HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

NemMindEgy :-)

2008.12.09. 13:00 Ajey

The TRUTH is IN HERE

 

 

Süti, mi? ;)
(a Tudatosság a Lelketeket...:)

Gondoltam, yó lesz Karira... :)
(Ez a kedves kis LélekSüti Nektek...)

Egy Tudatos szereplő JelenLéte Áldás!!!
(Mahavatar Babaji-jé + pláne!)

Ezért fontos összejönni Karira ezt javaslom:

20-án A.J.Krisztián, mint Tudatos lélek Karácsonyi meglátogatása,

aztán a pozitív visszajelzésekkel harmóniában: újabb Szatszanga! = Baráti Meeting For "The Truth is In Here!!!" Out There... ;)))

Ha tetszettek a kis vidi-Darshanok, megnézhetünk 2 DVD-t Mahavatar Babajiról

...amit Hérakánból hoztam, még sok egyéb más lelkiajándékkincs mellett, amit szeretnék átadni Nektek, Kedves Bloggancsok, Kari (és a SanatanDharma) alkalmából...! :)

Lécci ide a Kommentekhez iratkozzatok fel, hogy tudjuk, ki az, aki jön! Úgy tudunk készülni a heyyel és a +lepikkel... ;) Csakennyit írj, hogy: "Ééénisjövööök!!! :-)"

Egyébként felettébb érdekes, mint mond Babaji a Kariról, meg A.J.Krisztián is a múltkori előadáson:

"...ha egy kicsit magadban vagy, és figyelsz, valami teljesen mást érzel ezen a napon, mint a többin... és ez azért van, mert jobban odafigyelünk egymásra..." -AJC

"...ezen a napon minden gonosz erő ki van tiltva a Földről, így bármi megtörténhet, és ha erős hited van, egyszerre minden kívánságod beteljesülhet!" -Babaji

Én csak azt kívánom, legyen meg Babaji kívánsága... :)))

Óm Namá Siváya!
ॐ नम: िशवाय

7 komment

Címkék: hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr49812964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.09. 17:33:36

"Ééénisjövööök! :-)"

Yók a vidik, mi??? :) Soooxor meg lehet Őket nézni!!! Minden mozdulatukban benne rezeg az Egééész Univerzum... Látszik, hogy nem erről a világról valók.

Ez pedig Vivekananda jelenlétének sugárzásáról szól, hát pontosan erről van szó:
www.youtube.com/watch?v=BcG-jDGG4UYEgyébként Vivekananda készítette először a nyugati terepet, aztán jött Yogananda, majd pedig Viswananda (akit Yogananda reinkarnációjának hisznek)! Keletről jöttek, mint a 3Királyok...

Hasonlóság??? :)

ॐ नम: िशवाय

Babaji · http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=234270 2008.12.10. 18:06:45

Látod a maya kerekét forogni körbe és körbe, olyan gyorsan, hogy azok, akik nem akarják megérinteni a valósat, kiesnek. Azért zuhannak ki, mert be akarják tölteni a belső feketelyukat. Megtölteni pénzzel. Megtölteni hatalommal. Megtölteni kapcsolatokkal. Megtölteni műveltséggel. De tudd, hogy ez a fekete lyuk nem tölthető meg, mert erről szól az emberiség. Érted? Egy üres fekete lyuk. Semmi. Nem Valami [Valós]. Szenvedés és az alsó énünkhöz ragadás az eredménye ennek a hiábavaló kísérletnek a feketelyuk betöltésére. Látod?

Most engedd el azokat, akik kiesnek az illúzió forgó kerekéből. Ne ragaszkodj. Ne függj tőlük. Azokhoz kötődj, akik ismerik az üresség, a semmiség betöltésének hiábavalóságát. Ragaszkodj a Valóshoz. Ez az üzenet. Érted?

Meg fogod szerezni a képességet, hogy megismerd a valósat! Látni fogod a többiekben. Ők segíteni fognak.

De elsőre látnod kell a valótlant. Lásd a pusztító tendenciáit. Lásd a ragaszkodását az alsó énhez. Lásd a hazugságokat, a komplikációkat, az önzősséget.

Most mozdulj ki, és keresd azokat, akik valósak, akik megértik a különbséget az alsó és a felső én között, akik szorgalmasan próbálják élni az Igazságot, Egyszerűséget és Szeretetet. Ők segíteni fognak ezzel a projekttel. Ők kevesen vannak, de csak kevesek tudják összerakni, hogy elérjék a sokakat.

Vizualizáld a kiáradó tudatosságodat, hogy találkozik más érző lényekkel, látva másokat a valóshoz kötődve, segítséggel előjönni. Látod ezt? Menj, menj, most. Cselekedj a látásod alapján.

Áldás,
Babaji

Babaji · http://uristen.menny.hu 2008.12.11. 13:19:29

[Update] A Világítótornyaimnak

Változás a törvénye az Univerzumnak. Sokan mentek keresztül egy nehéz perióduson, ahogy az idő és az események folyamatosan felgyorsulnak.
Hidat kell képeznetek a nehézségekhez, élve az Igazságot, Egyszerűséget, Szeretetet és Szolgálatot. Énekeld a Mahamantrát. [Óm Namá Siváy!] Ez a legerősebb erő. Légy egy egyszerű ember. Egyszerűsítsd az életedet. Egyszerűsítsd a pénzügyeidet. Vigyázz a testedre. Egyél egyszerű ételeket és igyál tiszta vizet. Éber légy. Figyelmes légy. Veletek vagyok [minden nap].

Babaji

Daffit 2008.12.14. 10:43:06

ÉnisÉnisÉnis!

Om Mani Padme Hum

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.14. 18:51:51


Om Mani Padme Hum!

Yayydeyóóóóó Drááága Dááávid Barátom, akkor már lesz köztünk:

- Buddhista,
- Keresztény,
- Muszliiim!!!,
- Hindu,
- Univerzálisss éés
- (Pogány is! ;-)

(Egyébként az utóbbi 2 szorosan összetartozik!! :) Csak a Mérnök Poginak még nem jött ki a 42... :)))

Uhh! :))) Tiszta Hérakhan...

Vasudeva Kutumbakham! :)

Sőt, lájtos ívvel emlékeztet az első Indiai emailemre is:
"Hat ez fantasztikus! Megerkeztem DELHIBE, kb. minden rendben, bar ennek az ellenkezojet is elmondhatnam! Ez a hey egy nagy kaosz! :))) Most ettem valami Dal-t, rizst, meg Yogat-ot egy asztalnal Hinduval, Szikh-kel, meg Muszlimmal, yot derultek hogy en meg 'Kereszteny' vagyok.." :)))

Helyesebben: Született Pogány, SátánPista, aztán pár év röpkeResztény, majd Hindu, végül Univerzálisss... :) ÚrIsten! lehet, megint Pogi leszek??? ánem amúgy hálIsvarának már ismét megérintett a Kereszt-Ténység... ;)

Pláne így a Kari közeledtével! :)

Jay "Krisztus-a-Kereszten" Ki Jay!!!
ÓmNamásssSiváááya! :)))

Egyébként a 'Muszlim' épp most kérdezte, Milyen formában és minőségben?:) lesz a "buli", hát valahogy így:

- 20-án megfeszítjük Krisztiánt ha túl sok párkapcsolati kérdése lesz,
- a Chai-ra, mega Történtekre megolvad a szívünk,
- majd Eggyéolvadunk...

Szerintem Babaji is ezt kívánja. Szerintetek?
ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!
Ajey (the Christian)

arnold. 2008.12.16. 20:34:54

Találó aláírás :D
Mérnök Pogi :D
Sajna melóznom kell úgy néz ki, nem tok menni szombaton

aafonya 2008.12.18. 10:06:00

annyit mondok: zsíír. lucky people of haidakhan. az ilyen vidik kincset érnek. nagyon ritka és csoda hogy ilyen film megmaradt és 1általán készült (Lahiri Mahasaya ugye pl. nem hagyta magát lefotózni, csak egyetlen kép készült róla, mert egyébként ha orv-fényképészek rányomták a vakut akkor ő hiányzott a fotóról, mintha ott se lett volna:) simán kirezgett a spektrumból. mahadéva-pojén hehe)

az első videjón 5:16-nál viszont nagyon kacagtam, mert az a kisgyerekes szitu így veri intereszting:) jó persze, ismerni kellene a teljes kontextust... de akkoris muhaha