HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Babaji - Sanatana Dharma - az Örök Vallás

2009.07.06. 23:42 Ajey

 

Ő az Ura az Univerzumnak. Ő behatol az emberek szíveibe és megváltoztatja a gondolataikat. Minden most bekövetkező változás az Ő ujjának egy egyszerű mozdulatának köszönhető. Bármerre is megy, Ő új tudatosságot tesz az emberekbe és spirituális változást idéz elő. Máskülönben, Neki nincsen szüksége egyik helyről a másikra menni.


Az Ő tanítása szolgálat az emberiségnek, anélkül, hogy visszavárnánk valamit jutalmul. Ezen praszád szétosztásával (Babaji Maga hámozott gyümölcsöt, amíg Shastriji beszélt, és osztotta szét, mint áldott ételt), Ő arra tanít, hogy mindenkivel megosztozzunk egyenlően, bármit is birtoklunk. Bármi is a része az Úr teremtésének, az nem egy bizonyos személyhez tartozik, hanem sokkalinkább mindenkihez.


Ő nem tanít új vallást. Ő azért jött, hogy tanítsa a vallást, ami a Teremtés idejében megjelent, és az a Sanatana Dharma - az Örök Vallás. Ő egyedül a Sanatana Dharmát jött tanítani.


Meg tudunk állapítani minden dátumot, ahonnan a vallások elindultak. Például a Muszlim vallás Mohhamed által indult 1400 éve, és ez fel van jegyezve az írásokban. A Kereszténység Krisztus születésével indult, 2000 évvel ezelőtt. Krisztus és Mohhamed létezése előtt a világ és a népei már éltek. A Sanatan Dharma folyamatosan fennáll már évek ezrei és milliói óta és senki sem képes visszavezetni a dátumig amikor kezdődött. Talán megpróbálhatod megérteni ezt a spontán vallást ezen a módon: a Dharmája (természeti törvénye) a tűznek, hogy égjen; a dharmája a víznek, hogy nedves legyen; a levegőnek fújnia kell. Meg tudja valaki mondani, hogy melyik napon kezdett a tűz égni, a víz nedves lenni, és a levegő fújni? Senki sem tudja megmondani.

 

A Sanatana Dharma olyan, mint egy nagy óceán. Attól az óceántól minden ország csatornákat ásott az ő igényeiknek és céljaiknak megfelelően. De csatornák nem tudnak teljes elégedettséget adni, úgy ahogy az óceán tökéletes üdvöt ad. Az Úr megmutatja a Sanatan Dharma látványát, ami olyan, mint a hatalmas óceán, és ez a legnagyobb formája a tudásnak.

 

Bhole Baba ki Jay! :-)

ÓM NAMÁ SIVÁYA

AJey

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr161231029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.