Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

Delhi - OM, mar megint a Matrix... :-)))

2011.05.13. 14:28 Ajey

 

Herakhan tovabbra is az Univerzum Kozepe, Delhiben pedig folytatodik, sot, egyre melyul az orulet... :-) India NEM fenekig tejfel, sot, mar csak nagyon kis resze maradt erintetlenul friss hofeher tejfol, amibe nem kopott meg bele a globalizacio. Azaz a kontrollalatlan, tomeges emberi mohosag, gyarlosag es a virusszeruen gepies szokasmintak... Egy szoval: az Embertelenseg. Babadzsi harom dolgot javasol ezellen:

1) Igazsag, Egyszeruseg es Szeretet

2) A Karma Yoga - az Ember(i)seg Onzetlen szolgalata

3) OM Nama Sivaya (vagy Isten Barmely nevenek) folyamatos ismetlese

 

 

 




Time is compressing. Read my message. Study the teachings until you are attached to the Real. ---Babaji 

 

BHOLE BABA kiii DZSEY!!!

OM NAMA SIVAY!!! :-)

 


KATTINTS, es LASS: http://youtu.be/9ZpwC_TFm_E

"Morpheus a mátrixban élő emberek társadalmáról beszél. Ez a társadalom nagyban hasonlít a jelenlegi pénz alapú rabszolgatartó társadalmunkra. Szintén hasonlóság, ha kritizálni merészeled a rendszert (pl. azt mondod, hogy mindenki ugyanannyi pénzt kapjon, vagy töröljük el az összes törvényt) itt is-ott is "foggal-körömmel" esnek neked. Ráadásul nem is csak az urak, hanem már a rabszolgák is.

A jelenet egy tilos jelzéssel kezdődik.

Sajnos Zion és az MI társadalomról semmit nem tudunk meg, ez pedig újabb kérdéseket vet fel..

Mi a helyzet Zionnal? Ott mit csinálnak az emberek? Ők hogy osztják el a javakat egymás közt? Vajon van zioni hajléktalan, akinek nincs hová mennie?"

-a video kommentje

Valasz: Zionban az emberek Karma Yogat vegeznek (azaz Shambalaban azaz Herakanban). A javakat egymas kozt adomanyok utjan osztjak fel (a kamatos kolcsonrendszerrel szemben). Hajlektalan nincs, barki tud hazat epiteni maganak sajatkezuleg, de mindenki szivesen segit neki, ez a KarmaYoga lenyege. (Valamint Babajiek legeloszor kedvtelesbol a szabadeg alatt aludtak... sot! most is mindig lattam egy Japan anyukat pici gyerekekkel halozsakban aludni a csillagok alatt! (/ kozott / folott!)).......

OM Nama Sivay!

IGAZSAG, EGYSZERUSEG es SZERETET


Naeshogyhathogy... miert???

MIERT??

KATTINTS, es LASS: http://youtu.be/9_th8Rs6zAU

(((Neo itt lett Ajay! = Legyozhetetlen! :-)))

 

FIGYELEM! ...az OM Nama Sivay a korrupt rendszereket BOMlasztja!

 

 SEPREEES...! :-)

 
Amikor egy hivo egyszer melysegesen radobbent, hogy ki is Babadzsi valojaban, elfogta az aggodalom es felteni kezdte Ot. Odament Hozza, eppen bekesen uldogelt a Gangaparton. Babadzsi melyen a szemebe nezett (az asszony minden felelmet ismerve) es naaagyon laaassan es jelentosegteljesen megfogta a Tigrisbore (amin ult) farkanak veget, es a laba fele kozeledo szemtelen legyeket egy hirtelen mozdulattal lecsapta. A no rogton megertette, hogy Babadzsi szamara a Vilag osszes veszeje, katonai ereje mindossze ennyit jelent csupan...

 

 BHOLE BABA ki DZSEY!!!

OM NAMA SIVAY!!! :-)

 

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr592900819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valachi Anna | IDOMÍTOTT ELEFÁNT 2011.05.14. 10:01:15

Jól nézzétek meg ezt a képet, mert lehet, hogy nem láthattok többé a cirkuszban bicikliző majmot, táncoló medvét, lángoló tűzkarikán átugró tigrist, oroszlánt vagy emelet-magasságú elefántot, ahogy ormótlan méretét és irtózatos erejét meghazudtolóan, k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.14. 09:16:39

Általában azt mondjuk:
No Money, No Work.
Ez rossz!

Babadzsi azt mondja: No Work, No Money.

Work as Worship!!!

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.05.14. 09:19:40

Egyedül az adományozás a megfelelő és egyedüli fejlődést (kilábalást) elősegítő sikeres a pénzzel kapcsolatos tevékenységekben ebben a káoszkorban!

KARMA-YOGA
süti beállítások módosítása