Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML


BABAJI.HU
#SAVESOIL

TRANSZFORMATIKA

(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)
TRANSZFORMATIKA
(VILÁG + TUDAT TRA)

ÓM Namaha Shiváya ( PHURÓ :-) #ConsciousPlanet

Ez a blog bemutatja olvasóinak azt az Utat, amely végül elvezet a Spirituális Tökéletességhez. Avatár Babaji Haidakhandi Tanításai (Indiából). Babaji (Babadzsí) az Egy, aki saját Isteni akaratából korról korra alászáll a Földre, hogy segítse az Igazság keresőit és bolygónk spirituális vezetőit oktassa. Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza". (Ezen blog forma a fordítás folyamata és a tanítások időszerűsége miatt indokolt, valamint hogy olvasói fórumszerűen is tanácskozhassanak az Isteni kinyilatkoztatásokon. A komplett blog végül a bejegyzésekkel együtt könyv formát fog ölteni.)

Utolsó kommentek

Rovatok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ADOMÁNY :)

HÉRAKÁNRÓL

2010.03.02. 12:00 Ajey

 

HÉRAKÁNRÓL - Mint végső Úticélomról annyit, hogy annyira Szent Hely, hogy bárki, aki ide elzarándokol, Felszabadul. Ez Isten áldása, a Földi civilizáció és az Univerzum civilizációjának Központja. Annyira szent, hogy bárki, aki pusztán már csak rá gondol, és beszél róla, az felszabadul (életének/einek minden súlya alól). Ez Isten áldása. Annyira szent, hogy aki már csak hall is erről a helyről, már az is garantáltan eléri a Végső Szabadságot. Ez Isten akarata, azé a Legfelsőbb lényé, akinek minden a hatalmában áll, áthatva az Egész Univerzumot, minden Lényt, minden Atomot. Mindent Ő irányít. Ez az Ő Nagylelkűsége és Kívánsága, Együttérzéséből fakadó Tökéletessége.

BABAJI. Földi testet öltött formában Ő a Te Teremtőd. Azért öltött Embertestet, hogy bárki megölelhesse, anélkül, hogy porráégne, mindent túlhaladó hatalmas fényességétől. A legkevésbé bűnös vagy zavarodott lények sem képesek ugyanis kiállni testetlen, kendőzetlen formájának mindent átható pillantását. Egyetlen pillantásával teremti az Univerzumot, tartja fenn és pusztítja is el a korszak végén.

Most korszak vége van. Ilyenkor minden elsötétül, a lények szívei, a különböző lakóhelyek, a bolygók, és a csillagok is szeretet nélkül maradnak. Eltűnik a józan ész és zavarodottság, bizonytalanság támad minden lépésben, amiket eddig biztosnak hittünk, instabillá válik. Bizalmatlanság, zavarodottság és aggresszió vesz körül minden nap bennünket. A hatalom az őrültek kezébe kerül, mert azok harcolják ki, akik hataloméhesek, így saját érdekeikben félrevezetik a népeket. Természetüxerint háborúkba és a végső pusztulásba taszítják az Emberiséget, abszolút hatalmuk érdekében. Igaz ez minden teremtett civilizációra és minden korszakra az Univerzum történelmében. Ami megszületik, az elpusztul. Ez Isten Örök Törvénye. A Lélek Örök. Ezért örökké szenvedhet is - a szeretet híján. Mivel Isten a szeretet, Ő eljön minden korszak végén, amikor az Igazságtalanság már túl nagy méreteket Ölt. Megmutatja, mi az Igazság. Mert Ő az Igazság. Megmutatja Magát. Felfedi Magát, a saját Tulajdon Teremtett gyermekeinek. Amikor Önmagát felfedi, minden elpusztul, mert csak Az Egy maradhat. Minden BeléOlvad. Szeretetteljesen, vagy Rettenetesen, attól függ, mennyire lettünk Rá felkészülve. Késő már elkezdeni ÖnKutat-ásni, mikor már Ég a Ház. Nem fogja-fel-ismerni, meg érteni és az illető Önmagát fogja elpusztítani veszett félelmében.

Azok, akik felkészültek Rá, meg lesznek mentve és a Földi civilizációval együtt fájdalommentesen/zökkenőmentesen át lesznek ültetve egy Új Földbe, ahol kivirágozhatnak. Számtalanszor megtörtént ez már a Föld történelmében, mert a Nemesítésnek ez az útja -> Természetes Szelekció. Semmi Új. :)

Isten a Föld és az Ember és az Univerzum, Kertjének Középpontja HÉRAKÁN.

A Kertész, akiben mindez Összpontosul: BABAJI. Földi testet öltött formában Ő a Te Teremtőd...

És nyilván, hogy a Kertész elégeti a gazt, meg a szemetet... :))) az Ő szeretett VirágosKertjében.

Mert Ő a Szeretet a Virágoskertben,

Ő a Virág a SzeretetKertben,

Ő a Kert a Virág Szeretében...

 

ÓM Namá Siváya. :)
Mert megérdemled.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://omnamasivay.blog.hu/api/trackback/id/tr731802423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása