Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Babaji Egység

2009.04.09. 16:28 Ajey

 

1980. ÁPRILIS 3.

Babaji beszélt általánosságban az egységről. Mi mindannyian egyenlőek vagyunk, az országunk ellenére, amelyből jöttünk, és a nemzetni különbségeket el kellene vetnünk. Mindannyian egy Egység vagyunk. Ki kell ontanunk az összes féltékenységünket és az irígységünket, mert ezek ártalmasak. Mi mindannyian egyek vagyunk egymással és Istennel.

Azért, hogy ne provokálj Engem, csendesnek kell lenned katasztrófa idején. Az Óm Namá Siváyára kell koncentrálnod. Ezzel a mantrával mindent meg tudsz nyerni, mert ez erősebb, mint minden bomba.

Babaji megemlítette a szabadságot, amelyet a politikusok mondanak és ígérnek. Aztán Ő erre effektíve azt mondta: "Az övék egyáltalán nem szabadság. Ha dolgoztok és megérdemlitek, mutatni fogok nektek szabadságot, nagyobbat, mint amiről valaha is álmodtatok volna."



1980. ÁPRILIS 4.

Megjegyzés: Ebben az időben emberek az ásramban a legtöbb idejüket egy hegy oldalának a kiásásába fektették, ami az egyik "válla" a Kailás Hegynek. Belevájtak a hegybe és szintezték a földet, hogy egy vízszintes teret teremtsenek templomok építéséhez, kert kialakításához és hogy tehén istállókat meg lakónegyedeket építsenek.

Köszönöm nektek a munkát, szeretetet, és a kötelességtudást, amit felmutattatok a hegy megmozgatásánál. Ez egy áldás számotokra és a gyermekeitek számára. Amikor a gyermekeitek jönnek - és Én remélem, hogy fognak - a dolgok, amiket megtettetek a javukra fog szolgálni.



1980. ÁPRILIS 12.

Ha te békében vagy, én is békében vagyok. Ha bajba jutottál, én is bajban vagyok. Ha problémád van, nekem is problémám van.

Mindig is lesznek dombok és hegyek, amikre fel kell kapaszkodni az Istenhez vezető úton. Ne zavarjon meg, mikor leomlik a hegy. Az a hegy dolga, hogy leomoljon, és az a dolga a katonának, hogy megmozgassa a hegyet.

Mindenben harmóniát kell keresned, amit csak teszel. Én harmónia vagyok. Köszönöm, hogy szerettek.



3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr221056104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:43:08

"Örömmel olvastam leveleteket.

Az önfenntartó kisközösségek létrehozása három fő pilléren alapszik: környezeti, gazdasági és társadalmi fenntarthatóság. Ezekben a témakörökben, ezek fejlesztésében és fenntartásában van némi tapasztalatunk és szívesen segítünk. Ehhez szükséges lenne egy személyes találkozó. Április folyamán Magyarországon vagyok és találkozhatnánk. Várlak benneteket Krisna-völgyben. Írjátok meg, hogy nektek mi lenne a megfelelő időpont és írjátok meg a kérdéseiteket vagy kérdésköröket amiket érintenünk kellene."

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:45:36

"Koszonjuk valaszodat, es a lehetoseget a szemelyes talalkozora.
De meg mielott ezt megejtenenk, az elsodleges es alapveto kerdesunk lenne ami eldontheti, hogy erdemes-e egyaltalan tovabb gondolkozni az az, hogy milyen anyagi feltetelei vannak egy ilyen kozosseg letrehozasanak? Ergo penz hijan/keves penzzel van-e ertelme ilyesmiben gondolkodni?
Egyelore csak 8-10-12 forol lenne szo, ami kesobb ha ugy adodik bovulne 50-100 fore.
A jelenleg elerheto anyagiak korulbelul arra lennenek elegendok, hogy egy kisebb termoteruletet vetelezzunk."

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:46:08

"Első lépésként célszerű lenne nektek átgondolni, hogy mit is szeretnétek. Az önellátó gazdálkodás még nem közösség és nem is mindig közösségfejlesztő. Ha a pénz pedig meg van a fejlesztésekre az még nem jelenti azt, hogy a közösség meg is marad. A környezeti-gazdasági-társadalmi fenntarthatóság nem különválasztható és ha nincs összhang, akkor idővel megbukik."
süti beállítások módosítása