HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

TOP HIT :-)

2009.01.12. 01:59 Ajey

 

 

BABAJI.HU


Univerzális Internet Ashram

 

TOP HIT :)

SanKranti

A Nap megkezdi északi pályáját!

Január 14-én a Nap egyik csillagjegyből a másikba megy (Sagittarius -> Capricorn), mi meg Grátzba, egy Babaji Ásramba! :) Ezt SanKranti-nak hívják, szent változásnak. Új energiaerővonalak érnek minket, amik másképp pörgetik szívünket, elménket. Gondolatainkat, érzéseinket. Meg persze atomjainkat. Sose feledd, hogy te egy kedves kis atomhalmaz vagy... :) Az Univerzumnak egy csöpp része, Te pedig Az! Mindkettő TE, és mind2 a-val kezdődik és z-re végződik! ;) Az egód vagy te, Te pedig IsTen vagy. Már megint elszálltam... :-)

 

Na akkor most megint a földről, aztán a Földről, majd a Föl-ről, svégül Föntről...


Már többen összegyűltünk itt, akik cseppet terhesnek találják a zanyagot... Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar. Túl sokan vannak, akik Nem-Tudni Akarnak, és a fejüket az Anyagba nyomják, mint valamelyik kedves kis állat... Vannak, akik rémülten látnak; és vannak, akik vakok, mint az éjszaka: hozzájuk képest az egyiptomi sötétség atomvillanás. :) A reményvesztettek is ugyanolyan rosszak... Szépen lassan elönt minket a sötétség...? Ha hagyjuk! Ne hagyjuk!!! :)

Magyar

Nemzeti

Ásramot

!!!
 

Petőfi reinkarnációja is ezt mondaná... ;-))) Én viszont, mint P.S. 2.0, inkább ezt:

Magyar - NemzetKözi Ásramot!

Sőt, inkább: Magyar-Nemzetközi-CSILLAGKÖZI Ásramot!
(még esetleg BuddhaPest, III.ker. ÓBuddha 3as6árh1 mehet elé... ;)

 TOP HIT :)


VÍRUS-t, vagy VIRTUS-t??

 

Legyen Hitetek!

Ne csak olyan hmmm... Hanem olyan Wáhhháh! :-)

Az egó nagyon sok helyzetet megtalál a félrevezetésre. A külvilág hibáztatásától kezdve a külvilág figyelmen kívül hagyásáig. Még akkor is, ha az folyamatosan rugdos, vagy ha ráül a nyakadra.

A "külvilág", ami igazából benned van, elnyom. A tested és az elméd rabszolgává tett téged. Az ebből feltámadó haragot is az ő javára fordítja. Ahimsa, ártatlanság? Baromság! Az emberek visszaélnek az erőszaknélküliséggel, és a vérük olyan lett, mint a víz.

Lássál! és ragadd meg a tudás kardját...

Pusztíts el a haragoddal minden olyan késztetést, ami az állati rangsorba terel téged, (te Barom)! :))) Számold fel a régi rossz szokásaidat, kapcsolataidat! Keresd a bölcs emberek társaságát! Akiktől brutális mennyiségben tanulhatsz!
A többieket meg tanítsad, ne hagyd, hogy elnyomjanak! Akik ebből kifolyólag leválnak rólad, azoknak le kellett válniuk. Ne légy gyér! :)

Ez a Virtus!  Ez a Legnagyobb Ütés!

 (Sri Sri Rámachandra ki Jay!!!)

TOP HIT :)

 

Karma Yóga

Mikor egyszer Christiant a Tudatosságról és a Figyelemről kérdeztük, a következőt mondta: „ A Tudatosságról, a Figyelemről, vagy a Jelenről, nem lehet beszélni. Csak megtapasztalni. Pontosabban beszélni lehet róla, de meglátod, a harmadik előadás vagy könyv után sem jutsz előbbre, csak tele lesz a hócipőd… Mert bizony, a Jelen, a teljes lényed megtapasztalásához tenned kell. Cselekedned. Amiket olvastál vagy hallottál, csak a kezdetekhez elegendőek – a mélyebb tudáshoz elengedhetetlen a személyes kontaktus - azonban ha az első lépéseket megteszed, átadhatom a többit…”

-A.J.Christian

 
2009 Call to Action
 
 

Action is everything. You have come to the earth plane to act. We are all actors. It's wrong to think that only the movie stars act. Everybody acts. If you don't act, you will have no money. Only when you act, you become real. If something becomes real, we call it an "Act". When something becomes an "Act", nobody can violate it. It's through a series of acts that the government is able to function.

 
Everyone comes to this earth plane with specific sets of karma. A gardener has a gardener's karma, and the cardiologist has karma to deal with cardiac problems. It's impossible for them to exchange their professions. Everyone is unique and has his or her own life to live. I am here on the earth plane to teach you that you don't have to suffer a mediocre life just because you came here with mediocre karma. No one except Lord Shiva has the ability to erase someone's karma. Even Brahma, the creator of the world, and Vishnu, the protector, do not have the ability to interfere with the karma of individuals. I am delighted that I am here to give a new direction for the entire human race through change of their destiny.

Once, Vashista told Lord Rama that there is no destiny except your mind. Your mind is indeed your karma. Logically speaking, if you don't have your mind, you don't have destiny. Take a coconut, transfer your old karma to it and then break it. Nothing works like a coconut. Every moment is new. Don't listen to your old mind. Make a deep commitment to unconditionally love prosperity and enlightenment."
"You are by divine law required to work. Just as the lungs, the heart, and the brain work incessantly, human beings are required to work. There is no exception to this rule. If someone elects not to work then that person is wasting his lifetime."

KAPASZKODJ!

 

TOP HIT :)

 

Sri Babaji, Shambo Sadashiva Avatar, says:

"To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless."

read the whole story >>

"I have come to give, only to give. Are you ready to receive?
I give everything but few ask for what I have really come to give."

"Whosoever comes to me with love, then I will show him/her love beyond anything imaginable"

 "Vilma asked Sri Babaji if He had meditated there as Lord Shiva Himself and her sister asked: "Is Shiv adi ( ADI - the beginning of everything, Adi Purusha, the origin of everything)?"
Sri Babaji answered: "No, Shiva is anadi (ANADI - without beginning)."

read the whole story >

"Sitting here at Haidakhan, Mahaprabhuji has control over every particle of the Creation by the power of His mere wish, by His every thought. Mahaprabhuji has control over the elements, the spiritual world - to say nothing of the world of men. He is the Creator, Sustainer and Destroyer of the world.
Not a single blade of grass can grow but that He wills it. He has incarnated in a human body for the welfare of the mankind. His sole desire is to make it possible for
the whole world to be liberated. He shall do His utmost to achieve liberation of the whole world."


"My Name is Om Namah Shivaya."

GOD is OM, and Namah Shivaya gives you the knowledge by wich you can reach Him.

 

 

- Babaji

Shiva Pancaakshari Mantra, Om namah Shivaya, is very very potent mantra. To me, it is like pure Love.
Lets take a look what Shastriji, a direct disciple of Sri Babaji has to say about this mantra:

"It is a 'mahamantra,' great mantra, a shortened and more powerful version of the mantra central to all four Vedas. It is called a beej mantra, a 'seed' mantra. The smaller and more concentrated an object, the more powerful it is. A seed contains within it all necessary power to create a mighty forest tree, and so, by comparison, it is much more powerful than the tree.

So it is with 'Om Namaha Shivaya' it is the beej, seed, of the longer version, and thus is a very, very potent mantra."

ÓM NAMÁ SIVÁYA

Az Óm Namá Siváy egy felfelé irányuló Energia-Spirál, ami összeköti az Anyagot az Univerzummal. Ez a Spirál a Gerincoszlopodnak felel meg. Az ad Tartást a Testnek, Információt az Idegrendszernek és Energiát az Elmének. Az egyik vége a Földbe nyúló Gyökered, a közepe a Szíved és a teteje a Koronád. (Sokan a gyökeret hiszik a teremtés koronájának, ezért az emberiség fejjel lefelé lóg bele az anyagba... Harmadixemmel nézve ez felettébb vicces, de inkább csúnya látvány! :)

Az ÓM Maga Az Egyetlen Oszthatatlan Teljesség, A Valódi Atom. A félvalódi atom nevével ellentétben valójában osztható, tudósaink Istennellentétben tévedékenyek. Mégis remek analógiái a Teremtőnek, az atom pedig az ÓM-nak: a Koncentrált Középpont Körül Kering a Környezet. Síva-Shakti Táncol. Nyílhegy-Vad Egyesül. Megfigyelő-Megfigyelt Megfigyelés. Nyugalom-Aktivitás Azonossága. Koncentráció-Munka Valósága. Mantra-Karma Yógája.

Az ÓM Igazságát egy embernek nehéz megvalósítani: az Egyén a Társadalommal nehezen jön ki.

Még az ÓM-ot analogizáló félisteneknek sem könnyű: a Csillag körül a Bolygók néha letérnek pályájukról, kijönnek a sodrukból, néha ütköznek.

Csillagok hűlnek ki, robbannak fel, vagy roskadnak feketelyukként magukba szívva a körülöttük lévőket... Főleg nem örökéletűek.

Szóval a Tökéletes Örökmozgó perpét-ÓM-obilét nehéz megvalósítani! Még Einsteinnek sem sikerült, csak Buddhának.


Ezért nem elég csak az ÓM-ra koncentrálni, vagy csurgó nyállal a csillagokat nézni! Tudás alapú Tett kell, ami felvezet Rá... Spirális pályán! Szerpentinen! (Serpent=Kígyó=Kundalíni ;) Páros lábbal a földön állni, majd elindulni a nehézségekben, úszni a problémákban, izzani a munkában, végül levegőbe kapva felreppenni a Semmibe! :-)

"Én Vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

Ez a KarmaYógaÓmNamaSiváya! :)

 

 

 

TOP HIT :)

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA


"Én vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

A NAMÁ SIVÁYA az ÓM, mint Teljesség "kinagyítása", kiáradása:

Ó
M

 

FÖLD, a súlyos szilárdság, amit taposunk

N
A

 

VÍZ, amiben lubickolunk

म:

M
Á

 

TŰZ, ami éltet, éget és átalakít téged

 

S
Í

 

LEVEGŐ, szabadság, ami után kapkodunk

वा

V
Á

 

ŰR, ami teret ad mindEnnek

Y
A

Ez a teremtés hangja és képlete, minden ebből jön: például szanszkritül a Szél: VÁYU.

A SanSkrit az Istenek nyelve: energia alapú. Az Energia pedig az ÓM. Nem csak én, hanem a motor is ezt mondja...

ÓM = A-U-M: Alakítás-Utazás-Múlás, Teremtés-Fenntartás-Pusztítás, azaz Brahma-Vishnu-Síva

Mégegy érdekesség: ez a szöveg is ilyen spirálisan íródott!

 

Nem magamtól, hanem az ÓMNAMÁSIVÁYÁ-tól. A nehéztől a könnyű felé: összekötve a Lehetőséget és a Konkrétat. A megfigyelőt és a megfigyeltet. Ez a megfigyelés maga. Az ÓMNAMÁSIVÁYA...

Újra és újra, a sokféleségből spirálisan az egyféleség felé utazva...

Ahol ki van írva a TOP HIT, az a spirál egy fordulópontYa:
ómnamásiváYA és az ÓMnamásiváya között: ...vayA U Mna...

A spirál végén pedig már Konkrétan van ott az ÓM NAMÁ SIVÁYA!...

Mindig a Föld középpontjából kiindulva (mocsár alja), az egyre könnyebb elemeken át, fel az Éterbe! Páros lábbal a földön Állva megfigyelve és Munkálva, élve, egyre könnyebbé Téve az életet, szállva, végül teljesen eggyé Válva rájössz, a Földön állva a Mennyországra.


Na így lesz a meséből valóság, és a valóságból mese... :)

Ezt én nem direkt csinálom, csak látom, hogy így alakul. És mi az ami alakít?? Az ÓM NAMÁ SIVÁY, és az, ami láttat? Az ÓM NAMÁ SIVÁY. És mi az, amit látok? Az ÓM NAMÁ SIVÁY.

YA, megint elszálltam... :)

Ezt csináljátok utánam. ;)

 

TOP HIT :)

 

Hát ezek voltak a legutóbbi szatszanga-rezgések, én érzem azért, hogy egyre inkább rezeg! ;) De ne zizzenjetek, csak Pattogjatok, mint Labda a Gödörből, hogy a VilágVégére is érte megy a Nagy Játékos :) azaz "Maha Playfool"... vagy Maga Maha Maya!!! :-)

Tudtátok, hogy a Föld Labda alakú? :-)
(Csaxomorú, mert nem játszik vele senki...:)

Építsünk már rajta legalább egy Homokvárat...! :)
Ti hogy látjátok??

Egyáltalán nem, vagy
csak rémülten-tétlen?
Esetleg tettlegesen??

Legyen Neked is 2012-kompatibilis házad és hazád! ;)

LEGYEN HITETEK! :)

RAJTA,
KOMMENTEZZETEK!!! >>>

 

Meditáció és Karma Yóga ;)

 - Drága Istenanya, épp egy ilyen ásramban szeretnélek elérni Téged! :-)
 - Oké, Dolgozz Értem! :-)

TOP HIT :)

 

  FIGYU!   Véletlenek NEM léteznek! Ha Te az alábbi keresőkifejezésekkel idetaláltál, vedd ezt kérlek készpénz-jelnek (perszecsaxeretetsíkonértelmezve), és sürgősen vedd fel velem a szupravezető-kontaktot, ne csak a lelki, hanem a fizikai síkon is, hátha elronthatjuk az egészet...:

  "Idegen látogatók" keresőkifejezései >

a.j.krisztián      +yogananda+idézet     Máya+keresztje+hindu     babaji's+kriya+yoga     Tryambakam+Mantra        babaji      Babadzsi     om+bhur+bhuva+swaha     omnamasivay.blog.hu     univerzális+orgazmus     babaji+mahavatar     A+varázskastély+jelszó     Angyali+üzenet:+DIMENZIÓVÁLTÁS     egy+jógi+önéletrajza   
Sivaya+     mantrázás     muktananda+könyv     mantra+hasznalata     swaha     mahakranti     paramahamsza+jogananda     west+coast+east+coast     herakhan+baba    dattatreya     A+J+KRISZTIÁN     Daniel+Pinchbeck     HİNDUVAL+NEDİR     a.j.+krisztián     2012,+szentek     zolcseg+magok   

<- jó, ez uccsó mondjuk nem számít! ;)))
(-: és lehet, hogy pont most szűrtelek ki Téged... ;-)

Ha pedig Veled taliztam a Kairo Music Pub-ban, kérlek írj ide: krisnaloka@gmail.com! :-)))


Passzív infószívóknak:

www.sribabaji.org
http://babaji.net
www.arunachala.hu


A tettek embereinek:

BABAJI.HU

ÉPÍTS VELÜNK ONLINE ASHRAMOT!!! :-)

 

babajicalling.com
Nina Hagen
onvalo.blog.hu

 

52 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr43872076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.18. 17:31:10

Ya, és 2009 valóban a kihívás éve lesz, Yeee! :)))

Jól is éreztem, utána is néztem: a Tibetiek, Kínaiak és Japánok a Földi-Tehén évével azonosították. A tehén a jele a jólétnek, ami bátorságon és kemény munkán alapul. Kemény, eltökélt, kitartó, türelemmel motivált, fókuszált, őszinte, nyílt, eredeti és valódi Munka.

A Hindu meglátás pedig: Szaturnusz Barátunk belelendült egy olyan kozmikus konstellációba, ahol idén szánt szándékkal töri meg a gyengéket, és erősíti a Hiteket. A Szaturnusz a Sötét Energia: Káli Istennő és Batukáya Barátunk Égi Teste. Ez a Szent Erő gördít akadályokat és kihívásokat az életünkbe. Ő teszteli az egónkat balsors idején, vagy jutalmaz minket jósorssal. Fekete és Fehér egyszerre! Ő az Idő...

Szeptemberig mindent belead! Úgyhogy végezzük munkánkat a lehető legegyenesebben, a legegyszerűbben, átéléssel és szeretettel! Megingathatatlan Hit, Stabilitás és Nyugodt Erő lesz a jutalma. A másik véglet pedig a pusztulás ugye...

OM Bam Batukáya ápaduddháranáy kuru kuru batukáya
Bam Om Namah Shiváya!

Ébredjünk Kellemes Világvégére! ;)

Egy közös 'atomvédő' Ásramban... ;)

Írj Kommentet, ne légy Strucc!!! ;->>>

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.27. 01:15:56


Emberek! Hogy lehettek ennyire Birkák?? :)))

Ezt már 50-en elolvastátok, mégsem válaszoltok?

aafonya 2009.01.28. 22:57:37

Beeeeee

szépen megkonstruált zsír tan ez. de mivolt a kérdés?

a mi kis nagycsaládunk szívecsücske asramja készülőben van már nópara. mielőtt valami materializálódik azelőtt megjelenik mint vágy, majd az elmében teremtődik meg finom formában ugyebár e. nos szerintem a mi kis asRaam-unk már a második termelési fázisban van. már csak megfelelő hely és idő kell neki hogy előbújjon.

tápióbicske mellett néztem: 7000m2-es telekkel rendelkező tanya 5milla magyar huf. nemsok. vagy lehet kivárásra játszani, megvárni míg a nagyokos nemzetek szétháborúzzák egymás agyát és akkor megvenni se kell mert az egész föld szabad pálya:)

addig pedig csiszolódjunk, átlátszódjunk, jobbulódjunk hogy a nagy közös dharmasramot már egyből Cél-szerűen tudjuk használni!

love-truth-simply city

hari om narayana, tam aham bhadzsámi

egyebet nemtudokelmondani kérem kapcsolja ki (elméjét)

nó manasz = nó panasz :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.29. 00:04:14


Nakéééreeeeeem, ezigazi NO-TAMASZ!!! :))))))))))

Yeaaaaa!!! Tudoménhogynemszabadörülniiiiiiiiiiiii :))))))))) Mindenapróóószarnaaaaak!!!!! :))))))))))

Éljeeeeeen! Édesyóisteneeeeem!!! Vigyéééélhazaaaaaa! :))))

ÓóóómmmNamááááSssssivááááYéééaaaa!!! :)))))

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.29. 00:26:59

Isten Nevében szarrá dolgozom magamat az idééén!!! :-) Már így is vonzom a pénzt és minden vagyonomat erre ááááldozooom :)))))))))))

IstenengemúccsegéyyenÓmNamaSssiváááyéééa!!! :-)

GAURI SHANKAR / PITAM ASHRAMA

Yöyyön el a Te országod: Szakadjon le az Ég erre a Földre!!! :)))

Ő az összes Buddhájával és Megváltójával Egyetemben! :)

Hari ÓmNamáSiváyAum!!! :-)

aafonya 2009.01.29. 09:28:14

óóóódejó édesIshwarám, na így kell kérem örülni!!!:D
hazamegyünk jeaaa, ki tart velünk??? (csak nehogy elb@sszuk így a végén... de szerintem nem fogjuk, már jókvagyunk!) akkora partit csapunk a Vauikunthákon hogy a három világ beleremeg:DDD

úderaknék ide képet de nemlehet. na akkor egy link, egyik kedvenc képem, csoportkép rólunk (ott integetek balhátul!):

www.krishnamedia.org/ImageFolio4_files/gallery/New_Krishna_Gallery/TA0017.jpg

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.31. 20:27:38

@aafonya:

Nagyon tetszik a csopikép!!! :)))

Szerintem nem ronthatjuk el.. az örök bulit mexervezi rajtuk keresztül a Yóisten! :) Ha mi hagyjuk... A mi szerepünkcsakKarmaYógával Őrátapadni! Csak Érte tevékenykedjünk, hogy az áldozat legyen VISNUNAK! :-)

Akkor Ígérete szerint megadja nekünk a fenti kép egy Valódi megfelelőjét:

picasaweb.google.com/lh/photo/-WIuloEu8VXPj0NDi-Tmrw?feat=directlink

Isten Áldása azokon, akik Tűzbe mernek menni Érte!

"You should not be afraid of being
burned by fire or drowned by water. If you are brave and Courageous, nothing
will harm you, not even the atomic bomb. You must be fearless for yourself and
for all humanity. Humanity is making a grave mistake by misusing nonviolence.

I want a world of brave and courageous people. Indeed, those who work hard
and are agnostics are more acceptable, for a time,

than lazy spiritual hypocrites!"
-BabaJee

Kinek inge, vegye csak magára.

Óm Namá Siváya! ;-)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.01. 22:09:33

@ck: Óm Namá Siváy,
Drága CéKá :-)

Bizonyára Isten Hozott :))

Nagyon jó!!! :)

Tisztellek becsüllek, hogy megérint a rezgés!! Ez jelent valamit... :-)

Engem is nagyon is szíven üt. Egy csapásra megvált: összezavar, felkavar és felráz!

Az érző mosógép intenzíven forgatja és pörgeti a szívcsakránkat... :)

Nektár árad ki belőle, a Lélek Vére... :)) A neve Élet, jobb, mint a bor!

Óm Namá Siváya címe :)

Te hogy érzed?? :)
Kérlek légy bátor, hogy írd meg!
Őszintén.

Jutalmad még 3 kedves kis Babajidézet (:

A..) OM: "I am nobody and nothing. This body has no meaning. I am only a mirror in
which you can perceive yourself. I am like fire: don't stay too far away or you
will not get the warmth. But don't get too near or you may burn yourself. Learn
the right distance."

.U.) NAMA: "To devotees I give Abhaya Dhan, the blessings of my protection, by which you
will always be protected. So you should be fearless. I am responsible for you and
your liberation. My protection never abandons you, not even for a second !"

..M) SIVAY: “This Om Namah Shivaya is like nectar; feed everyone with this nectar. Sri
Mahaprabhuji wishes that all words would disappear from this world, except for
three - Om Namah Shivaya. This is the original mantra. When Primordial
Energy first appeared, the first mantra that She uttered from Her holy mouth was

Om Namah Shivaya.”

ck 2009.02.02. 20:32:08

@Ajey:
ez tetszik, komoly az energia. nevetnem kell tőled. bár egy kicsit sok a pörgés, nem gondolod? vagy te sem ilyen intenzitssal nyomod egész nap, csak itt adod le?
nem titkolom...ettől nyugisabban nyomom az életet úgy általában.

tegnap, ha jól emlékszem, ugyanis a memorim vicces, hol ilyen hol olyan, na mindegy... szóval ide keveredtem, és magamat láttam... évekkel ezelött. volt egy kis időutazásom és ezt köszönöm.

nem tudok most mit írni, nem tudok adni... viszont béfogadni annál inkább.

dehát megszólítottál, így írtam neked egy kis semmit.

legközelebb leírom hogy érzem...

amúgy,jók az idézetek...szeretem a betűket... a szándék is körül ölel... de... na...szóval nem megy az angol. óhhh.

köszönöm, finom volt!

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.03. 04:43:53

@ck: Szívesen. KöszIgazad van, cseppet radzsaszos vagyok, dehát amilyen az ember természete, épp olyan a hite is. :)))

A kedvedért most tükörsimára meditáltam magam, és ezalatt így ma már mindent elértem, nincs is több teendő a számomra :) De mégis, kedves ck, ha én nem pörögnék, romba dőlnének a világok... :)

(...mondja Krsna :)

Ez történik épp a mai Vilivel... és én vagyok a Te égbe kiáltó jeled! ;)

Akkor inkább mesélek Neked hibiri-hindi-hibrid-huncsiül (:
(hamár ien kedvesen befogadó vagy :)

Mikor Krsna látta, hogy az első három teremtménye tétlenül élvezi az uncsiverzumot, dühével megteremtette a Rudrákat. Ő(k) viszont futótűzként tombolt végig az univerzumon. Aztán rászólt, hogy nyugi, mert így mindent csak elpusztítasz, és ekkor menten mexelídült, éssSívávávált... :)

Köszi, hogy szóltál ;) Vendég=Isten. :)

Káli meg lekaszabolta azoanegósokkfejét, mint én. Aztán meg már nem is maradt más hátra, csak a Síváé, aki erre viszont álmodott inkább egy nyugisabb asszonyt magának...
...a zAranykort.

De azért ne légy túl nyugis! :-)

csak legbelül... ;)

ViváLaMahaKranti,
Ómennamássiváya ;-)

...Náráááya na hogy mienhüyevagyokma?! :)
most +int meditálhatok...
stresszes élet :)
belekerültem 1 közel végtelen mátrixciklusba... :)
még ma .net állásinterjóga :)))

szorítsatok,
ÓmNamáSiváya :-)

ck 2009.02.03. 07:29:10

@Ajey: nahát! érdemes volt felkelés után és távozás elött beugrani. komolyan megnevettetsz. jól írtam? korán van még. mindegy.
megihlettelek? nagyszerű!!! tegnap miután leléptem innen, nekem is kedvem támadt hozzá,aztán inkább a fürdőben tisztultam.
el sem hiszem! égbe kiáltó jel? szerintem mosolyogni fogok egész nap. vagyis inkább vigyorogni. mosoly az van szinte mindig. mint a nyugi. persze teszem a dolgom, jövök na meg megyek.
úgy tapasztaltam, a nyugalomnál nem sok minden fontosabb az életemben. de...hogy a tiédben így van é, nem tudom. ahogy írod, legyen hited szerint. amúgyis úgy van.
tényleg vicces az egész. persze nem csodálkozom, évek óta mosolygok, mint írtam. de te... komoly vagy.
ugyan így pörögtem. a sok felismerés, a sok kezeletlen energia... azta miket éltem meg! nem bánom, jó itt lenni.

szorítok neked! amúgy is túl laza vagyok. lehet ezért kerültél a képbe?

micsoda világ!

óh! mennem kell...

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.03. 18:31:22

@ck: Drááága Céékla! :)

"Komoly vagyok?", de kinevetsz.. :)) így van ez yól :)
...az ellentétek vonzzák 1mást, bár igaz, hogy a hasonlóságok is... :) és ennek még az ellenkezője is igaz! :)) nem? de...

Az Élet 1 nagy vicc! :)))

Sok részigazság van, meg igaz részegség is, de amivel Neked Én itt szolgál6ok, az Egy:

Inspiráló Információ :)

E = ÓmNamáSiváya... :)

Megoldás.

Némi dzsúzzal, hogy jobban csússzon... :)

Net-alapú papíron is levezetem, csak Neked (:
sites.google.com/site/babajihu

Ide szeretnék egy tökéletes bizonyítást, egy Titanictörött-szigetet a legkőkeményebben süllyedő materialistáxámára is... :)
Megoldást, lehetőséget és gyakorlóhelyet a megvilágosodásra.

Óm Namá Siváya :-)

Ez az én kis szent melléxerepem:
minél színesebben rezgetlek, annál szebben hangolódom általad is... Szívesebben penget raytunk a Yóisten! ;)

Ne legyél túl laza, mert akkor nem szólsz és nem lehet rajtad játszani.. :) Én meg ne legyek túlfeszített, mert akkor elpattanok, és nem lehet rajtam játszani... :)

Megengeded, hogy összehangolódjunk?? :-)

Óóómmm... :)

ck 2009.02.03. 21:04:57

@Ajey:
de jó!
nem mondom,hogy meglepő, tapasztaltam már korábban is, de leszoktam róla. vagyis elhagytam és csak ritkán nézek felé. igazából ő szokott bekopogni és olyankor felé fordulok. mindegy.
most összefutottunk és újra érzem. finom az energia, köszönöm. ahogy olvasom simán árad, aztán a végén egy nagy lökés. ügyes!
jó a megoldás, csak már írtam neked korábban,a memorim játékos nagyon. szóval persze,hogy ezt is elfeledtem. de élvezem,hogy egy-egyre többször is rá tudok csodálkozni. jééé! egyrészt jó,hogy rájöttem, másrészt ez az,amit elfeledtem.
neked jó a memorid? gondolom, hiszen plusz-mínuszban vagyunk.
mi hajt ennyire? bár azt is kérdezhetném -magamtól-
clara,téged mi gátolol?
olvasgattam néhány sort tőled, nem újak max annyi,hogy ezek a te élményeid. azt hittem az enyémek. vagy az ua? óh, kezdek meghülyülni, megyek megtisztulok.
azért az érdekelne, valahol azt írtad, félig megvilágosodott. szerinted tényleg van ilyen? csak azért kérdem, mert szerintem ez hülyén hangzik. vagy megvilágosodott vagy nem.
olyan vagy,mint egy gyermek...

ck 2009.02.04. 09:19:04

"Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar."

te tényleg hiszel ebben? szerintem mindenkivel pontosan az történik, amit akart. az,hogy a jelenben újra elfordul egy kis ismétlésért, újra materialistább lesz,nos ez így szerintem értelmetlen. amelyik utat járja,az az övé. elég kemény előzménye van annak,hogy többször és még többször próbál emelkedni és mégis újra és újra a popsira pottyan. ez szerintem szép. tanul. ezért van itt. az,hogy materialistaként kell haladnia, az sem baj.
neked tudnod kell! sokan ébredeznek. majd ők átrezegtetik az alacsonyabb szinten lévőket is. minél magasabban, minél többen lesznek.
ami most van, látványos átalakulás. legtöbben tragédiaként élik meg a történéseket. persze, hiszen az anyag eltakarja előlük a mindent.
szerintem igenis, aki akar, az képes haladni, nem elveszni. ugyanis nincs is elveszés. nincs ilyen. de értem mit akarsz írni.
igenis vannak, akik a nagyváros sűrűjében is képesek haladni felfelé. sokkal gazdagabb akadályokban,mint fent a hegyen egyedül egy fa árnyékában, de lesz ezért kompenzálás.
ahol vagy a jelenben,ott kell lenni. ott kell létezni.
szóval, sok meló van és ehhez az elsőnek nagy munkát kell végezni, mondjuk a város közepén őrizni hitét, miközben követi a kivetített társadalom szabályait. látszólag ellentmondásos cselekedetek kell véghez vinnie.
szóval. csak azt akartam írni.
aki elvész,annak az a sorsa.
és. senki nem vész el.

ezenkívül, neked tudnod kell...vannak tapasztalások, felismerések,melyek után már egyáltalán nem vagy képes ugyanazt tenni,mint korábban. eltűnik az a világ,melyben éltél és nem tudod,mert nem akarad többé újra teremteni.
addig körzöl, míg össze nem futsz a felismeréssel. na, aztán emelkedhetsz, spirálban.

igazából csak a leírt betűk, kimondott szavak, elindult gondolatok erejét pengetem.

örülök neked!
köszönöm.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.05. 17:03:48

@ck: Drága Clara! :)

Már régóta szeretnék válaszolni Neked, de bocsánat, soha nem adódik egy félórányi jól elmélyült percem. :) Pedig méltó választ(?) szeretnék adni erre a gyönyörűen letisztult nézetedre... Nem akarok felszíneset. :)

Bár ezzel asszem már meg is válaszoltam egy városi hatást. Mindenképp a folyómeder mélyén kell maradnunk, ahol szinte áll a víz.

Jövök majd egy szebb válasszal...
Szerintem ez még nem volt túl mély Hozzád. :)

Köszi!!!

ck 2009.02.05. 21:31:26

hm... a válaszok bent vannak. most, hogy te is előkerültél segítesz, vagyis egyszerűen alakítasz. hm...
értem, hogy nehéz ugrani,váltani. képzeld, egyre inkább élem,hogy nem is. csak, ha túl akarom, vagyis egósan bonyolítva válik nehézzé az egész.
ha beégnek a szavak, vagyis inkább, ha letisztul és fénylik, akkor már nincs min fenn akadni.
persze még nem tudok repülni, szóval néha elveszek egy-egy pillanatra, ami másnak napokat jelent, de ez így van rendjén.
még több gondolatodat átfutottam.
hm...ügyes.
még 1x köszi, hogy összegyűjtötted azt, amit. jó szemezgetni. ja, azt lehet már nem is te gyűjtötted össze? bocs. tudod, a memorim. szelektálok, nem akarom terhelni fölös adatokkal az agyamat. várj... szétnézek a raktárban... szóval, jól nyomom, hogy ez a te blogod és van egy olyan oldal, ahol a sok fórumos valamik vannak, és olvashatok még mást? ja és persze újra összefutottam durgá-val! nagyon köszi érte! nem is értem őt hogyan feledtem. szóval azt az oldalt is neked kell köszönnöm? istenem! ez a memori.
miközben tudom, hogy minden egy... na mindegy.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.06. 18:51:25

szia :) majd meghalok a vágytól, de még mindig nem tudok írni :)) ez az egész 1 nagy vicc :)))

igen. a válaszok bent vannak... csak mi meg kint. rohangálunk. és mi az, ami bevisz?? ;)

1-et mondj... :)

óm namá siváya

ck 2009.02.06. 21:49:14

1

na ne viccelj mrr! kint vagyunk? hol kint? ja! értem már! de azt is,hogy ugyanaz van kint, mint bent. tehát, ha mi kint vagyunk,akkor bent is mi vagyunk. nem? válts tudatállapotot! keresd meg a kapcsolót!
de lehetek egy kicsit komolyabb is. húú, de nehéz! annyira laza vagyok. mint mindig. hilfe!!
beszarás! beköltöztem ide, és lassan ki is lakoltatlak? marha jó! na ez az igazi vicc!
jól írod! a vágyok ilyen kis gyilkosak. neked a vágytalanság az nem út? úgy értem, nem járható út? vagyis inkább, arra nem mennél?
minek is kérdezek? egyrészt rohangálsz egy másik világban, másrészt nem is vagy... úgy értem, minden egy... szóval, mindegy.

ck 2009.02.06. 22:01:19

nahát! mikor legutóbb itt jártam, eljutottam maharsihoz. ezért is jöttem megint. dehát, most nincs ott, ahol... azt hittem, hogy ott van. nahát! csak emlékeznék, hogy akkor ki ajánlotta...hol találtam rá? komolyan mondom... a legviccesebb társam ez a memori... mindig van valami tréfája. na,megyek... megkeresem maharsit. tsá!

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 00:54:29

na látod. nem is tudjuk, hol vagyunk, meg mit csinálunk. kint/bent? jól, vagy rosszul... ami 1ik nap jó, másik nap rossz. keresgélünk és rohangálunk a gondolatokban. amikben totálisan nem bízhatunk meg. vagy te megbízol? a gondolataidban? a memóriádban?

egyik mesterben? másik mesterben? akkor is, ha egymással ellentétesek? vagy ha magukkal is ellentétesek?

sok beszédnek sok az alja... :)

az agyunk a bolondját járatja velünk! mindenkor.

elme nélkül lenni, meditálni ma már nem lehet.

azok az emberek, akik elértek valamit, napi 10 órát meditáltak legeslegalább. a legnagyobb mélységekben és magasságokban.

akkor szerinted? :)

megoldás?

mi esélyünk van? :) csorgatni a nyálunkat az ezóra? :) sok olvasásnak sok az alja.

nem, elsősorban küzdeni kell. radikálisan.

erről szól a MahaBharata, a Ramayana, a Buddha, a Biblia és az EmberTragédiája... :)

Szent Küzdelem.

a saját tudatlanságunk és az elménk ellen.

hogyan? így:

1
"Legyen hited! Az Úr Nevének ismétlése nem az első, hanem az utolsó felvonása a spirituális fejlődésnek. Amikor oroszlánok lépnek az erdőbe, a többi állatok elmenekülnek. Hasonlóan, minden gonosz gondolat eltűnik az Úr Nevének ismétlésével. Az Úr Nevének ismétlése meghozza neked a jó emberek társaságát, és szentek közelében leszel. Áldottak azon kevesek, akik elhagyják a világ királyságát az Úr Nevéért. Az ilyen hívő mindig az Én szívemben lakik. Az anyaméhben megfogadtad, hogy nem fogsz megkötődni; de amint kijöttél, begabalyodtál. Hagyd el a ragaszkodást! Az elméd a bolondját járatja veled! Ezért rohansz az élvezetek után! Minden világi dolog - beleértve a felszabadulás iránti vágyat is - akadályok, amikhez odakötődsz. Ha isteni békét akarsz, hagyd el a tudatlan karmád!"
-Babaji végkövetkeztetése

"Adj fel a vallás minden változatával és hódolj meg egyedül Énelőttem. Gondolj mindig Rám, légy az Én hívem!"
-Krsna végkövetkeztetése

"ÓM NAMÁ SIVÁYA! < csak így lehet bejutni."
-AJay végkövetkeztetése :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 01:21:44

de Kedves CK :)
ez az Igazság, ettől mi még beszélgethetünk... :))

élőbben is, ha gondolod,
hogy Egyszerűen még a csendet is élvezhessük ;)

na mit szólsz? :)

Szeretettel,
O-N-S ;)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 01:57:37

...végülis emberek vagyunk ;)

Maharshi baráti kör: www.arunachala.hu
Xaby jóvoltából

kellemes olvasást... :)

ck 2009.02.07. 08:33:02

köszönöm... megtaláltam tegnap. most is onnan jövök. igen! gondoltam a baráti körre, de ma már nagyon mást teszek... ma van a családi kör napja. havi 1x van ez is. szóval,legközelebb csendelhetünk egyet, ha te is arra jársz.

ck 2009.02.07. 09:19:16

1...igen,ez lemaradt tegnap...ua erre gondoltam.

istenem... ez a radikális izé...karcolja a szívemet. nagyon nagy harcos voltam... nem ismertem lehetetlent. aztán hittem képes vagyok bármire,amit akarok. ugyanis azt tapasztaltam,eleve többre vagyok képes,mint bárki...szóval,egy igazán felszopott egó voltam... aztán,keményen megtanultam...

semmi,de tényleg semmi nem vezethet oda,ahova a szeretet, a nyugalom,a bölcsesség együtt elvisz...

lehet nagyon megsérültem akkor... igen... nem tagadom... megsérültem.

megsérült az egó... fel kellett ismernie... mennyire szánalmas.... fel kellett ismernie... mit tett,mint nem tett... és mit nem tehet már...

nagyot zuhantam...már éppen a szárnyakat akartam növeszteni...és újra kellett kezdenem mindent.
még le sem tudom írni... csöpögős önsajnálat lenne... erről lehet csak írni...

ilyen az elme, az egó, az ember.

közben tudom, sem te ezzel az oldallal... sem a baráti kör... sem pedig senki más...áhh...
erős vagyok... és nyomom a nyugit...ez az egyetlen, ami számít... és nem eresztem... és persze a szeretet, ami néha még elillan... a mosollyal együtt.
azt sem tudom most miért erről írok... na,mindegy.

ja,arról akartam írni... tudom,hogy nagyvárosi,hétköznapi szerepben egészen más... mint kint a hegyen... egyedül. évekig éltem így... az alap volt,hogy egész nap 1-2 szónál többet nem beszéltem... volt hogy egész héten nem szólaltam meg... csak 1 emberrel tartottam a kontaktot... és fingom nem volt arról,mit ökörködnek azok, akik most körbe vesznek... nem létezett ez a világ számomra... de történt az a valami...és hirtelen egyedül a mély vízben voltam....
szocializálódni... stb. és már nem bánom... na itt legyen az, ami ott... ez az igazi kihívás... na itt lehet nagyot fejlődni... sokat gyakoroltam, tanultam... most nyomom a sűrűjében... és ez így van jól.

hm... pont ez az,amiért nem írok azóta... döbbenet. köszönöm neked.rájöttem...
amit nem értettem. miért? miért nem vagyok képes írni? akkor szoktam rá,hogy feljárjak a netre és forumokat boldogítsak... és kiéljem a mániámat... garfót... a drágát. és tessék. most jöttem rá, hogy miért nem írok azóta. mert nevetségesnek tartom. hiszen miután leírtam,már nincs is... az a múlt... amit nem akarok őrizni, mert fájt... mert vissza akartam hozni... az életemet... a hegyeket... a csendet... a szamurájt... és nem akartam a nagyvárost, az embereket, a tekinteteket... a pénzt...semmit nem akaratm innen. és cseréltem...miközben szenvedtem. le kellett jönnöm a hegyről... mert el kell végeznem itt a feladatomat... ami az adott pillanatban van...
és közben állandóan ezek a déjá vu-k...
szóval, megtanultam már,hogyan éljek itt... és meg is értettem... miért... csak, ezt az írás izét nem vágtam. és most hirtelen rájöttem...
azta... értesz abból valamit amit ide... sírtam?

hogyne értenéd...

azta...visszajárt kísérteni...aki meghalt... miközben kezdett tanulni járni, az új...
húúú...ezt most hagyom is.

lehet ideje nem ide dobálnom magam... hagyni fejlődni benneteket...akik erre jártok.

na...mind 1

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 12:47:35

Ó, nem, ez nagyszerű!!! :-)))

Ilyen élő rég volt már ez az oldal.. :) Örülök a 'problémádnak', bár nem is értem, mit is neveznek az emberek problémának... A lépcsőfokot? Vagy azt már falnak nevezzük? :) Én nagyon szeretem a falakat, olyan jók... egy darabig :))

"Ha te békében vagy, én is békében vagyok. Ha bajba jutottál, én is bajban vagyok. Ha problémád van, nekem is problémám van.

Mindig is lesznek dombok és hegyek, amikre fel kell kapaszkodni az Istenhez vezető úton. Ne zavarjon meg, mikor leomlik a hegy. Az a hegy dolga, hogy leomoljon, és az a dolga a katonának, hogy megmozgassa a hegyet.

Mindenben harmóniát kell keresned, amit csak teszel. Én harmónia vagyok. Köszönöm, hogy szerettek." -Babaji

Nagyon jó ez a hegyes sztori :) azt hiszem, neked is van mit mesélned az embereknek.. szóval írkálj!

Csaxerintem az a 'baj' :) hogy nem is az írkálással van gond, hanem a túl sok olvasással.

Amikor meg kint vannak az emberek a helyzetben, elvéreznek egész egyszerűen.

Mert felejtenek. Késő ma már olvasgatni, cselekedni kell!

Ne is mondd ezt a kísértetesdit, épp ma álmodtam egy brutálisat (: A kísértet egy wc-kagylóban lakott, engem meg odahívtak. Fizikailag érezhetően borsózott a hátam és féltem nagyon, mert kapcsolatot teremtettem a kísértettel :))

És nem fogod elhinni, mi mentett meg? Az Óm Namá Siváya. Eszembe jutott álmomban. Magától megfogott és megmentett. Úgy ébredtem fel, hogy még mindig mondogattam gondolatban.

Remélem, halálomkor is ez jut eszembe rögtön. Nem a sok ezotéria :) Én Istenhez készülök, nem az ezo-birodalomba...

A Város az álom a hegy és a kísértet.

Tedd a dolgod, és legyél katona! :)

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 13:06:39

És találkozzunk élőben. És fogjunk össze :) mert az Egységben hatalmas energia van. A Kétségben semmi..

Gyere, nagyon színpatikus az elhivatottságod! Építsünk a tapasztalatainkból Ásramot... Ne magunknak, Istennek! Mi a háttérbe szorulunk, és előjön az Élet.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 13:16:37

Ne vágyak nélkül éljünk, hanem Isten vágya szerint. Az Ez. :)

ck 2009.02.07. 14:30:57

óh... probléma? hol? így írtam volna? nem hiszem...bocs,lusta vagyok visszaolvasni magamat. nincs probléma... csak az életről írtam... amit megélek.
hát... azóta is szétmenve a fejem...miközben mindjárt családias közegben leszek. azta... rajtam lesznek ezerrel... hogy mi bajom lehet. hm... bajom? hiszen végre rájöttem valamire, ami nagyon titokzatos volt... és fontos.
szóval, rám fér egy mély alvás...egy kis regenerálódás. rendezni kell az energiákat. ezért is vagyok most is. meg is lepett...hogy erre jártál.
éppen átnéztem a leveleket... az édes kis mini tanfolyamokat... a huszti sanyi jóvoltából... óh... az is te vagy? nem emlékszem a részletekre... mind1...
szóval megláttam, hogy szórtál ide egy kis magot... köszönöm.
igen... évekkel ezelött már egyszer megfogalmazódott bennem... azt szeretném elérni,hogy ne olvassak többet...
és igazából...már csak azért olvasok,hogy emlékezzek... ebben a nagy forgatagban néha kapaszkodjam...
olyan jó látni leírva azt, amit élek... önigazolás vagy mi.
és ja... mikor elfelejtettem írni... a könyveket sem lapozgatttam már annyira... anno egyszerre 4-5 könyvet is olvastam... egyik édes, a másik sós... a harmadik... negyedik... szóval engem többször rángattak már le a könyvekről... és láttam... tudtam, el fog jönni a cselekvés ideje... és nem bánom... erre gyúrtam... és jó ez így. már nem olvasok annyit...nyugi... csak néha jó a jó társaság...
tetszik az álmod...imádok álmodni... szinte minden reggel emlékszem egy... vagy több álomra is... szükségem van rájuk... segítenek. a többieket meg szórakoztatom velük... imádják a képtelen történeteimet. az a kedvencem,mikor már teljesen hihetetlen az egész... és álmomban azt mondom áhhh... ezt nem hiszem, ez csak álom lehet... és felébredek.

az egység ugyanott van, ahol a kétség... nem?
tapasztalataim szerint...bent kell keresnem.
nem igazán találkoztam még olyan emberrel... akivel érdemes volt többször is mélyebben kapcsolódni.
kicsit aggódom a találkozás miatt... nem sok értelmét látom. szerinted miért? bár nem tagadom...szórakoztat a humorod... és jó lenne többen lenni... mind1.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 15:49:14

zsír :)
nem Te aggódsz, szeretett CK, hanem csak az ahamkarád :) őt ne hívd ;))

még valaki? :-) srácok??

krisnaloka@gmail.com
örülök Neked! :-)

aafonya 2009.02.07. 18:40:04

Namaszté fiatalok

megszakíthatlak benneteket-e? én leszek a nevető (nevetséges?) harmadik, jó?:)

csak 1 tanács: ne mondogassuk ezeket a "ez az akadályom" "ez a fal" "ez a hibám", mert ha tápláljuk, akkor még a gondolat-kavics-akadályból is sziklafal lesz... aumen

más. mostanában, lehet hogy túlzás, de úgy érzem, hogy minden emberben ott lapul a megvilágosodás pillanata, és valahogy érzi is mindenki hogy 1 szemvillanás alatt megválhatna a világtól és annak minden szenvedésétől... ha merne. csak ott van a félelem az ismeretlentől és a kétkedés. pedig egyre jobban úgy érzem hogy ez az elengedés olyan egyszerű... de akkor mindig megjelenik az emberben a kapaszkodás a megszokott világba (ami persze csak egy nagy kamu), és a megijedés, hogy dehát akkor a testet ki irányítja majd?...
tényleg úgy érzem hogy ez a felismerés, visszaolvadás, szamádi, gnózis, megvili, akármi egyetlen pillanat lenne csak... de az egó megijed és az ember máris nem mer elmerülni a szívben, az önvalóban, az Én-ben, az aham_brahman_asmi-ben... pedig a kapcsoló megvan, az én-kapcsolója

és nem csak ez a félelem az oka a nem-felébredésnek, hanem az is, hogy, valljuk be őszintén: még 1 kicsit élvezni akarjuk ezt a MahaMaya álmot. szerintem. pedig, szomorú igazság, de ha a jó-részét meg akarjuk tapasztalni akkor a rosszat is meg kell...

mondja meg inkább Sri Rámacsandra a tutit helyettem. én ezennel satdöfakap.

..............................................

"Amikor mindenben felismerszik a végtelen tudat valósága, a káprázatnak nincs többé helye. Eltűnnek a vágyak, ami tovább fokozza a felébredést és a megvilágosodást, ez utóbbi pedig még inkább csökkenti vágyakozásainkat. A megvilágosodás jele: a belső vágyak megszűnése. Ha ez utóbbi nincs jelen, akkor a megvilágosodás még nem érkezett el, s helyette csak tudálékosság van, ami nem egyéb, mint tudatlanság. A tökéletes megvilágosodásból eredő teljes vágytalanság maga a felszabadulás. Ezt elérve minden szomorúság, fájdalom és szenvedés véget ér, noha az egyén tovább él. Az önvalóban időzőnek csak az önvaló nyújt boldogságot, annak, kiben minden vágy megszűnt, és az én-érzet is elhalt, az élet maga lesz az akaratok nélküli tökéletes tisztaság."

Sri Ram Jay Ram Jay Jay Ram

ck 2009.02.07. 20:47:52

ahamkara... na ne viccelj mrr!
azt sem tom, ki az! csak nem? hát ő az?!?! óh!
na, majd utána sasolok... hogy értsem a nyelved.

oksa... nyomhatunk egy csendet... abban jó vagyok!

ck 2009.02.07. 21:10:50

aafonya... és ki nevet a végén?

a másod-hoz annyit tudok fűzni... kötni és horgolni, hogy azta! lehet azért érzed,mert te is a kapu elött vagy? pont ott, ahol még van egy nagy hezitálás?

azt tapasztaltam...hogy minden bent dől el... és,ha te ezt látod, akkor ez van bent is... ezt vetíted ki... a saját kétségeidet.

érdekes...hogy többes számban írsz...mintha mind ugyanazt élnénk... tapasztalnánk... hm... félelmetes lenne rájönni,hogy nem így van?

aafonya 2009.02.08. 00:01:00

minden embernek saját útja és egyéni tapasztalásai vannak. többes számot csak azért használok,mert úgy érzem hogy ez az igazi népbetegség. a vergődés az egó és a maya közt, ragaszkodás hol az egyikhez, hol a másikhoz, de leginkább mind2höz.
csak egy kósza perszonál fíling volt:)
hogy ez igaz vagy nem, jó vagy rossz, félelmetes vagy sem azt ki dönti el?
egyszerűen az egész csak van, mert így one:)

ck 2009.02.08. 08:10:13

aafonya...vettem,hogy te érzed így,mert innen nézve nincs ez a tapasztalás.

a jó és a rossz...hm... majd az egó eldönti.

Netty82 2009.02.08. 19:26:26

Sziasztok!
Én most vagyok itt először, de nem utóljára:)
Nem rég találtam egy idézetet ami nagyon elgondolkodtatott:
"Ha majd kivágtuk az utolsó fát, megszennyeztük az utolsó folyót és kifogtuk az utolsó halat is, akkor majd rájövünk, hogy a pénz nem ehető..."
Szerintetek mit lehet tenni?
Mert én szeretnék tenni valamit, hogy ne ez legyen.
Tudom, hogy nem létezik jó és rossz. És lehet ez szükségszerű, de még is úgy érzem lehetne másképp is:)

aafonya 2009.02.08. 21:31:07

tökéletes a kérdés! sajnos szerintem ez a bankalapú kizsákmányoló pénzvilág már odáig fajult hogy szükségszerű egy nagy reset, ahogy az ember testében is kell a láz ha már nagy a betegség. hogy ez itt hogy fog lezajlani, haború, cunami, meteor az tökmind1.
én úgy látom hogy amit tehetünk:

1. a legfontosabb: megtanulni meghalni, mert a nagy vizsgát úgysem ússza meg senki, csak idő kérdése...

2. ez a város-alapú személytelen világ szerintem nem müxik. egy jól működő társadalom olyan mint egy nagy család: mindenki ismer és szeret mindenkit. max 20-30-50 ember egy kis faluközösségben, önfenntartóan, szinkronban a természettel és a sanatana dharmával. sok ilyet kis asramot kell majd felépítenünk.

3. a legnagyobb dolog amit addigis tehetnénk talán az, ha felépítenénk egy ilyen kis asram-prototípust amivel megmutatjuk hogy ez így működik, önellátó az egész rendszer, környezetbarát és akár még a lelkifejlődést is megcélozza, nem csak a szükségtelen pénz és élvezethajhászást. ilyen kezdeményezések egyébként már vannak:
www.okofalu.info/index.php?oldal=okofalvak_listaja

4. nagyonjó találmányokat is lehetne egyébként itt hasznosítani, mert már nem szólna bele az olajkartell sem. discoveryn láttam pl. olyan házat terveztek, ami annyi napenergiát hasznosít hogy nagyonsokat, és pl nem fából vannak a belső burkolatok hanem bambuszból, mert gyorsabban nő mint a fa, 3 métert nő évente!

leültem.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.09. 17:17:56

Gratulálok! :)

Akkor küldeném ezt a számot Istennek, az ásram leendő lakóinak, és mindenkinek, aki szereti...

www.youtube.com/watch?v=18FMGc7-gsc

Tudom, hogy szörnyűnek Látszik, de azért szenvedjétek végig... megéri! ;)

Vagy mutassatok jobbat! :)

Mármint Életcélt... ;)

PHURO!!! Go Ahead!

aafonya 2009.02.09. 20:13:21

zsír vidi:) elején elbizonytalanodtam, de azér csak kialakult a végére:)

akkor én is küldenék egyet. jegy a moksához. Narayana Suktam:
www.youtube.com/watch?v=CMdXVPf_nXM
ajánlott nem füllel hanem szívvel hallgatni és figyelni a szívcsakra-aktivitást. ha nem érted, nem baj, attól még közvetlenül ott hat ahonnan ez eredetileg jött:p (na jó, ha esetleg télleg érdekel h mit jelent: www.astrojyoti.com/narayanasuktam.htm)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.10. 22:17:14

Nagyszerű, csodálatos!

Ezeket én össze is gyűjtöm ide: sites.google.com/site/babajihu/babaji

Lehet járni Bhakti-Yógázni akár napi rendszerességgel is, és megosztani, amég kész nem lesz az ásram... :)

Ezek a mantrák és énekek a spiritualitás egy mégmagasabb fokára emelnek. A következő írás pont erről fog szólni.

Egyéb vidi?? :) Még valaki? Ck, neked van kedvenced? Netty?

:)))

www.youtube.com/watch?v=dV4I5_QA2L0&feature=related

ÓmNamáSiváy
AJay

Netty82 2009.02.10. 22:58:05

Nagyon jók:)
Az én kedvencem: www.youtube.com/watch?v=VuZQuPgas2A. Engem nagyon megrezegtet:)

Óm Namá Sivaya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.11. 17:26:02

Kedves emberek, elkészült az univerzális online áshram első vállalható verziója (hasonló, mint ez)!

Remélem, vonzza és felderíti a népet! :-)

Illetve attól lesz majd igazán univerzális, ha ti segítetek azzá tenni!

Igazából ez azért is jó, mert egy on-line lenyomata a leendőnek (ami éppen félúton van az elme és az anyag közt... :)

Van rajta egy igazi ásram teremtési gyakorlat is, ráadásul személyre szabható! :)

Napi meditációs gyakorlatokat, és

Bhakti-Yógát is lehet rajta csinálni, bárhol legyen is az ember.

Meggyőző, meg tele van qrvayó zenékkel és videókkal! Lehet bővíteni.

Netty ez a vidi nem műxik nálam, de ha yó, lehet felcsapatni! :)

Ha nem tetszik mindenkinek, könnyen át is lehet szabni közösen vagy dizájnolni... a google webhelyek bárkivel megoszthatóan szerkeszthetők.

Olyan, mint egy igazi áshram, majd teszünk bele pixeltüzet :))

Elsősorban pozitív és negatív visszajelzéseket kérek!

De kritika heyett inkább önzetlen Karma-Yógikat, egyelőre az építéshez, szépítéshez és fordításhoz! :-)

Vegyétek használatba!

Köszi,
ÓmNamáSiváya

Netty82 2009.02.12. 23:49:54

Nekem tetszik:))az online áshram:))

Remélem megfelelő mennyiségű pozitiv energiával és sok-sok pixeltűzzel tudom majd táplálni:)

Az utóbbi időben kezdett rajtam felülkerekedni a mostani válság helyzetek miatt a bizonytalanság, munkahelyek megszünése, stb (ezt mindenki tudja).
A félelem első jelei mutatkoztak rajtam.

Nem találtam a helyem.

Nemrég megértettem mind ez miért történik:)

Már nem félek:)

Van egy új célom:)

Részese akarok lenni az univerzális online áshram-nak:)

Mert érzem a közös összefogás most a leggfontosabb:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:20:32

Zsíííír :)))

Köszi, Netty!

Egy nap megkérdezték MuniRaji-tól, Babaji elsőszámú megvilágosodott tanítványától az emberek, mikor ott voltam:

"Ésakkor most mi lesz a pénzemmel? Nagy mennyiségű pénzem van a bankban, mit tegyek? Ki vegyem, vagy ne vegyem? Yézusúrissten. :((("

Ésakkor a Yézusúristen azt mondta: "ne aggódjál. Ha Te mindvégig Babajival maradsz, akkor nem történik semmi. :-)"


Hasonlóan yókat kívánok, meg ezt: "To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless." -Babaji

Meg ezt: "KALAMAYANSZA. Ezt a mantrát Babaji adta a világgazdasági válságra. Hatására újra felerősödik körülöttünk a javak áramlása, mert az jelenti az igazi gazdagságot.

Amikor a testben a sejtek gyűjtögetni kezdenek, rákot vagy trombózist eredményeznek. Ez műtétet, vagy halált igényel. A VGV-vel Babaji igazi célja az, hogy resetelje a piacot.

A Kalamayanszával tudsz segíteni ezen a folyamaton: Próbálj meg ezzel a mantrával segíteni mindenkin, aki munkahely, vagy otthon nélkül maradt.

A pénzemberek meghalnak, a fényemberek pedig összefognak és beindítják a kreatív cserekereskedelmet. Új Bankot hoznak létre. Megújul, vagy eltűnik a pénz, és magas morálok fognak uralkodni.

Babaji azt üzeni, a pólus mostanra megfordult: ma már több fénymunkás van, mint materialista!!! :)

Mindannyiónknak össze kell fognunk!!!
Na, húzás az Ásramba! ;)

Köszi Netty :)

KALAMAYANSZA,
Óm Namá Siváya :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:45:56

Az ÁSRAM címe: GAURI SHANKAR / PITAM ASHRAMA

Felsőbb körökben... :)

A csigalépcső alja pedig legyen mondjuk ez itt: sites.google.com/site/babajihu
Ide gyűljünk össze, segítsük egymást, aztán olvadjunk össze, majd kristályosodjunk ki! :-)

Yameg regeltem a BABAJI.HU-t... :)

Légysziiii.... :)))

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:51:57

Kedves NeóBárkások! :)

Nektek milyen 5leteitek vannak az Új Bankra, és a kreatív cserekereskedelemmel kapcsolatban?? :)

Nekem elképzelésem sincs! :-) Lehet, hogy ez a legjobb elképzelés? :))

Yay, az új videót meg sem mutattam:
www.youtube.com/watch?v=pOShdt18ScM

Üdv,
AJay :)

aafonya 2009.02.13. 22:32:42

ötlet? nekem nekem! :) pénz iz not good. pénz iz bad. mert virtuális. egy darab értéktelen papír amit a képzeletünk ruházott fel értékkel. a bankrendszer szerintem ott bukott meg, mikor nem az lett a lényeg, hogy mennyi aranypénz csörgött a tarisznyában, hanem fogták és az egészet eltárolták egy szerveren egy változóként. aztán jöttek a bankárok akik ezekkel a virtuális változókkal kezdtek el tilitolizni. na nee...

mi az ami (anyagi)érték? búza, kukorica, rizs, méz, tej, tea, edények, szerszámok satöbbi. esetleg arany és más nemesfémek(... de ez megint necces). ezekkel lehet csereberélni.

és amint az első valaki előáll azzal az ötlettel, hogy megint pénzt kellene használnunk, arra ott helyben kell úgy ráijeszteni hogy még a nevét is elfelejtse:)

persze azt ugye mindig észben tartjuk, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni annyi mint a kígyónak vélt kötélnek enni adni vagy sziszegni neki. hagyjuk hogy a Belső Guru szépen elrendezzen mindent úgy ahogy az jó:)

santi, santi, santihi

Netty82 2009.02.14. 16:35:52

Szerintem nincs szükség magára a kereskedelemre sem:) mert nincs mivel kereskednünk:)

Hiszen nincs is semmi amit birtokolunk:)

Már maga a birtoklás is illúzió.

Szerintem mindenki egy és mindenki ugyan olyan mértékben érdemel mindenből:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 01:47:56

Igen, és a yófeyek tudják ezt, így reflexből osztozkodnak :)

KALAMAYANSZA

Nekem van egy régi sulis KözGázKönyvem, nem kell véletlenül valakinek?? :-)))

Hmm, és ha yól érzem, Hérakánban még mindig egyre inkább virágzik a közmezőgazdaság és a közbékesség.

ÚrIsten, hogy lehet ez??? :)

Óm Namá Siváya :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 03:05:41


FÓRUM
-----

Erre a yókis VilágVálság kérdésre külön létrehoztam egy Topic-ot... :)

És srácoklányoxerintem folytassuk FÓRUMON ezt az egész SATSANGÁT, azaz az IGAZSÁG-ért való baráti összejövetelt!

FÓRUM:

groups.google.hu/group/sanatandharmashram/topics

Innen pedixépen lassan kopjunk ki, tanúbizonyságot hagyva a többiexámára, akik erre az oldalra tévednek... :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 03:17:25

BABAJI.HU!

UNIVERZÁLIS INTERNET ASHRAM:

sites.google.com/site/babajihu
(közösség + spirituális tréningek + megosztás)

Gyere és (sz)építsd! :)

ÓmNamáSiváya :)

-barney- · http://barney.blog.hu 2009.02.22. 19:40:18

@Netty82:
Osztom a véleményed!
Mellesleg aki ismer tudja, hogy egy teljesen materialista bállítottságú ember vagyok, de mégis...
Ajeynek van igaza kéremszépen!!! A materialista világtól eltávolodott és elhagyta hívságait, gyarlóságait, gyengeségeit. Szembesült a kihívással és bátran szembenézett vele! Most pedig próbál minket tanítani! Na talán ez a legnehezebb feladat... :D
Képesek lennénk ezt mi véghezvinni? Én nem, merthát birka vagyok én is...
Talán a következő életemben!

OmNamáSiváya