Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Babaji - Krisztus születése meg lett ünnepelve a Himaláya szívében

2009.05.18. 20:13 Ajey

 

1981. DECEMBER 16.

Az utolsó találkozó 1981-ben Ez sorban a harmadik az Általános Találkozókból. Az első szeptember 14-én lett megtartva, a második pedig október 23-án, Karácsony Napján lesz tartva, december 25-én. A találkozók egészen a december 25-i találkozóig vezetnek, amelynek nagy jelentősége lesz.

December 24-től három napon át minden költség az ásramban teára, praszádra (az áldott ételek), tea partik, étel az "Olasz Étteremből" (egy kis étterem, általában olaszok által üzemelve, amely az érzékeny nyugati ízlésnek
állít elő ételeket) - a külföldiek által lesz állva. Ők fogják fizetni mindezeket a költségeket. Bárki jön is az ásramba ebben az időszakban, a nyugatiak vendége lesz.

Ezeket az embereket szépen kéne szórakoztatni a legjobb elszállásolásokkal és figyelemmel, így a hívők, a vendégek és a látogatók mindig emlékezni fognak, hogy őket itt jól szórakoztatták. Hérakán a legszentebb helye az univerzumnak. Mindennek csodálatosnak kellene lennie itt.

Ennek a Karácsonyi ünnepségnek óriási jelentősége van az emberiség történelmében. Ez még nem történt meg így ezelőtt és nem is fog újra. Ez a második ünnep Hérakán Vishwa Mahadamban. Habár ezévben mindenki meg lett hívva, hogy jöjjön el. Nekik itt ébernek és figyelmesnek kellene lenni, hogy jól szórakoztassák a vendégeket. A vezetők ki fogják jelölni és intézni fogják a feladatokat az ásramban.

Figyelemmel és jó viselkedéssel ez egy ideális példa lesz minden ember számára. Állítsunk példát az univerzumnak. Azoknak, akik jönnek, elragadtatottnak kellene lenniük és vinniük magukkal ezt a példát az egész világon át. A ti példáitokon keresztül egy jó benyomás lesz téve. Az emberiség történelmében, Karácsony még nem volt így ünnepelve mint ez. Ez egy nemzetközi Karácsonyi ünnepség lesz. Ez az első alkalom Krisztus születése óta, hogy ez az ünnepség ilyen speciális módon lesz megtartva. Minden egyénnek tennie kéne a dolgát, hogy mindenki emlékezzen az ő teljesítményére.

Az Olasz Étteremnek ingyenesnek kellene lennie három napig, ingyen étel, ingyen tea, ingyen minden - 24-én, 25 és 26-án. Az előkészületek most elkezdődhetnének.
Egyetértetek?

Az emberek emlékezni fognak erre korokig, nem csak évekig. Az univerzum emberei tudhatnák, Krisztus születése meg lett ünnepelve a Himaláya szívében. Ez a te szerencséd, hogy megvan a lehetőséged részt venni ebben a kedvező, kegyes alkalomban.
Ez minden egyes egyén feladata, hogy figyeljen, és eldobjon minden felesleges tevékenységet. Tedd a dolgodat! Ne tétlenkedj. Ez a Cselekvés Kora. Végezd a karma yógádat. Mutass a világnak ideális tetteket. Szolgálat az emberiségnek az szolgálat és áldozat Istennek.

Mindenkinek el kéne felejtenie a nemzetiségét: mi itt egyek vagyunk. Ez egy univerzális család.

Ne legyen elképzelésed azonosságbeli elkülönülésről: dobd el az elkülönültség érzéseit. Szolgáld az embereket elmével, testtel, jóléttel, aggyal.

Vishwa Mahadham fejlődése a világ feljődése. Amikor dolgozol és tanulsz itt, segíted a világot. Tegyétek Vishwa Mahadhamot tökéletessé. Dolgozzatok egységben; itt nincs kaszt vagyvallás; nincsenek nehézségek.

Minden jó ember jön. Jó tetteknek köszönhetően - jó karma - a múltból, össze vagyunk gyűjtve az Úr Síva lótusz lábánál. Mindenkinek gondolnia kéne a fejlődésére és a tökéletességére ennek a helynek. Baba megáld mindenkit, aki teszi a dolgát komolysággal és odaadással. Tedd a dolgodat szeretettel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr181130193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása