HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

AJEY :-)

Szolyka Sándor

Névjegy létrehozásaMAHA-KRANTI !!!

ÓRIÁSI EREJŰ ZENE !!!

BABAJI inspirálta, a HATALMAS FORRADALOMhoz !!! csak figyeld! ;-))


Utolsó kommentek

  • Ajey: OM Namaha Shiváya :-) Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituál... (2017.02.28. 02:09) Tér - Idő - Utazás
  • Ajey: <object><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="movie... (2012.11.29. 21:16) GURU DARSHAN
  • Ajey: ÓM Namá Siváy! :-) (2011.09.20. 13:07) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • tilopa74: Hálásan köszönöm a meghívást! Ott leszek itt, itt leszek ott! Om Nama Sivay! (2011.09.15. 09:04) Őszi Navaratri Meghívó 2011
  • Ajey: OM Nama Siváya Ezeket a sámán-számokat egy Bulgáriában élő kedves Hérakáni ismerősöm készítette, ... (2011.08.29. 11:46) ShámánSztáyl
  • Utolsó 20

Rovatok

Linkblog

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Srí Babadzsi Landolása Oroszországban

2011.08.07. 14:37 Ajey

 

 

Guru Purnima 2011

Shri Babaji Landolása Oroszországban


 
 

Nagyszerű volt, inspiráló és egy igazi csoda, hogy Shrí Munirádzsi Oroszországba jött és elnökölt a több mint 6 napos Yagna tűzceremónián és 10 napot töltött ott a hívők társaságában. (Mikor még ott voltam, Munirádzsi nagyon-nagyon beteg volt és mondta is hogy csoda lesz, ha odajut.)

 

Srí Munirádzsi és társasága a moszkvai Vörös Téren

 

 

 

Az ünnepségek egy Szovjet-kori menedékhelyen lettek megtartva és sok-sok karma yógával a hívők egy pár nap alatt átmeneti ásrammá transzformálták át.

 

Semmi kétség, hogy Srí Babadzsi, aki stimulálta és elvezette Srí Munirádzsit Moszkvába nagyon erősen jelen volt.

 

 

 

 A
 


 

 

Guru Purnima hétvégéjén több mint 400 ember jelen volt és részt vett a Havan tűzceremónián és ez a tekintélyes tömeg láthatóan nagyon boldog és inspirált volt az Isteni energiáknak köszönhetően, amik betöltötték a menedékhelyet.

 

Egy másik fontos eseménye volt a napoknak Srí Munirádzsi születésnapja, olyan jól és szeretetteljesen lett megszervezve, hogy körös-körül örömkönnyek és boldogság volt látható.

 

 

 

 

 

Egy fantasztikus, professzionális show lett bemutatva, az Orosz kultúra sok elemével és az arckifejezésből egyértelműen látszik, hogy Srí Munirádzsi élvezte a műsort.

Ezen kedves műsor végén Srí Munirádzsi egy csapat aktív hívőt egy "tanács"-ba :-) terelt, ami az alapját képezi majd egy Orosz Haidakhandi Szamádzs-nak. A holland Pudzsári lesz egyenlőre az elnöke ennek a csapatnak.

(Milyen tökéletes spontán szerveződés már ez? :-)

 

 

 

Srí Munirádzsi (aki Babadzsi legmagasabb szintű híve) Moszkvai fogadtatása tehát nagyszerűen sikerült, az ott elvégzett magasszintű Karma Yógának, azaz a hívők nagymértékű Önzetlen Munkájának köszönhetően. Ezzel fejleszthetjük és fejezhetjük ki hitünket és szeretetünket Isten iránt a legintenzívebben.

Srí Munirádzsi Mahárdzs Moszkvai interjúja ezzel kapcsolatban: 

 

Azaz: "Több és mégtöbb Karma Yóga".

"Isten nevében".

 

Röviden. Tömören. Ez a parancs :-)

 

OM Namah Shiváy

Bhole Baba ki Dzséy!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr743131656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajey · http://www.babaji.hu 2011.08.07. 15:47:00

"A Karma Yóga a Leghatalmasabb Yóga" -Babadzsi

Ezáltal érhetjük el a legmagasabb szintű örömöt és boldogságot az életben és azon túl. Egyszer, s mindenkorra. (Főleg erre a "lehetetlen" korra! :-) Ámen. :-)

ÓM Namá Siváy :-)

Bhóle Baba kí Dzséy!