HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Babaji - Ő azért jött a világra, hogy megmentse azt a pusztulástól

2009.08.03. 22:19 Ajey

Ő azért jött a világra, hogy megmentse azt a pusztulástól; máskülönben, ennek a világnak vége lett volna. És most ti mindannyian az Ő menedékébe jöttetek.

Ez nem egy általános találkozó; ez egy Karbar - egy Királyi Ülés. Ez a parashu (mutatva egy ünnepi fegyverre, ami egy csatabárdhoz hasonlít) a pusztítás "dandá"-ja, és azok, akik nem fogadnak szót, ez által lesznek elpusztítva. Azok, akik szót fogadnak, ezzel a fegyverrel lesznek megvédelmezve. Azok akik csinálnak pudzsát, áldozatot, és engedelmeskednek az Úr parancsainak, csak finom büntetést fognak kapni...

 
Éljen Hérakán Bhagwan Raj Dandája! Látjátok, a kagylókürt elkezdett szólni. (Egy másik Shastri kezdett megfújni egy kagylókürtöt). Ez egy jó ómen. Ez azt jelenti, valami korrekt vagy igaz. Ennek a kagylókürtnek a hangja eljutott mindhárom világba.
 
Ezen a ponton Srí Babadzsi elkezdett beszélni és Shastridzsi ismételgette és felerősítette a kommenttjeit:
Srí Babadzsi: Bátor embereket akarok teremteni ebben a világban.
Shastridzsi: én csak egy szerény szolgája vagyok Babadzsinak; bármit kér tőlem, hogy elmondjam nektek, én ismétlem.
Srí Babadzsi: el akarom távolítani a világból az erőszakot.
Shastridzsi: Bhagwan teljesen el akarja távolítani az erőszakot a világból. Az emberek olyanokká váltak, mint a kutyák és a macskák, egymást ölve. Most az az idő fog jönni, amikor a tehén és az oroszlán ugyanabból a kútból fog vizet inni.
 
Babadzsi: el fogom távolítani a tétlenséget.
Shastridzsi: Babadzsi azt mondja, hogy Ő el akarja távolítani a tétlenséget teljesen, és azok akik esznek dolgozás nélkül, nem élhetnek túl.
 
Vannak bizonyos elemek, amik pusztítják a teremtést, de ezek el lesznek pusztítva. Az egyik fele a munkámnak már majdnem kész.
Shastridzsi: megjelenése óta befejezte az Ő munkájának egyik felét.
Srí Babadzsi: ebben a pillanatban az Én képviselőim a világ minden táján ott vannak. A megfelelő pillanatban tenni fogják a dolgukat.

 

 Bhole BABA ki Jay! :-)

ÓM Namá Siváya!!! :-)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr131286974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.