HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Babaji - reméli és tervezi, hogy béke lehessen a világban fegyverek nélkül

2009.06.04. 21:59 Ajey

 

 

1982. JANUÁR 5.

Esti darhsan közben

Babaji azt mondja, sok nyugati ember, mint Lokpal Singh (a bíróság vezető minisztere), Motu Begum Mahal, Radhe Shyam, Sita Ram, Ganga Singh stb., folyamatosan segítettek, hogy egységet teremtsenek a Haidakhandi Samaj-ban. Ők dolgoznak éjjel nappal, hogy közreműködjenek ebben az egységben. Mindannyiótoknak követnie kellene az ő példájukat. Ezek az emberek nagyon keményen dolgoztak az emberi lények javáért ezen a világon.
 
Baba mindenkinek gratulál. Gora Devi tapasya-t (vezekléseket) hajt végre éjjel nappal a világ javának érdekében. Babaji reméli, hogy ezen hívők hatalmas erőfeszítéseivel a dolgok jóra változnak. Az embereknek követniük kellene az ő példáikat. Kis idő maradt hátra, mielőtt az új világot láthatjátok. Nem kell már várnotok túl sokáig. Minden olasznak, akik nagyon keményen dolgoztak, akik szorgalmasan keresték Istent, mindannyiójuknak nagyon hálás Babaji.
Az olaszok nemsokára megfiatalítják a Szanszkrit nyelvet és az Ó-Római kultúra felfrissül. Babaji reméli, hogy minden olasz követni fogja az igazság útját és elhagyja a függőségét a drogokhoz vagy más hasonló dolgokhoz, amik rosszak.
 
Tanulj jót, taníts jót, próbálj jó lenni, jót hallani. Tégy jó tetteket és taníts másokat. Babaji reméli és tervezi, hogy béke lehessen a világban fegyverek nélkül. Babaji reméli hogy elterjeszti a tudást és megállítja az atomtudományt, ami rossz a világnak. Manapság a világ nagyon függ az atomenergiától. Bármikor, ha hasonló tudományok uralkodtak, a világ elpusztult. Ezért volt az a Ramayana idején, Ravana démon uralma alatt, hogy Lanka elpusztult. A tudomány ma még mindig nem érte el azt a szintet, ami létezett a MahaBharata idején. A tudomány akkor igazán elért határokat amik ma még nem léteznek. Például Laxmana képes volt egy védelmi vonalat tenni Szita köré, ami nem törhetett meg.

Babaji békét kíván a világnak. Talán azt képzelhetitek, hogy Babaji itt ül és nem csinál semmit. De ő volt sok helyen és van sok helyen és tesz rengeteget. Babaji itt ülve ugyanúgy jelen van mindenki szívében a világon. Babaji óhaja, hogy teljes béke legyen a világban. Meg lett írva minden nagy vallásos könyvben, hogy amikor Babaji jön, Ő szeretetteli lesz és segíti előidézni a békét.

BHOLE BABA KI JAI

ÓM NAMÁ SIVÁYA :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr871164330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.