Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

MahaMaya 2009 - MahaKranti 2012 :-)

2008.12.28. 00:01 Ajey

2009 ki Jay!

MahaMaya (:) MahaKranti

2012 ki Jay!

 

 B

*Quantum Apocalipse! It's all illusion...
 Ú
*MahaMaya ki Jay! It's all illusion...

É

*A Nagy Kerék áll és lángol, Nataraja benne táncol... :)
 K

*DON'T PANIC! ...az Óm Namá Siváy atomtámadás ellen is véd! ;)


  !

*Vihar-Előtti-Csend meditáció...

 

Hát BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, kedves Élőlények! :)))
 

Meg hogy fogyasszátok soxeretettel a fenti vidiket. Kábé egyszerre! Rohanó világban élünk hiszen, nem? :) HádDe. Vagy rohaDó?? :))) Hát Ki / milyenben... :-)

Pihenjünk le itt '1 kicsit talán azért mégis legalább csak annyira', hogy ugye felfigyeljünk Maya, a Kozmikus Illúzió Igazságtalan Igazságosságának fenti arcaira! Sok van neki... És ezek még csak nem is arcok, hanem fátylak! :))) De biztos, ami biztos: 2012-ben lehullik a lepel, és megtudjuk, kit s mint lep el... Kit nem?? :-) Egyek vagyunk, hát nem? Dehh... :))) Ezt már Tudományos Tóbijás is kiderítette (az első vidiben, ha yól figyeltél! ;)

GOD is ONE, His forms are many...

A Legnagyobb Arc viszont lenéz hozzánk 2011-ben, hogy elvigyen minket a Legnagyobb Bulira!!!

Nagy durranás lesz... igazi Hangrobbanás! :)
 
Bejelentik ugyanis a Világvégét! Égi Tűzszekereken, meg Harsonákon, ahogy a mellékelt illusztrációk is mutatják; megnyílik a Föld (amelyet akkorra már min. 1000-szeresen is el tudunk pusztítani), meg lesz minden. Belecsúsznak azok, akiknek bele kell csúszniuk, a többiek meg döbbenten örülnek, meg őrülnek meg + világosodnak..! :)
 
Bocsánatot kívánok a gyenge idegzetűeknek, de mondjuk ők ne nézzenek valóságshokkt! ;) Vagy majd máskor máskor szülessenek! :) A szokásos becsukomaszemem verzijó itt sajnos ezúttal nem fog működni, mert könnyen átvilágít rajta az atom. ,-)
 
Meg nem akarok itt érzéketlenül po(n)fatlankodni (szerintem a Mayák elszámolgatták magukat 1 évvel ;), lényegalényeg: egyszer kábé mindenki meghal (kábé jó egyszerre), a többiek meg-menekülnek... :) Ha még most esetleg úgy határozol, hogy elkárhozol, vagy hogy a jó oldalra állsz-e, magyarul jobboldali leszel, vagy felvilágosult, tudod, kire kell szavaznod a legközelebbi országviláxavazáskor... ;) ne politikusra!
 
Így ha a menekülő osztagban kívánsz esetleg részt venni, sajnos akkor sem védi meg a csillogó kis szemeidet semmi sem a Jóisten Igazságának Fényétől (ami még Arjunát, az eggyel ezelőtti hasonló balhé világának legkeményebb emberét is jól megzavarintotta)... Sajnos hál'Istennek szembe kell nézni ezzel a vakító valósággal. Nem hiába van rajta heggesztőfátyol! Te tetted rá. :) Csak már ezt se bírod (be)látni... ;) Magyarul ígyis-úgyis meg kell világosodnod ezek felől, hiszen erről szól ez a yókis Dimenzióváltás! :) Ki kell jönnünk a pinyóból, nincs mese...!
 
:-)
 
Ha már most gyakorlod a Fénybe nézést, akkor nem lesz semmi probléma!
 
"Meglehet, hogy az Apokalipszis túlélésének egyetlen módja az, ha először saját lényedben mégy keresztül rajta."
- Daniel Pinchbeck: 2012: A Tollaskígyó visszatér

Ha tudná, mekkora világrengető igazságot szórt itt el, hihhetetlen ez a bettyárcsávó Dániel...! :-))) Nem baj, hagy besszellerkedjen csak!

Hiszen ennek az üzinek minden emberhez el kell jutnia, hogy a lehető legtöbben tudjuk megoldani a békés MahaKrantit.
 
Fölösleges most világméretű riadalmat színlelnünk, hiszen ez az üzi már '72 óta ki van tűzve a Himalájában! Egy fán. Sőt, már a Galaxis Útikaller is megmondta!!! :-)))
 
Csak röhögtünk rajta.
 
Világ Vége lesz! :-)
 
(Látod, röhöx most is...)
 
Aztán meg ÚjVilág Kezdete!!! :) Meg kell építeni a bekötőutat! Málenkij Robot. Karma Yóga! :-) ÓM NAMÁ SIVÁYA!!! :)))
 
 

...Na felhúzza velem valaki itt az Atomvédő Ásramot??? :)

 
Lássatok!!!!
 
Boldog Új ÉLET Kívánok!!!
 
Óm Namá Siváááyya!
Ajey (kiii Jay! ;)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr7844560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.28. 05:53:49

Na hívjuk össze a VilágVégeVálság-Stábot! Karira csappintottam is 1 yókis fórumot össze, most jól jön:

Jelenkezzetek ide!!!:
forum.origo.hu/csoport/csoport.jsp?id=4605

Márakixeretnének a leccsó, ócska, égő egó-legó-légó-pinyóból kikászálódani; és egy tisztább, függetlenebb, biztonságosabb érzést nyújtó, Spirituális Szadhánát gyakorló Ásram tagjai lenni!

Ami legalább annyira komoly, mint ez az egész nagy kozmikus vicc. Sose feledd, hogy Isten nem kegyetlenkedik Veled, csak yó a humorérzéke. :) Ezért kell felkészülnünk.

Óm Namá Siváy
Ajey
süti beállítások módosítása