Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU

GYERE ONLINE ÁSRAMBA!

Új Bejegyzés Értesítő: Add to Google

OM Namaha Shiváya :-)

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

május 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

ADOMÁNY :)

Szanátana Dharma - Időntúli Vallás

2013.05.26. 00:45 Ajey

MAGYAR FELIRAT:   "CC" gomb a videó alatt, majd "Hungarian ON"

 

HÉRAKHÁNI BHADZSANOK
 

Szólj hozzá!

Egy Babadzsinak felajánlott élet...

2013.05.17. 14:41 Ajey

Shastridzsi élete

 

 Magyar Felirat bekapcsolható - alul, a feliratok gombon!

 

Shastridzsi (BABADZSI földi hangjának) beszéde

1982. MÁRCIUS 25.

Herakhan Bhagwan (Babaji) és minden hívő jelenlétében: 
 
Az Úr Erői jönnek, hogy megváltoztassák a világot, és a sattva guna (jóság ereje) által mindent megváltoztatnak. Nincs szükségük bármi külső segítségre. Ő semmi speciális jelentőséget nem ad ennek a változásnak, amik ezekből az Erőkből erednek, ez olyan mint egy játék vagy egy előadás a Számára. Ez az Ő természetes, spontán működése. Ez épp olyan, mit egy ártatlan gyermek, amikor összegyűjt sok dolgot hogy játsszon velük, és például épít egy játékházat hogy aztán lerombolja.
 
Van pár gyermek, aki nem szeret játékokkal játszani, hanem inkább az anyukájához ragaszkodik - mint Chiao (egy kislány a találkozón). Ők mindig nagyon aggódva ragaszkodnak a mamájukhoz. Azokat az embereket, akik ilyenek mint ezek a gyermekek, hívőknek (Bhaktáknak) hívják; ők azt választják, hogy Istennel maradnak. Isten azért jön, hogy beavasson minket a Karma Yógába. Azok akik ezen a világon élnek, ami a cselekvés mezeje, nagyot vesztenek, ha nem dolgoznak, nem haladnak, tétlenek maradnak. Minden atomban ezen a Földön a Brahman mindenütt jelen van. Ezért, tudva ezt, ha valaki éjjel-nappal dolgozni próbál, könnyen megtalálja Istent.
 
Azok, akik látják a hatalmas Istent a Napban, Holdban, csillagokban, földben, levegőben, tűzben és vízben, és mindig csak Őrajta meditálnak, sikerességet szereznek az életben, és ők igaz hívők. Az Úr eljött, hogy igaz tudást adjon nekünk, de a tudás megértése túl van az emberi kapacitáson. 

Évezredek bűnei pusztulnak el, amikor Ő Pranam-ot (meghajlást) csináltat velünk és amikor Szent Érintését adja. Ő azt várja minden emberi lénytől, hogy széppé tegye ezt a világot.

 

Egészen idáig az Úrnak sok inkarnációja hozott háborút és erőszakot, hogy békét teremtsen a világban. Ő most készíti elő a szíveiteket a következő forradalomhoz, hogy békésen szembesülhessetek vele. Neki nincs hite konkrét hadseregben; minden egyes emberi lény része az Ő seregének, és Ő szembenéz az atombombákkal és a lövegekkel az Isten Szavának erejével. Egyik részről bizonyos országok buzgón készítik a fegyvereket és a hadi felszereléseket; és a másik oldalon Babaji nullázza ezeket az által, hogy az emberekkel hangosan ismételteti az Isten Szavát, lelki változást idézve elő. Isten szemében senki sem nagy vagy kicsi. Minden szívben ott a Tudatosság, ami az Ő Tükröződése. Rövid időn belül el fogja pusztítani a rossz elemeket, majd a forradalmat békévé változtatja. 


A kövek mozgatása egyik helyről a másikra (ez arra a munkára utalt, ami a beszéd helyénél folyt) a ti koncentrációtokért és spirituális növekedésért van. Amikor a mozdulatlan kövek, amik itt hevernek meg lesznek mozdítva, Babaji új tudatosságot ébreszt bennük. A kövek nem ok nélkül hevernek itt; ők is vezeklést végeznek. A kövek megérintésével egy Magasabb Tudatosságú rezgést fogadunk be. Nem látunk semmit kívülről, de ez a kontaktus megváltoztatja a testünket, elménket és lelkünket.

 

Bármit is tanítson itt Ő neked, otthon is ezt kell tenned. Babaji nem azt a Kriya Yógát tanítja, ami arra veszi rá a tanítványt, hogy minden tettét elhagyja. Bármit is tanítson, Ő praktikusan tanít. Ő nem akarja az emberektől, hogy kövekhez hasonlóvá váljanak, minden tevékenység nélkül, tétlenné válva. 300 000 ideg van a testeinkben; energiát és tudatosságot adni ezeknek az idegeknek az a Kriya Yóga, amit Babaji tanít.

 

Ő az Ura az Univerzumnak. Ő behatol az emberek szíveibe és megváltoztatja a gondolataikat. Minden most bekövetkező változás az Ő ujjának egy egyszerű mozdulatának köszönhető. Bármerre is megy, Ő új tudatosságot tesz az emberekbe és spirituális változást idéz elő. Máskülönben, Neki nincsen szüksége egyik helyről a másikra menni.


Az Ő tanítása szolgálat az emberiségnek, anélkül, hogy visszavárnánk valamit jutalmul. Ezen praszád szétosztásával (Babaji Maga hámozott gyümölcsöt, amíg Shastriji beszélt, és osztotta szét, mint áldott ételt), Ő arra tanít, hogy mindenkivel megosztozzunk egyenlően, bármit is birtoklunk. Bármi is a része az Úr teremtésének, az nem egy bizonyos személyhez tartozik, hanem sokkalinkább mindenkihez.


Ő nem tanít új vallást. Ő azért jött, hogy tanítsa a vallást, ami a Teremtés idejében megjelent, és az a Sanatana Dharma - az Örök Vallás. Ő egyedül a Sanatana Dharmát jött tanítani.


Meg tudunk állapítani minden dátumot, ahonnan a vallások elindultak. Például a Muszlim vallás Mohhamed által indult 1400 éve, és ez fel van jegyezve az írásokban. A Kereszténység Krisztus születésével indult, 2000 évvel ezelőtt. Krisztus és Mohhamed létezése előtt a világ és a népei már éltek. A Sanatan Dharma folyamatosan fennáll már évek ezrei és milliói óta és senki sem képes visszavezetni a dátumig amikor kezdődött. Talán megpróbálhatod megérteni ezt a spontán vallást ezen a módon: a Dharmája (természeti törvénye) a tűznek, hogy égjen; a dharmája a víznek, hogy nedves legyen; a levegőnek fújnia kell. Meg tudja valaki mondani, hogy melyik napon kezdett a tűz égni, a víz nedves lenni, és a levegő fújni? Senki sem tudja megmondani. A Sanatana Dharma olyan, mint egy nagy óceán. Attól az óceántól minden ország csatornákat ásott az ő igényeiknek és céljaiknak megfelelően. De csatornák nem tudnak teljes elégedettséget adni, úgy ahogy az óceán tökéletes üdvöt ad. Az Úr megmutatja a Sanatan Dharma látványát, ami olyan, mint a hatalmas óceán, és ez a legnagyobb formája a tudásnak.

Egészen idáig, az emberek csak a saját csatornáikról tudtak. Most az Úr mutatja meg nekünk, hogy nem csak buborékok vagyunk egy csatornában, hanem inkább buborékok egy nagy óceánban. Addig, amíg van egyéniségünk, buboréknak látszunk; amikor eltűnünk, egyek vagyunk az óceánnal.

A nap elé helyezve az égen, ezer kancsónyi víz tükrözni fogja a napot. Aztán látni fogod, hogy a nap az égen csak egy, de a tükröződés sok. Ahogy a nap tükröződik minden kancsóban, Babaji, itt ülve tükröződik az egész univerzumban.

Az eszközökön keresztül a rádióállomásokon, hírek közvetítődnek a világnak. Ti mindannyian rádióállomásokhoz hasonlítotok. Még ha csak tíz embernek is mond
 Babaji valamit, az közvetítve van millióknak. Mindegyikőtök még tíz embernek fogja elmondani, mikor visszatér az országába.

Tíz templom van Hérakánban. Ezek szimbólumok. Ők azt mutatják nekünk, hogy a test egy templom tíz érzékszervvel, és nekünk telepítenünk kell Istent a szíveinkbe ebben a templomban. Ez a test a mozgó temploma az Úrnak. Ő azt akarja tőlünk, hogy olyan csodálatossá tegyük ezt a templomot, hogy bármerre menjen, az emberek áldozni kívánják, legyenek nagy tisztelettel neki, és próbáljanak tudást nyerni belőle.

 

Ő azért jött a világra, hogy megmentse azt a pusztulástól; máskülönben, ennek a világnak vége lett volna. És most ti mindannyian az Ő menedékébe jöttetek.
 
Ez nem egy általános találkozó; ez egy Karbar - egy Királyi Ülés. Ez a parashu (mutatva egy ünnepi fegyverre, ami egy csatabárdhoz hasonlít) a pusztítás "dandá"-ja, és azok, akik nem fogadnak szót, ez által lesznek elpusztítva. Azok, akik szót fogadnak, ezzel a fegyverrel lesznek megvédelmezve. Azok akik csinálnak pudzsát, áldozatot, és engedelmeskednek az Úr parancsainak, csak finom büntetést fognak kapni...
 
Éljen Hérakán Bhagwan Raj Dandája! Látjátok, a kagylókürt elkezdett szólni. (Egy másik Shastri kezdett megfújni egy kagylókürtöt). Ez egy jó ómen. Ez azt jelenti, valami korrekt vagy igaz. Ennek a kagylókürtnek a hangja eljutott mindhárom világba.
 
Ezen a ponton Srí Babadzsi elkezdett beszélni és Shastridzsi ismételgette és felerősítette a kommenttjeit:
 
Srí Babadzsi: Bátor embereket akarok teremteni ebben a világban.
 
Shastridzsi: én csak egy szerény szolgája vagyok Babadzsinak; bármit kér tőlem, hogy elmondjam nektek, én ismétlem.
 
Srí Babadzsi: el akarom távolítani a világból az erőszakot.
 
Shastridzsi: Bhagwan teljesen el akarja távolítani az erőszakot a világból. Az emberek olyanokká váltak, mint a kutyák és a macskák, egymást ölve. Most az az idő fog jönni, amikor a tehén és az oroszlán ugyanabból a kútból fog vizet inni.
 
Babadzsi: el fogom távolítani a tétlenséget.
 
Shastridzsi: Babadzsi azt mondja, hogy Ő el akarja távolítani a tétlenséget teljesen, és azok akik esznek dolgozás nélkül, nem élhetnek túl.
 
Babadzsi: Vannak bizonyos elemek, amik pusztítják a teremtést, de ezek el lesznek pusztítva. Az egyik fele a munkámnak már majdnem kész.
Shastridzsi: megjelenése óta befejezte az Ő munkájának egyik felét.
 
Srí Babadzsi: ebben a pillanatban az Én képviselőim a világ minden táján ott vannak. A megfelelő pillanatban tenni fogják a dolgukat.
 
Babadzsi

 

ÓM Namá Siváy! :-) 

Szólj hozzá!

HAIDAKHANDI - BABADZSI - ARTI

2013.02.19. 13:31 Ajey

Lyrics of Teri Sharana Men Aya on:
https://babajigr.blogspot.com.es/2013/...

~Teri Sharana Men Aya by Haidakhandis (Har Govind in armonium and main vocals)

Szólj hozzá!

Tér - Idő - Utazás

2013.01.30. 13:12 Ajey

NA ITTA KÖNYV... :-)

(Hamarosan PDF-ben is...) 

 

Univerzum Útikalauz Úttörőknek !

Útkeresőknek - Úton járóknak - Útépítőknek
Utazóknak - Utonállóknak - Úton halóknak...

 

  • 1. fejezet - Isten megfigyelése - Univerzum Útkeresőknek, MahAvatár, MantraBomba

  • 2. fejezet - Isten Útján - az Univerzum Közepébe!

  • 3. fejezet - Újjászületés, ÚjleszületésÚttervezés, Útépítés...

  • 4. fejezet - Hérakhán Babadzsi Útja - Ő azért jött a világra... hogy megvédje a pusztulástól !

  • 5. fejezet - Utazás Újra - Hérakhan Vishwa Mahadhamba - Babadzsi Visszatér! :-)

  • 6. fejezet - Út-Tapasztalat-OK - Hérakhan Navaratri, az Ünnep!

  • 7. fejezet - Hérakhán Navaratri - UtazásSokk!

  • 8. fejezet - ÚrIsteni Videók

Kellemes Téridőutazást! :-)

 

 

YOGANANDA --- EGY YÓGI ÖNÉLETRAJZA

online könyv a halál torkából
magyarul sehol sem elérhető, kapni se lehetett...

ÚjraTöltve

egy indiai netkávézóban elvesztett és tönkrement,
meglett, aztán elfeleytett, észbeyutott, megjavult

duplacsövű hordozható winchesterről :)

 ...és megint odaveszett!!! :)))

...és az abszolúttal csodálatosan határos módon;

az Abszolút CSODÁVAL határos módon

megint meglett!!!

ITT

...éshát,,, lesz arról még titkos adat ;-)

 

1 komment

Címkék: Univerzum Útikalauz Téridőutazás

OM Namah Shiváy :-)

2011.10.12. 08:49 Ajey

 

OM Namah Shiváy :-)

Bhole Baba kí Dzséy!

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása