Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Babaji - Minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten

2009.06.01. 01:07 Ajey

Krisztus küldetésének célját úgy határozhatjuk meg, mint egy új tudatküszöb vagy tudatintenzitás bevezetését az emberiség számára. Az a magasabb tudatszint és felfokozott lelkiismeret azonban, melyet Krisztus hozott a Földre, kevés kivételtől eltekintve mind a mai napig túl sok volt az emberiségnek. Krisztus tisztában volt vele, hogy ez lesz a helyzet: Azt mondotta, ő nem azért jött, hogy békességet hozzon, hanem hogy fegyvert - nem egyesíteni jött, hanem megosztani.

A világ avatárjai olyan frekvenciaátalakítók, akik megkövetelik az elme feszültségét.

- Daniel Pinchbeck: 2012 (A Tollaskígyó Visszatér)

 

 

Aztán jött a pillanat - ami oly nagyra nőtt - mikor először megláttam Shrí Babaji-t. Ültem az ásramban, egy csapat nyugatival, mikoris egy hosszú várakozás után Ő kijött, hogy találkozzon velünk. A belső zűrzavarom az első találkozáskor csak úgy írható le, mint egy pszihés földrengés. Amire még emlékszem, a szavak, amiket újra és újra ismételtem magamnak: "Ez igaz - Ő az Isten". Úgy éreztem, mindent tudok és értek, anélkül hogy bármi fogalmam lett volna arról, mi az, amit értek. Jobban nem tudtam megmagyarázni, mit jelent Ő, mint Isten, mivel magamat ateistának tartottam. Mindazonáltal biztosan éreztem azt, hogy maga Az Isten lába előtt ülök, aki emberi testet öltött.

 

Babaji beszéde:
1981 DECEMBER 24

Bhole Baba ki jai!
 

Az üzenet mindannyiótok számára az, hogy a legfontosabb dolog a világon a humanitariánizmus, vagy humanizmus. Ezért fel kell áldoznunk minden kényelmünket. Ne  saját magadra vagy a kényelmedre gondolj, hanem a többiekére. Ez a nagy humanitariánus alapelv.
 

Bármely városban mindig található egy központi hely; minden út befelé a városba vagy kifelé a városból ahhoz a központi helyhez vezet. Hasonlóan, minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten; épp ezért bármely vallás követésével végül el fogod érni Istent.
 

A múltban az emberiség és a humanitariánizmus veszélyben volt. Manapság ugyanez a szituáció bukkant fel. Ezért van az, hogy Isten Maga eljött, hogy átadja nektek üzenetét a humanitariánizmusról és megvédjen titeket egy mantrán keresztül - az univerzális "Óm Namá Siváy" mantrával, ami mostanra már az egész földön elterjedt.
 

Ahogy tudod, az egész világon fegyvergyárak vannak amik azért létesülnek és halmozódnak fel, hogy az embereket elpusztítsák, vagy kárt okozzanak az emberiségnek. Hasonlóan, Bhagwan Herakhan Vishwa Mahadham is egy hatalmas gyár, amely egyetlen elemet állított elő - az Óm Namá Siváyát. Az Óm Namá Siváya energiája elpusztítja az összes ellentétes energiáját a hidrogén- és atombombáknak, és megvéd téged.
 

Bizonyítékok vannak az írásokban, hogy egy nagy Gautam Rishi volt az, aki megalkotta az atomenergiát és egyértelműen kimondta, hogy az egyetlen dolog, ami le tudja gyűzni az atom energiát vagy a hidrogén energiát, az az Óm Namá Siváya mantra maga.
 

Ma mindnyájan a világ különböző pontjairól jöttetek. Mindannyiótokat szeretettel köszöntünk; továbbá, mindenkinek gratulálunk a látogatásért és Bhagwan Herakhan áldásának elfogadásáért. A jövőben továbbra is jöjjetek nagy számban, hogy a világ elfogadhassa a sanatana dharmát és az Óm Namá Siváy mantrát, ami a sanatana dharma eredete.
 

Bhole Baba ki Jai!

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr451156097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása