Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ADOMÁNY :)

Babaji - Mindenkinek erőssé kell válnia spirituálisan, és bátorrá!

2009.08.03. 22:32 Ajey

 

 

Shastridzsi: Babadzsi sosem ment innen el, de Ő elküldte a képviselőit az egész világba, és más világokban szintén folyik az Ő munkája.

Shrí Babadzsi: A nagy forradalom nagyon közel van! Senki sincs ezen a világon, aki megállíthatná. Ez a hatalmas pusztulás ideje. Mindenkinek erőssé kell válnia spirituálisan és bátorrá. Csak az tudja egyedül túlélni, akinek nagy spirituális bátorsága van. Spirituális bátorság nélkül az ember halott, dacára hogy él. Az idő jön nagyon gyorsan.
Tehát ezért kell nektek embereknek, mindenkinek dolgoznia. És legyetek bátrak. Mindenkinek a világ egy szerény szolgájának kell tekintenie magát.
Shastridzsi: Egótlanná kell válnunk.

Shrí Babadzsi: Több is el lesz mondva a következő gyűlésen.
Shastridzsi: Ma a Darbar itt véget ér és minden szent és rishi, akik idejöttek (lelki testekben) hogy csatlakozzanak ehhez a Darbarhoz, most távoznak.

 

Bole Baba ki Jay! :-)

ÓM Namá Siváya :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr651287000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása