HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

BABADZSI FELVETTE ÚJ ALAKJÁT !!!

2010.10.18. 22:26 Ajey

2010-11-10

Chilianoula Ásram


 

 


Nagyon fontos üzenet Srí Munirádzsitól,

Babadzsi visszatéréséről az anyagi világba

 

 

Bhóle Baba Ki Đzséy                              2010-11-10

 Chilianoula Ásram

 

Bhole Baba Ki Dzséy

Haidakhandéshwari Máta kí Dzséy

Maha Munirádzs Maharádzs Kí Dzséy


Srí Maha Munirádzsi a következő kijelentést tette:

"
Jó híreket szerenték közölni Babadzsiról, híreket, amikre már mindannyian hosszú ideje vártatok.


Az én hitem az, hogy Srí Babadzsi az Úr Shíva Maga, és hogy az Úr Shíva megjelenik az univerzumban, ahogy és amikor a szükség hozza. Valójában Babazsi mondta, hogy minden vallás a világban egy, és az Úr inspirációjára jött létre.


Babadzsi már felöltötte új alakját az anyagi világban, és meg tud jelenni bárhol, ahogyan kívánja!


Mi mind lelkesen kívánjuk, hogy Babadzsi jelenjen meg megint Haidakhan Vishwa Mahadam-ban. Ahhoz hogy ez megtörténjen, mindannyiunknak össze kell kapcsolódnunk OM Namá Siváy Dzsapában és Kirtánban változatlanul és egyfolytában, nagy tisztasággal és lelkes odaadással.


Babadzsi elő fog hozni hatalmas bomlasztó felfordulásokat a világban, ahogy már eddig is kijelentette, és meg fogja védeni a lelkes és komoly hívőit, hisz Ő csakis az Igaz Odaadásra éhezik.

Babaji is going to bring about great disruptive upheavals in the world as he had already pronounced and he will protect his ardent and sincere devotees, as He is only hungry for True Devotion!

Hatalmas felfordulások és bomlasztó változások elkerülhetetlenek, és valójában már mozgásba lettek hozva. Mindannyian észrevehettétek már az új felfordulásokat Oroszországban a tüzekkel, és hasonló csapások történtek Kínában, Indiában, Pakisztánban és sok más országban; áradások, cunamik, szélviharok és gazdasági felfordulások körbe a világon.


Csak Babadzsi képes megvédeni minket mindezen csapásoktól. Fejlődés és a természet folyamatos változást hoz magával. Ezért nem szabad félnünk ezektől az eseményektől. Hogy megvédjük magunkat mindezen felfordulásoktól össze kell kapcsolódnunk folyamatos és változatlan Bhadzsanokkal és Dzsapával miközben folytatjuk a feladatainkat és Karma yógánkat.


A fentiek minden bizonyítéka egyértelmű lesz, ahogy a jövő kitárulkozik."


Bhole Baba Ki Dzséy!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr572382281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.