HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozása



MAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Om Kari :-)

2008.12.25. 21:17 Ajey

:-)
Omkar, Óm Kari!

 

Krisztus küldetésének célját úgy határozhatjuk meg, mint egy új tudatküszöb vagy tudatintenzitás bevezetését az emberiség számára. Az a magasabb tudatszint és felfokozott lelkiismeret azonban, melyet Krisztus hozott a Földre, kevés kivételtől eltekintve mind a mai napig túl sok volt az emberiségnek. Krisztus tisztában volt vele, hogy ez lesz a helyzet: Azt mondotta, ő nem azért jött, hogy békességet hozzon, hanem hogy fegyvert - nem egyesíteni jött, hanem megosztani.

A világ avatárjai olyan frekvenciaátalakítók, akik megkövetelik az elme feszültségét.

- Daniel Pinchbeck: 2012 (A Tollaskígyó Visszatér)

 

 

 


Aztán jött a pillanat - ami oly nagyra nőtt - mikor először megláttam Shrí Babaji-t. Ültem az ásramban, egy csapat nyugatival, mikoris egy hosszú várakozás után Ő kijött, hogy találkozzon velünk. A belső zűrzavarom az első találkozáskor csak úgy írható le, mint egy pszihés földrengés. Amire még emlékszem, a szavak, amiket újra és újra ismételtem magamnak: "Ez igaz - Ő az Isten". Úgy éreztem, mindent tudok és értek, anélkül hogy bármi fogalmam lett volna arról, mi az, amit értek. Jobban nem tudtam megmagyarázni, mit jelent Ő, mint Isten, mivel magamat ateistának tartottam. Mindazonáltal biztosan éreztem azt, hogy maga Az Isten lába előtt ülök, aki emberi testet öltött.

 

Babaji beszéde:
1981 DECEMBER 24

Bhole Baba ki jai!

Az üzenet mindannyiótok számára az, hogy a legfontosabb dolog a világon a humanitariánizmus, vagy humanizmus. Ezért fel kell áldoznunk minden kényelmünket. Ne  saját magadra vagy a kényelmedre gondolj, hanem a többiekére. Ez a nagy humanitariánus alapelv.

Bármely városban mindig található egy központi hely; minden út befelé a városba vagy kifelé a városból ahhoz a központi helyhez vezet. Hasonlóan, minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten; épp ezért bármely vallás követésével végül el fogod érni Istent.

A múltban az emberiség és a humanitariánizmus veszélyben volt. Manapság ugyanez a szituáció bukkant fel. Ezért van az, hogy Isten Maga eljött, hogy átadja nektek üzenetét a humanitariánizmusról és megvédjen titeket egy mantrán keresztül - az univerzális "Óm Namá Siváy" mantrával, ami mostanra már az egész földön elterjedt.

Ahogy tudod, az egész világon fegyvergyárak vannak amik azért létesülnek és halmozódnak fel, hogy az embereket elpusztítsák, vagy kárt okozzanak az emberiségnek. Hasonlóan, Bhagwan Herakhan Vishwa Mahadham is egy hatalmas gyár, amely egyetlen elemet állított elő - az Óm Namá Siváyát. Az Óm Namá Siváya energiája elpusztítja az összes ellentétes energiáját a hidrogén- és atombombáknak, és megvéd téged.

Bizonyítékok vannak az írásokban, hogy egy nagy Gautam Rishi volt az, aki megalkotta az atomenergiát és egyértelműen kimondta, hogy az egyetlen dolog, ami le tudja gyűzni az atom energiát vagy a hidrogén energiát, az az Óm Namá Siváya mantra maga.

Ma mindnyájan a világ különböző pontjairól jöttetek. Mindannyiótokat szeretettel köszöntünk; továbbá, mindenkinek gratulálunk a látogatásért és Bhagwan Herakhan áldásának elfogadásáért. A jövőben továbbra is jöjjetek nagy számban, hogy a világ elfogadhassa a sanatana dharmát és az Óm Namá Siváy mantrát, ami a sanatana dharma eredete.

Bhole Baba ki Jai!

 

1981 DECEMBER 25

Shastriji Beszéde Babaji-ról

A föld teremtésének kezdete óta Isten mindig eljött, hogy lássa és védelmezze az Ő kertjét az univerzumban. Megjelenik időről időre, hogy kigyomlálja a gazt és vezesse a híveket és minden jó embert a helyes vonalon.
Jelen pillanatban Isten Maga manifesztálódott ebben az univerzumban, hogy lássa az emberi faj kertjét. A Védák és az Upanisadok ismételten kijelentették, hogy ez az Úr Síva az egyetlen Isten; Ő a Teremtője, Pusztítója és Védelmezője az univerzumnak. Erre lett felhívva mindenkinek a figyelme, mióta Isten Emberi formában alakot öltött.

Mindenekelőtt elmondom nektek, hogy a prófécia India jövőjére nézve beteljesedett. India mostanra önellátóvá vált a gabonatermelést tekintve. Ezen kívül Babaji sok szociális munkát indított be - ingyenes étel- és ruhaosztást, gyógyszertárakat és működő iskolákat illetve templomokat. Ő vezeti a hívőket a megfelelő úton, hogy felismerjék Istennel való egységüket, miközben védelmezi őket. Mesélt az érkező szerencsétlenségről és pusztulásról, és arról, hogyan mentse meg magát az ember ezektől a gyorsan elkövetkező időktől.

Isten emberi formájú megjelenése előtt mindenki tudta, hogy India szenved. Az indiai kormány folyamatosan kért, sőt táplálékot könyörgött minden országtól, és a táplálékot importálta. Az Ő megjelenésétől kezdve Babaji 147 yagnát (szent tűz ünnepség és rituálé) hajtott végre India sok tartományában, és ez megáldotta az országot és a világot.

Brahma, Vishnu és Mahesh különböző formái közt, amik megjelentek, Babaji az emberi formában most itt van velünk. Ez a mi hatalmas szerencsénk, hogy láthatjuk Istent emberi képében, és élvezzünk mindent, amit nekünk ad. Ő tanít nekünk Igazságot, Egyszerűséget és Szeretetet és hogy hogyan kellene viselkednünk egymással; hogyan szeressünk és hogyan osszuk meg az ételünket és minden dolgunkat egymással.

Bármikor, ha Isten emberi formában inkarnálódik, látjuk, hogy a kaszt- és hitrendszer kérdése nem merül fel. Mindenki tudja, hogy a guruk és a szentek elindították az önmaguk vallását és ezért gondolati elválasztóvonalakat és különálló szektákat teremtettek.
Ezen csoportok közt nem volt egység; mindenki féltékeny volt a másikra.

Most Bhagwan [Szeretettünk] minden vallást egyesített. Ez helyet ad minden kasztnak és hitnek, mint egy család. Minden vallás eggyé vált ebben az Igazság, Egyszerűség és Szeretet alapelvben. Emberek jönnek minden hitből és vallásból az Ő Lótusz lábaihoz. A világ minden sarkából jönnek az emberek ide élni és dolgozni mint egy család. Ez a végső bizonyítéka annak, amit Ő elindított.

Ez Isten igazi visszaigazolása; bármikor ha jön, Ő egyesít minden vallást a földön egy vallássá. Megalkotta a Hérakan Szamádzs-t, hogy helyt adjon Keresztényeknek, Buddhistáknak, Szikheknek, Hinduknak, stb., egy családban. Látjuk, hogy Isten valóságai Shrí Babaji-ban léteznek.

Ez a nap egy igencsak fontos és csodálatos nap, ahogy itt ünnepeljük Karácsonyt egy univerzális módon. Az emberiség történelmében ez az első alkalom, hogy Krisztus születését ilyen módon ünneplik.

Most összegyűltünk itt egy nagyon fontos helyen. (Ez a beszéd egy kilenc templomnak helyt adó meredek hegyoldalból kivájt téren lett megtartva, ahol egy nagy kert, pajta és több ház is van, és egy hatalmas nyílt tér, amin egy sátort húztak fel a Karácsonyi ünnepségeknek.) Egy időben itt csak súlyos sziklák voltak sok vad bokorral; a hely alkalmatlan volt élőhely számára; még a vad madarak sem tudtak itt megélni. Mostanra ami itt megépült az a világ minden szegletéből érkező emberek közös eredménye. Keményen dolgoztak; kiontották itt a vérüket; ez itt mind a nehéz munkájuk gyümölcse. Ők alakították ezt a helyet kényelmessé, és mindezt Babaji áldásának köszönhetően. Az Ő áldásával tehették kényelmessé ezt a helyet gyorsan és egyszerűen.

Babaji mindig itt volt és a munka az Ő jelenlétében zajlott, forró napsütés, eső és hideg szél ellenére. Egy olyan Istent akartok, Aki Maga vett részt a munkában a munkásokkal és Aki Maga néha munkásként is dolgozott, és megmutatta a munkásoknak, hogyan kell ásni, vágni és eltávolítani a sziklákat. Ő Maga mutatta ezt meg nekünk. Most eljött az idő, hogy mutassuk az Utat a többieknek; hogyan végezzenek kemény munkát, nem itt ülve körbe, elfoglalva az Ő helyét és utasításokat osztogatva, hanem részt venni mindenben.

Babaji elindított minden fajta szociális munkát - gyógyszertárakat, oktatási intézményeket, ruha osztó csatornákat és a szegények etetését. Pénzt adott lovak vásárlására, tehenekre, és munkahelyeket hozott létre. Nem csak itt végezte ezt a munkát, hanem egész Indiára kivetítve.
Egy nagyon nagy ásram van Vapiban, Gujaratban, ahol Babaji elindított egy tejfarmot és egy állatkórházat, iskolákat, és egyéb szociális tevékenységeket. Ásramok vannak Biharban, Rajastanban, Madhyában, Pradeshben, Assamban, Madhuvanban (Mathura), Brindavanban, Patnában, stb. Mindenhol folynak az Ő szociális tevékenységei.

Egyszer Parvati megkérdezte az Úr Sívát, a férjét: "Minden kor emberei számára jó munkát végeztél, de én féltem az embereket a Káli Yúgában; hogy fogják ők megvédeni magukat?" Erre az Úr Síva ezt felelte Parvatinak: "Meg fogok jelenni a Káli Yúgában és Teremteni fogok egy új államot, egy új vallási központot - egy legfontosabb helyet, ahol élni fogok és meghonosítom oda az összes Istenteket.

Az összes külföldi és látogató akik ide jöttek, a nagy rishik és munik leszármazottai. Tanulnunk kellene tőlük; az önfeláldozásukból, a hitükből, a felelős munkájukból, mindezen dolgokat le kellene másolnunk - ahogyan végzik itt a kötelességüket, fizikálisan, mentálisan és finansziálisan. Mindezekben a dolgokban ők segítséget nyújtanak.

Sok külföldi, akik ide jöttek, keresői voltak egy nagy Sadgurunak (Legfelsőbb Guru). Sokan másoknak látomásai voltak vagy álmai Babaji-ról a saját országaikban, és aztán ide jöttek, hogy válaszoljanak az Ő hívására. Keményen dolgoztak és szép munkát végeztek. Babajit egyáltalán nem vonzzák vagy kísértik az anyagi dolgok. Bármilyen drága ruhákat hozzanak is neki a hívei, felveszi, majd fogja és továbbadja a híveknek. Minden amit tesz, az a javítására és javulására szolgál mindennek. Ezt mi látjuk naponta. Amennyi étellel kínálják, vajmi keveset eszik. Nagyon egyszerű rizst eszik, gabonát nem, és csak egy kis gyümölcsöt. De Ő lakomáztat minket reggeltől éjszakáig. Bármit kap, semmit sem raktároz el. Ezt te láthatod; és ez a része az Ő isteni minőségű valóságának.
Mi képtelenek vagyunk megérteni Babaji isteni játékait. Emberi lényekként nem érthetjük Őt. Ő azért jött, hogy adjon nekünk, de mi nem vagyunk megfelelőek a fogadáshoz. Először fel kell készíteni magunkat, hogy fogadni tudjunk, aztán közel ülhetünk Hozzá és megérthetjük Őt.

A megjelenése óta Ő a legfontosabb dolgokat indította el. Először a yagnát (szent tűz rituálé/ünnepség); másodjára az Óm Namá Siváya recitálását; harmadjára a Sanatan Dharmát, ami az a vallás, ami az Univerzum keletkezésével jött: Ő újra alapította azt és tanít minket, hogyan kövessük. Negyedjére, Ő mindig ruhákat ad a rászorultaknak és gyógyszereket a betegeknek.

Látjuk ahogy Isten, emberi formában, az idők kezdetétől, a Teremtéstől a 
Káli Yúgáig megjelenik ebben az univerzumban az emberiség javára. Ez nem egy új Isten; Ő a Legfelsőbb Isten és ez az Ő isteni színjátéka hogy időről időre megjelenik, ahogy az idők és a feltételek megkívánják. Isten mindig is egy új születést biztosított minden teremtmény és cselekedet számára az univerzumban.

Isten most megáld minden hívőt a Karácsony csodálatos alkalmán. Minden vágyad be fog teljesedni és a szívedbe kéne fogadnod minden Prasadot (áldott ajándékai az Úrnak) és virágfüzéreket amiket adott; és folytatnod a recitálását az Óm Namá Siváyának annyit amennyit csak tudod.
Maga Isten mondja, hogy a tevékenység az igazi kötelesség. Az aki úgy él mint egy tétlen, egy halott ember. Ő nem szereti az olyan embereket. Ő azt mondja, az embernek a leginkább kötelességtudónak kéne lennie; keményen kéne dolgoznia ebben az életben, hogy aztán sikeres legyen.

Az az ember, aki nem csinál valami féle konstruktív munkát, olyan, mint egy halott ember. Az új királyság már nagyon közeleg. Amikor az új királyság létre lesz hozva, csak az az ember éli túl, aki dolgozik. Miközben dolgozol, állandóan ismételned kéne a mantrádat amit választasz; mindig ismételned kéne a mantrád.
Az jövő pusztulás egy olyan fajta módon fog bekövetkezni, hogy csak az az ember, aki valamilyen fajta karmát végez, valami munkát, csak az élheti túl. Az embernek nem szabadna elveszítenie a bátorságát; midig szórakoztatónak kell lennie, próbálnia valamivel többet tenni, mint amit tesz.
Valaki talán vitatkozhatna, hogy amikor pusztítás megy végbe, minek kéne dolgoznia? Minek kéne nekem bármi karmát végeznem? De az nem helyes. Az embernek dolgoznia kell az utolsó lehetletéig. A tétlenség mindig elkerülendő kéne legyen.

Babaji szereti az emberi lényeket. A humanitariánus munka mindannyiónk által végzendő tevékenység. Azt, aki követi ezt, és a humanitariánus szabályokat mindig észben tartja, mindenki fogja szeretni és túlélheti mindezt a pusztítást és boldog maradhat. Az embernek meg kell próbálnia ezeket a humanitariánus elveket mindenkihez eljuttatnia, akiknél ez hiányzik.
Mit értünk humanitariánus szabályokon és emberiségen? Babaji azt mondja, az embernek nem szabad gyűlöletet éreznie senki iránt sem; meg kell próbálni nem veszni hagyni másokat; próbálni másokat segíteni; megpróbálni mindenkit szeretni.
Ebben az új királyságban mindenkinek jónak kéne lennie. Babaji mindannyiótoktól elvárja ezt. Tanítsd ezt másoknak, ne csak a körülötted lévőknek, de más országokban is, az egész világon - bármerre mész, meg kell próbálni gyakorlatba ültetni.
Babaji megköszöni mindenkinek, hogy voltak ilyen bátrak idejönni és ezt a munkát végezni.

Mindannyiótoknak hálás ezért.

 

 

 

Hát ez van, Fényesebb a láncnál a kard...
A Mexületetlen ezért Született...
A Halhatatlan ezért Halt meg...
Könnyekkel a Kereszten...
Szívhasadással Valentinnapon...
...Ő így szokott fogalmazni.

Várjuxületésed 2011-ben is!!! :)

és Boldog Karit addig is...

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

Ajey

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr41830561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.28. 07:51:42

Soxeretettel Kari,
és a nagy forgalom alkalmából: kibővítettem a "CyberAshramot"! :)

Egy Babaji Fóóórummal! :-)

Nézzétek: forum.origo.hu/topik.jsp?id=234270

Na ide mostmár soxálú, szélessávú beszélgetések is elférnek, próbáljuk ki és használjuxeretettel... :)

Óm Namá Siváy,
Ajey