfogadta ezt a feltételt, mert helyesen felismerte, hogy aktív vagy sem, de Krisna puszta jelen-léte garantálhatja valahogy a végén a győzelmet. De még mennyire, hogy végül ez történt! És ez az, ami történik a privát "Kurukshetrai háborúban" minden egyénen belül."

Paramahamsa Yogananda - The Essence of the Bhagavad Gita

"ÓM NAMÁ SIVÁY - ezzel a mantrával megnyersz minden csatát." - Herakhan Babaji

Egyébként Swami Kriyananda meglátása szerint (aki Yogananda tanítványa és az idézett könyv társszerzője), Krisna = Babaji és Arjuna = Yogananda.

Yogananda Gurujának a Gurujának a Guruja Babaji (aki pedig előző életében Krisna volt).

Egyébként Az sem lehet más, akiről A.J. Christian, mint 'czimborájáról' tesz gyakorta említést; hogy már idestova 6000 éve éldegél a Himaláya lábánál... :)

Mikor rátaláltak, már 3000 éve meditált 1 barlangban, majd hirtelen özönleni kezdtek hozzá az emberek a világ minden tájáról: így született HÉRAKÁN.

Namármost, oda megyek én, épp Őhozzá.

Ya Allah, Ins Allah!

Hare Krisna!

ÓM NAMÁ SIVÁY!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr53670999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.